+1 yılAyrıl diye yazmamıştır insanlar; jenerasyon farkı var düşünce yapısı bambaşka, ayrı dönemlerde doğmuşsunuz, baban yaşında adam bir de bunu herkes söylüyordur. Yanyana gelseniz baban mı bu derler, sürekli açıklamak zorundasın. Hayır babam değil ilerde kocam olacak falan böyle şeylere gerek var mı? Bir de bu yaş farkı olan ilişkilerde genelde baba sevgisinden mahrum kalmış kızlar yelteniyor. Sugar dady diye iğrenç bir kavram çıktı. Babasından göremediği ilgiyi kocası büyük olsunmuş hem babalık yapar hem kocalık falan. Bana gerçekten tuhaf geliyor öyle bir durum varsa ya sugar dady ilişkisi ya da menfaat var arada parası için birlikte de olabilirsin. Ben gerçek aşka inanmıyorum. Mantık evliliğinin bile bir sınırı var orada da yaş farkı önemli çünkü insan kendi jenerasyonuyla daha iyi anlaşır kavrar aynı dönemde doğmuş oluyorsun bir çok şeyle aynı düşünceye sahipsin. Gelelim çocuk konusuna o adam evlediğinde çocuk isteyecek verebilecek misin, 23 yaşındasın benden 3 yaş büyüksün gençliğini yaşamadan evlenmek mantıklı mı, gezip tozmak varken, okuyup meslek sahibi olmak varken yüksek lisans master yapmak gibi hayallere kapılmak varken neden babanız yaşındaki adamlara koşuyorsunuz anlamıyorum kızlar, hayattan mı bıktınız, okumaktan mı? Evlen ben ona bir şey demiyorum ama gözünü aç parası içinse evet parası için de okumaktan bıktım kurtulmak istiyorum zengin koca istiyorum o yüzden de anlayalım. Neden diye sorguluyoruz, gerçekten 10 yaş bile fazlayken hiç anlam veremiyorum. Ailen zaten büyük ihtimal izin vermeyecek de çevreni düşün babası yaşında adamla evlenmiş diyecekler moralin bozulmayacak mı? E şu an iyi anlaşıyorsunuz bir de ayni eve girin bakalım nasıl olcak sorumluluklar gelince kaçacak mısin kaçmayacak mısın? Evliliğin ilk yılı hep güzeldir ondan sonra sorunlar başlar. Adam için konuşuyorum genç kadınlar için evlenenlere hep kötü gözle bakıyorum hiç kusura bakmasınlar. Kendi döneminizden birini bulamıyorsunuz gözünüz hep genç kızlarda yokluktan mıdır bilmem iğreniyorum kızı yaşında kızlara sarkıntılık yapıyorlar. Ben de yaklaşık 50 yaşında Tarih hocamdan taciz görmüş biri olarak yaşlılardan midem bulanıyor, bunamış insanlar. Senin kararın yine de ben diyeceğimi dedim.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer zaman söylüyorum yine söylüyorum uyumlu olmak deyin yaşı ile alakalı bir durum yani Kafa yapısı ile alakalı durum beyin yaşını sadece şu Kimlikte yazan 2 haneye sıgdıran insanları gerçekten anlamıyorum zaten yasal olarak da İkiniz de 18 yaşından büyüKSünüz yani kanun önünde herhangi bir sıkıntınız yok Bir de tabii beyin olarak anlaşabiliyor sanız yani karakter uyumunuz varsa ki bu yukarıda dediğim gibi kimlikteki yazan O2 hani ya bağlı değildir Kesinlikle o zaman Arada hiçbir sorun yok ve olgunluğu da yine aynı şekilde şu iki rakama bağlayan insanlar ben ne 40 yaşında gördüm çocuk gibi davranan ne 18 yaşında insan gördüm ki Holding üreten Onun için burada düşüncelerinizi bir kenara bırakın biraz daha somut bakın olaya
12 Yorumla- +1 yıl
Onu bunlara anlatamazsın ağa anlatamazsın çünkü yaşamayı bilmezler sadece laf yetiştirirler... hele birde işin içine olgun erkeği kıskanma durumu giriyor ki acayip ergen erkekler neden kızlar olgun erkeğe gidiyor diye kıskanıyor... kadınlar da olgun erkeğe yeterli gelemiyeceklerini düşünüyorlar o yüzden kıskanıyorlar... şu site 40 / 45 yaşına delikanlı insanlara amca muamelesi yapan eziklerle dolu
- +1 yıl
@tutkununfrekansı olgun erkek candır be daha sorsan 20 yanındakine kadınin zevk noktalarını bilmez vajina görür anneeee diye ağlar ergen sürüsü 😂😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 2-3 yıl öncesine kadar kızı yaşında insanlarla evlenme haberleri görünce yargı dağıtan halk şimdi destekliyor şimdi söylenilcek onlar zorla evlendiriliyordu haberi siz mi sundunuz da biliyoesunuz net ben şahsen doğulu olduğum için canlı canlı gördüm kendisi evlenmek isteyende boldu aman yaşlı zaten ölür mirası bana kalır gibi düşüncelerle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
+1 yılBwnce uyumsuz olacağınız bşr şey yok. Yakın arkadaşlarımdan biri 34 yaşında.
Yaş herşey değil ve sizin durmunuz özel
Evlenebilirsiniz bir anneyseniz kimse size karışamaz ama genç bir kadın olsaydınız belki aileniz hayatınızı yaşayın diyebilirdi. Ama o çocuğa o güzel hayatı o baba sunacaksa onla olsun bazen mantık evliliği aşk evliliğinin önüne geçer. Evladım olsa en iyi seçenek hangisiyse onunla evlenirdim.11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🙏
+1 yılgöreceli bir konu bu ya mümkün olduğunca akran biriyle evlenmek daha mantıklı biyolojik olarak fiziksel olarak yaşı büyük olan daha çabuk çöküyor çocuk olsa babası dedesi yaşında gibi oluyor cinsellik durumları var ilerleyen yaşlarda falan filan tercih meselesi ama iyi değerlendirilmeli
10 YorumlaBen buna katılmıyorum çünkü 23 yaşındasın ve çook gençsin eminim ki güzel bir kadınsındır. Ama o 43 yaşında her şeyi görmüş geçirmiş. Bir cocuk yapsanız o çocuk adına ben şahsen üzülırdım çünkü babası yaşlı annesi genç. Yani bilemiyorum bence aşk, sevgi bunların yanında yaşta önemli biraz
50 Yorumla
+1 yılZevkleriniz aynı ise, kafalarınız uyuyorsa. Çocukça isteklerin beklentilerin yoksa, olgunsan olabilir gibi ama yaş farkı var. Enerjinizin de birbirinize uyuyor olması lazım. Aile faktörü senin ikna kabiliyetine bağlı
10 Yorumla
+1 yılOlursunuz bacım mutluluklar bende arada yaş farkı olan bir evlilik düşünüyorum😉
14 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaş fark
- +1 yıl
20
Soran+1 yılHadi hakkımızda hayırlısı
- +1 yıl
😉
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin baban yaşında 23 yaşındaki kızı gibi ailenin karşı çıktığı kadar var elbette
14 Yorumla- +1 yıl
Hamileysen bu adamdan mı 42 yaşındaki adamdan mı ayrılmazsın sen kimse sakinleşmesin
Soran+1 yılDaha önceki evliliğinden 4 yaşında oglum var
- +1 yıl
Daha önce evlilik yaptın neden ayrıldın peki sebebi neydi
- +1 yıl
Hanfendi şimdi beni yanlış anlarsınız da oğlun varmış meğer 42 yaşındaki adam oğluna babalık mı yapacak zannediyosun aklınca yanlıyosun sanırım önceki evliliğinden anlaşmamazlık olabilir ilglenmemezlik olabilir şiddet olabilir sana değer vermemezlik olabilir ama bunları söylemek sormak istedim
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBaba dersin, anlaşılan sence sorun yok. Aslolan büyük sorun, yaşıtlarının koku mü kurudu da buna evet demeyi düşünüyorsun, biraz denklik arayın ya, çok mu zor...
10 Yorumla Bizi ilgilendirmez yaşlarınız ama genç ve güzelsen bu sebeple mi senle evleniyor onu iyi idrak etmen lazım genelde bu sebeple gençle evlenmek istiyorlar.
10 Yorumla10 yaştan fazla farkların sağlıklı olduğunu söylemek doğru olmaz. Ama siz çocuğuma baba olsun, benimde bir yuvam olsun diye düşünüyorsanız olabilir.
10 Yorumlakendi aileni kurduysan bir de cocugun varsa annen ve babanın dedikleri neden bu kadar onemli ki, kendi fikirlerini verebilen birisin sonucta sevgili olduğun kisiyle anlasabiliyorsan diger seylerin ne onemi var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir sürü kişi yaşa takmış, fazla yaş farkı olmayan ama sana kötü davranacak biriyle olmaktan daha mı kötü, önemli olan kafaların uyması
10 Yorumla Sen önce akıllı karar verecek yaşa ulaş sonra evliliği düşünürsün. 2 sene sonra kocam bana yetmiyor diye azgınca burda sorduğun soruları beğenirim. Ailenin evden kovması lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖldürsünler bence
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelirli bir zaman gider
Erkek yatak hakkını veremeyince gözün dışarı kayacak
Senin kanın kaynarken dışarda gezelim tozalım derken o sana ayak uyduramayacak senin gözün gine dışarda olcak
Bence yaş farkı çok00 Yorumla
+1 yılEvlenirsen 5 sene sonra da bundan boşanırsın elinde bir çocukla daha
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan fikir uyumu. Yaş sorun değil. Görüntü olarak da genç yaşta olmasına rağmen büyük gözüken, olgun olupta yaşını göstermeyen kişiler var.
Ayrıca yaşın genç olmana rağmen çocuğun da var.10 YorumlaBenim kızımda babası yaşında biriyle evlenmek istese bende hayır derdim..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. amcan o senin kendine gel
40 Yorumla
+1 yılbi s gidin mnk ya! 10 sene daha skebilir sonra sen skemiyor diye aranırsın. Senin yeni heves ettiğin yaşamak istediğin şeyleri yaşadığı için senin kadar heves etmez yalnız kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada 18 yaş var, yuh şimdi tadını çıkarırsın olgun olduğu için seni bolca tatmin eder ama bir 10 yıl sonra o 51 yaşında olucak sen 32 sen en seksii, en çekici yaşındayken o dede olucak muhtelemen ona boynuzu takarsın Bihter gibii ☺️😅😅
126 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik konusunda 50 yaşına birine g3nc bile olsa hiç bir kadin yeterli gelemez... Şu saçmalıkları konuşmaktan yorulmadiniz.
Cevap sahibi+1 yıl@tutkununfrekansı nasıl yani?
- +1 yıl
Yani 50 yaşında bile olsa dağlık sorunu yoksa cinsel acıdan o erkek kadına fazlasıyla yeter.
- +1 yıl
30 lu yaşlar da olup daha iki postada tırt olan erkeklerle dolu ortalık.
Cevap sahibi+1 yıl@tutkununfrekansı Ama yaşlı asla genç bir erkek kadar dinç olamaz
- +1 yıl
Işte bizim kadınlarda böyle saplantılar olduğu sürece tadında hiç bir şey yasayamıyorlar... Her konuda böyle çıkmaz sokak içine kendinizi hapsediyorsunuz...
Seks te de öyle.
Cevap sahibi+1 yıl@tutkununfrekansı Of kes ya, yaşlı morlukları bize kakalamak için bahane uydurmayın. İstediği kadar dinç olsun 50 yaşında adam 30 yaşında bir adamın aktifligi edemez.
- +1 yıl
Öfff hep aynı monotonluk... bizim kadınlar buyuzden hayattan tad almayı zevk almayı bilmiyor...
30 lu yaşlarla hayatını geçirip gece gündüz mutsuzluk nidalarıyla perfosmans yetersizlikleriyle cemkirenlerle dolu burası her gün yüzlerce yorum yapıyor kadınlar...
Cevap sahibi+1 yıl@tutkununfrekansı Buruşuk muşambalar sonuca bak sen. Hasta mısın nesin kendin genç kadın istediğin için abuk sabuk bahanelerle sığınıyorsun
- +1 yıl
hıc oldu mu o yasta sevgılın
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 Olmadı, olsa da evlenmem takılırım öyle
- +1 yıl
takılmalık olur bulusp gezemezsın bıle cok yaslı durur yanında
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 40, 42 yaşla ya hem ben 26 yaşındayım
- +1 yıl
40 42 evet yaslı durur yıne de
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 Haklısın aslında ben yaşımdan çok küçükte gösteriyorum
- +1 yıl
hımm abim dersin gören olursa
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 Öyle biriyle olmayacağım için gerek yok 😅
- +1 yıl
hıı yatakta tatmak ıstıosun o tadı heral ama
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 Oha yok artık, 26 yaşıma gelmişim hala temizim bu yaştan sonra kendimi bozamam evlenirsem kocama saklıyorum kendimi ☺️
- +1 yıl
hımm ıyı dayanmısssın tertemız mısın bısıler oldu mu ufak
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 olmadı
- +1 yıl
opusme ellesme
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 Lann olmadı hiç birii diyorum
- +1 yıl
hmm ıyı bakalım yapcek bısı yok olmadı ıse
Cevap sahibi+1 yıl@anticorr00 dert etmiyorum evlenince yapıcam 😅
- +1 yıl
herseyı de bılıosn sanırm 30 da daha ateslı kadınlar demıssın
+1 yılSelamm!🥰
Aşk yaşta değil baştadır , eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız aranızda bir bağ , aşk varsa tabi ki olabilirsiniz.10 YorumlaHayatta herşey olur istedikten sonra seviyorsan devam bu senin hayatın herkeze bok yemek düşer
22 Yorumla
Soran+1 yılYaş 53 mü
baya fark var ya sen onun yaşına girince onun iktidar sorunları başlar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. uygun değil bence... daha genç birisi sana daha çok yakışır...20 sene sonra adam baban gibi durur yanında... yataktada kardeş olursunuz..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı aşırı fazlaa şu an olumlu bakıyor olabilirsiniz ama ilerde en büyük pişmanlığınız olabilir...
Şahsen böyle bir durum hoş değil..00 Yorumla
+1 yılOlmaz birkaç yıl sonra yüksek ihtimalle sen kendi yaşıtlarınla ilgilenmeye başlayacaksın ya iş aldatmaya ya da ayrılığa gider
00 Yorumla
+1 yılSevginin yaşı olmaz ama iyi düşün sen 23 yaşındasın önünde uzun biryol var her anlamda ama o adam 10 sene sonra bitti
00 Yorumla
+1 yılO halde bir on yıl daha bekliyeemmm ağzımda diş kalmayacak ihtiyarlık dönemimde hayatımda neden bir cıtır olmasın ki 😄😄😄
00 YorumlaO 19 yaşındayken sen altına yapıyordun. Gerçekten çok uyumlu bir çift olursunuz.
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla yaş farkı var cinsel hayatınız iyi gitmeyebilir olan sana olur
12 Yorumla- +1 yıl
Ilginç...
- +1 yıl
oldu mu o yasta sevgılın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbenim senin yaşında partnerim oldu. ama evlenmem ben ya.. düşünsene sen 40 olacaksın o 60 :) değmez yani. eğlen hevesini al. sonra bırakırsın
00 Yorumla Gencecik güpgüzel taptaze bi kız niye büyük kişilere merak duyarlar bilmem çok uzun süreli olmaz çünkü 20 sene sonra sen 43 iken o 62 yaşında dede gibi gezicek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSence gerçekten uyumlu olduğunu düşünüyor musun?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendini bizim yerimize koy bakim düşüncen nedir
00 Yorumla Ailen haklı sevgilin ostrapoza girmek üzere
Oysaki senin hayatın yeni başlıyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle uyum içinde olamazsın. 10 sene sonra eşin ihtiyarlaşıcak!!!
00 Yorumla
+1 yılSen sıkıntı değil dersen fazla yorumlamaya gerek yok. Bir kaç yaş fark önemli değil ama 20 yaş epey bir fark. Yinede seçim senin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kendinizden bu kadar büyük adamlar buluoyrsunuz hep
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılSen 40 yasına geldıgınde adam 60 olacak ılerde sorun olur aranızda.
00 Yorumla Tabi karsi cikar. Mideniz nasil aliyor amcalarla cikmayi bu nasil bir yokluk ve vizyonsuzluktur 😅
01 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılmıyorum aranızda 19 yaş var..7 yıl sonra kocan 50 sine geldinde kuş ötmez sen dışarıda ararsin öten kuşu
10 Yorumla
+1 yılBen 36 yaşındayım. Ya sen millete neden bakıyorsun. Bak yaşa gör. takma kafaya. ozelden yazabilirsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 820 cevap paylaştı. Şu anda uyumlu olabilirsiniz ancak o 60 olduğunda sen 41 olacağını da unutma
10 Yorumla
+1 yılBüyük olanın erkek olduğu ilişkiler vahimdir hele ki bu kadar farkla
10 YorumlaBence çok uyumlusunuz harika ailende çok sevinir diye düşünüyorum
10 YorumlaSonra bize amca dayı derler 😏 . Aranızda 19 yaş var baya fark var yani
00 Yorumla
+1 yılZor biraz cok yas farki var
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılCok yas var arada ilerde sorun yaratır
20 Yorumla
+1 yıl23 33 olabilir daha fazlası da yok daha neler denir bencede ayrıl sonra genç erkeklere bakıp iç geçirmekle geçer hayatın boktan bi durum bence
00 Yorumla
+1 yılUyumu siz bilirsiniz biz değil.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaş farkı çok çok çok fazla.
20 YorumlaÇok ilginç abim yaşında ve ben yaşında biri.
10 Yorumla
+1 yılgönlünüz nasıl istiyorsa onu yapın
10 Yorumla
+1 yılArada bildiğin kuşak farkı var.
10 Yorumla
+1 yılYaş farkı fazla uyumlu olacağınızı sanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılResmen 20 yaş var bu ilişkide her şeyden önce çocuklarını düşün dedesi yaşta bir adama baba diyecekler ya da kocan senden önce ölecek çok dezavantajı var bu ilişkinin
10 Yorumla
+1 yılbayagı büyük kusak farklı var zorlanabilirsin
10 YorumlaBence olumlu değil bu çok fazla yaş farkı var
10 YorumlaKafayı yemiş siniz ya cidden :( insanlık adına üzgünüm
00 Yorumla
+1 yılSizin ibrahim tatlısesten acun ilicalidan ne eksiginiz var olur tabi😅😅
00 YorumlaSen 35 yaşında cinsel verimliliğinin tavan yaptigi zamanda onun kuş ötmüyor olacak 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat