Yan yana geçen geceler unutulup gider mi?
Acılar birden biter mi?
Bir bebek özleminde seni aramak var ya,
Bu hep böyle böyle gidermi?
Acılar birden biter mi?
Bir bebek özleminde seni aramak var ya,
Bu hep böyle böyle gidermi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siz ve aşk acılarınız :))))
ಥ_ಥಥ_ಥಥ_ಥ
Ne işareti :D
Ağlama
Dostum niye alayım iyi misin :D
Ya hayır işaret in anlamı ağlama
ha :D o nasıl ağlama öyle :D
Neyse ben depresyondayım konuşmamam lazım
İlginç anlıyorum
Bugün evden çıkmadım
Telefona bakmadım
Çok yedim hiç sıçmadım
Arandım bir sigara daha
Saçlarımı taradım
Giydim giydim çıkardım
Beğenmedim
Güzel olmadım
Depresyondayım
Unutuldum, aldatıldım
Sevgilimden ayrıldım
Çok yalnızım
Aslında hepsi hormonlarından kaynaklanıyor çok saçma bir takıntı bir önemi yok akıllı düşünmek gerekir se boş yere kafanı yoruyorsun
:(
Bir kadın için de üzülmeye değmez ki 1 kez geliyorsun şu evrene bir insanı merkezin yapma asla herşeyin bir sonu var dünyanın evrenin bile öyle düşün bu kadar kafana takmana gerek yok yakışıklı çocuksun da yine bir sevdiğin olur
Teşekkür ederim, evet haklısın ama yinede ne biliyim üzülüyorum 3 yıllık ilişkiyi 1 günde unutmakta mümkün değil ama unutmaya çalışacağım.
Bak benim hiç ilişkim olmadı seni tam anlayamam dürüst olmam gerekirse 3 yıl evet ama 30 yıllık evlilikler ilişkiler bile betebiliyor yani evet 1 günde unutamazsın ama zaman geçtikçe alışırsın bu duruma toparlarsın endişe etme çünkü insan ölüme bile alışıyor yani herşeye uyum sağlıyoruz şu gezegende buna da alışırsın zaten hormonlardan kaynaklı bunlar daha mantıksal düşünür mantığınla hareket etmeye başlarsan zaten aslın da hepsinin gereksiz saçma olduğunu anlıyor insan bunu da aşacaksın merak etme zamanı biraz kendine ayır gez toz eğlen ayrıldım ilişkim bitti diye harap etme kendini 3 yıl adı üstünde çok ta uzun bir süre değil gez eğlen ya hayatına bak 1 kez geliyoruz dünyaya 1 insan için heba etmeye asla ama asla değmez sonra illa ki ilişkilerin olacak zaten hiç olmayacak değil ama sana tavsiyem hiç kimseyi hayatın da merkezin yapma her daim merkezde sen ol yoksa boş yere kırılır üzülürsün şu 80 yıllık hayatımız da değmez bakış açını değiştir güzel çocuksun dediğim gibi beğenilenin olur elbette senin için söylüyorum umarım anlıyorsundur
Tekrar'dan teşekkür ederim, evet zaman geçtikçe alışacağımı düşünüyorum
Teşekkürlük bir durum yok sadece bunun farkına varmanı istiyorum hep yüzünün gülmesi dileğiyle daim olan sensin.
Seninde hep yüzünün gülmesi dileğiyle 🙏🏻🙏🏻
teşekkürler
Bu hep böyle gider Ulaş Bey jsks
Kaç kadeh kırıldı sarhoi gönlümde Lila Hanım?
Lilidir o lili
Bu da lili
İstediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz?
😭😭😭😭😭😭 ben yoruldum hayat gelme üstümeee
Başla