Şu burcu taşıyan biriyle sevgili olmayın dediğiniz burçlar hangileri?
Benim kesinlikle başak ve Kova erkeği... ( romatizim aşırı seviyorsanız oğalak erkekleri sadık güvenilir. ama odunlar bilginize )
Benim kesinlikle başak ve Kova erkeği... ( romatizim aşırı seviyorsanız oğalak erkekleri sadık güvenilir. ama odunlar bilginize )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hem burcum hem de yükselenim ikizler. Ölmüşüz de toprak atanımız yok 😬
Ahahaha soryy ama karakter etkeninide unutmayalım. Biraz anlaşılması zor insanlarsınız
Biraz mı 🤔 Kendi kendimi anlayamazken başkası beni nasıl anlasın. İkizlerle anlaşmak gerçekten de çok zor. 😃
Kabul etmeniz güzel benimde burcum sıkıntılı bir burç bende sizin gibi kabul ediyorum
Ne yapalım ya biz de buyuz. Kabul eden böyle edecek yani. Yapacak bir şey yok 🙂
Kesinlikle size bir ikizler burcu şart 😂
Onlarla da anlaşamıyorumki 😂
İkizlsr burcunun kadın erkek olanından kaçın. Bırakın ikizler ikizler ile birlikte olsun bize de bulaşmasınlar kendi kendileriyle uğraşsınlar
Ahahaha evet ikizler burcu karakteri olanlar garip duygu düşünce hızı çok çabuk değişiyor 😊
Çekilmezler ya gerçekten kaçılması gereken burçlar
Yükseleni yine ikizler olanlar başlı başına fena
Aman Allah yazdıysa bozsun
ikizler kadını benden uzak olsun
İkizlere saydırmak isteyenler buraya toplansın 😂😂😂😂
Ben teraziym 😂 akrep sıkıntı
Terazi erkeği aşırı romantik aşırı duygu yoğunluklu düşünceli merhametli soğuması ışık hızında ama 😀
Oha bildi
Terazi eski sevgilim vardı 😉
Hmmmmm iyimiş
Benim burcum terazi yükselenim yay. Bilmiyorum ne maço isterim ne çok üstüme titreyen.
Yay burcu yükselenin var bu da senin imkansıza ve heyecan verici ilişki aradığını belirtisi terazi insanları aşk insanıdır çokk imkansız aşka gelemez sıkılır senin bu özelliğin yay ( aşırı merhametli dost canlısı ve haksızlığı sevmeyen burçtur çift karakterli bu burç seni bazen değiştirebilirsiniz. Bu yüzden bazen hoşuna gidiyor bazen hayır
Aynen çok doğru dedin ya
Senin burcun ve yükselenin ne?
🥰🥰🙃🙃🙃
Ikizler kadını gizli lez oluyor genelde
Ahahaha ciddi misin
Evet çok fena bir burç değişken
bencede ahgshgxhhshs
Aayy valla ilk defa duygum lgbt üyelerinin çoğu ikizler burcu o zaman 😂😂😂
akrep erkegi kesinlike uzak durulmalı seninle birlikteyken 5 kızı daha idare edebiliyolar arkadaşım vardı akrep erkegi herseyine tanık oldum
Akrep erkekleri tutkulu ilişkiyi seven bir burç libidosu yüksek burç onların en önem verdiği şey tutuklu ilişkiler tutku bulamadığı zamanlar şekil a 'da dediğiniz gibi
hayır ya herşekilde böyleler yatmadigi kiz yoktu yinede doymuyordu
Kova erkegi nedenmis merak ettim ona göre önlem almam lazim olabilir😂
Özgürlüğüne aşırı düşkün ilişkide baskın karakter olma taraftarı olan ve istediği tabuya seni sokmaya çalışan bir burç kıskanç erkek seven kızlar kovayla olabilir 🙆 😀
E benimki ev kusu bee kova mi degil acaba 😄
Yükselen faktörüde varr 🙃 kıskanç mı
Yoo degill
Kız senin ki kova mı gerçekten 😂😂
Kovalar özgürlüğüne düşkün. Baskıya gelemeyen burç en büyük özeliğide budur
Ay bilemedim degil mi acaba yanlis mi biliyo 😂😂 burclardan anliyosan bi yorum yapar misin uyumumuza 🥺
Tabi ki. Doğum tarihlerinizi ver 😊 yükselenini biliyorsan onu dq
Ya bilmiyorum ☹️ net dogum tarihini de bilmiyorum. Burçlar yetmez mi 😂
Yeter
Ben yay o kova 😅
Ooo ikiside ateş burcu baskın burç anlaşması zor bir burç kova erkekler huzurlu güvenli mutlu ilişki ararlar yay kadınları ise daha çok eğlence macera heyecan verici şeylere yönelen bir burç sen ilgiyi hem vermeyi hem almayı çok seven bir burçsun
Ama kova burcu erkekleri duygusunu belli edemeyen bir burç onlar sakin ve huzurdan yana senin için biraz daha heyecan verici ilişkiler istiyorsun
Evet yaa☹️
( bu dediklerim herkes için geçerli değildir bazıları burcunu değil yükselenini taşır) anlaşmak için biraz daha nazik ve anlayışlı bir. İlişki kurmanız lazım
Duygularini kestiremiyorum, bazen guzel seyler soyluyo cok sasiriyorum. Ama cok nadir🙄
Duygularını dışa vurmayı sevemeyen bir burç ama Yaylar tam tersi ilgiyi seven bir burç hem verilir hem almak ister
Hepsi dogru gercekten, tesekkur ederim. Benim de sinir aninda agzimdan cikani kulagim duymuyo iste o da yipratir bizi. O oyle degil hep cok sakin ve usulca konuşuyo
Eski sevgililerimden biliyorum kovayı ( huzura aşırı önem verirler kalbine giden yol seninkinin 😂😂)
Hahahh huzur esittir ben demek isterdim ama maalesef kaos seviyorum😂😂😂
Ahahaha nedense bende kaos seviyorum 😂😂 bu yüzden kova erkekleriyle aram yok 🤯
Neyse zamana bırakalım bakalim😂
Ben kovayım ne bu kova burcunda
Kova erkekleri sıkıntılı özgürlüğüne düşkün rahat istediğini kavga çıkararak bile yaptıran kıskanç takıntılı bir burç
Her kova boyle değil-dir ama kişiden kişiye değişir
Tabi ki yükselen de var bazılarının yükseleni daha ağırlıklıdır
Ben yay burçuyum ben sadık birimiyimdir peki
Yaylar genilkle merhametli insanlar zararsız insanlar oluyor fakat yanlışa meğili ve imkansızı seven bir burç karşıdaki kadın zorlaması onu
İmkansızı severim bu kesinlikle doğru bak
😊💜
🤣😅
Yengeçe sövülmemiş güzel 😂
Yengeç erkeklerimde bir anormallik görmüyorum gayet eğlenceli romantik düşünceli bir burç ama şu huyu kötü biraz rahatlar arada düşüncesiz 😀
Düşüncesiz mi hzjfhsjdhs yoğ artık
Mesela beni araması gerekir beklerim aramaz bunun gibi 😂😂
Aaa hiç öyle değilimdir şahsen 😂 gereken neyse o
Benim gördüklerim herkes bir değil çoğunluk... o kadar yazı yazdım düşüncesiz kelimesine mi taktın övdüm baya bir 😀
Ne bileyim hassas noktammış demek ki 😅 düşüncesiz diyemezsin sana vurarım taaam mı hı 😂
Bazı konularda dedim normalde dülüncelidie yazdım. Oraya🙃
Evet doğru öyle yazdın 😂 sıkıldım ondan https://youtu.be/lIIeNZDmLNU