Keşke öğrendikten sonra sorsaydım ben debulamadığın neydi diye canım yanıyor bu yüzden üzerinden 3 ay geçti hala merak ediyorum aldatmanın bir nedeni var mı çok sevilen erkekler hep gider mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle sebep her ne olsun kimse aldatılmayı hak etmez. Aldatılmanın karakterle veya dış görünüşle alakalı olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü nice güzeller, yakışıklılar aldatıldı. Bu kişiler aynı zamanda başarılı ve kişilikli insanlar. En güzel örneği Angelina Jolie'dir. Kadının neyi eksikti de aldatıldı? Kariyer konusunda başarılı, iyi bir eş, iyi bir anne, güzel de bir kadın. Uzun lafın kısası dünyanın en güzeli/yakışıklısı da olsun, karakter olarak dört dörtlük bir insanda olsan eğer karaktersiz biriyle sevgili olduysan veya evlendiysen bir gün aldatılacaksındır. O yüzden suçu hiçbir zaman kendinizde aramayın. Bu hikaye de tek bir suçlu kişi var karakter yoksunu sevgilin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAa bu nasıl soru neden eksikliği kendinde arıyorsun ki? onun beyni eksik olamaz mı? Veya kahrolasi bir varlık olamaz mı?
Kendine gel kadınsın sen bak aynaya yer yüzüne hak kazanmış bir kulsun. Rabbim özene bözene yaratmış tü tü maşallah maşallah 🌻o ise beyni başka taraflarında olan bi yılan 🐍 her zaman dimdik ol asla kendinde eksiklik arama kızçe ❤️🌹10 Yorumla
+1 yılAldatıldın peki neden
yani sence neden bu soruyu kendine sorduğunda bir cevap alıyorsundur..
Belki çok sevdiğinden seni sevmediğini ve değer vermediğini fark etmemiş olabilir misin?
insan gerçekten çok severse gözleri kör oluyor.. oda seviyormuş oda değer veriyormuş gibi geliyor ama öyle değil maalesef herkes senin gibi sevmiyor senin gibi değer vermiyor..
Senin bunu fark etmen acı bir şeyi öğrenmenle olmuş hepsi bu..10 Yorumla
Bi gün sor nasıl olsa ayrıldık bir daha da olmaz aramızda bişey. Sadece merak ediyorum nedenin neydi bide benden farkı neydi sadece eksiğimi görmek istiyorum. Uydurma şeyler olmasın o anki aldatma nedenini merak ediyorum de sakince. Söyleyince dw bu muydu yaa ilahi sende bunun içinmiymiş yav sende dw hiç irade yokmuş bunun için ilişki mi bozulur de başını sallaya sallaya güle güle çık 😄
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma bir sadakat problemidir, burada kendini sorgulaması gereken sen değilsin partnerin. Aldatan kişiyi aldatmaya iten problemin üzerine çalışılması gerekir. (Geçmiş yaşam, aile faktörü, çocukluk) Sadece kendin de eksik aramayı bir kenara bırakıp, sorgulamaktan vazgeçmelisin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıldığın için sen de eksiklik yok bilhassa onda var. Karakter eksikliği..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. aldatanın karaktersizliği o kendinde eksik arama..
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Aldatma veya sadakatsizlik; evli ya da duygusal veya cinsel bir ilişki içerisindeki taraflardan birinin bir başka kişi ile ilişkiye girmesi. Aldatma sadece duygusal düzeyde, sadece cinsel ilişki düzeyinde veya hem duygusal hem cinsel ilişki şeklinde olabilir. Aldatmanın tanımı kültürden kültüre veya çiftler arasındaki anlaşmalara göre farklılık gösterebilir.
Aslında aldatılmak insanların suçu değildir yani bu konuda kendinizi suçlama nız yanlıştır tabii ki biz pskolojik olarak insan kendisini suçlu görebilir kabul ediyorum çünkü acaba benim bir hatam mı oldu? Benim eksik olan taraflarım nelerdi? Neden başıma bu geldi gibi türlü sorunlarla karşı karşıya kalabiliriz.
Burada önemli nokta artık bu saatten sonra kendimizde hata aramak değildir önemli olan o insanı hayatımızdan çıkarmaktır bir süre iyileşme dönemini beklemek ve her zaman için özgüven sahibi olmak gerekir, geçmiş ilişkilerinde aldatılan Bir insan elbette yeni hayatını alacağı insanlara karşı Güven duyamaz her zaman bir taraflarında şüphe kalarak yaşar ama şunu hiçbir zaman unutmamak gerekir ki elimizdeki su bardağı kırıldı diye su içmekten vazgeçemezsizsiniz, belki ilişkilerde sizin de karşı tarafın da birtakım hatalar olmuştur eksiklikler olmuştur ama bunu aldatarak çözmek yerine ayrılarak çözmeyi insanlar tercih etmiyor, benim size buradaki en güzel tavsiyem hayatınızda olan olaylardan dolayı kendinizi hiçbir zaman için suçlamayın ve eksikliklerimizi gözden geçirebilirsiniz belki de insanlara gereğinden fazla değer veriyorsunuzdur hak etmediğinden fazla bir insana değer vermek sizin değerinizin düşmesine neden olur, bu yüzden artık kendinizi suçlamak yerine kendinizi de hata aramak yerine hayatınıza devam etmeniz gerekiyor unutmayın hayat bir şeyler için üzülecek ya da bir insan yüzünden hayatınızı mahvedecek kadar uzun bir ömre sahip değiliz.
Umarım her daim karşınıza güzel insanlar çıkar.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Aldatılan insanlarda kusur aramak yanlış bir tutum. Aldatılan her insan eksik veya kusurlu değildir, o yüzden onda olan kusuru kendinizde aramayın. İlişki sadakat, sevgi, saygı üzerine kurulur. Siz sadece verdiğiniz zamana ve emeğe üzülüyorsunuz. Şükür edin, bu kişiyle evli değildiniz. Ayrıca şunu unutmayın: her insan hata yapar; ama işin sonunda layık olduğu ile evlenir. Kazanan siz olacaksınız, o yüzden sıkmayın canınızı.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBütün aldatılan insanlar kadın erkek kendine bu soruyu sorar neden aldatıldim neyim eksikti
Aslında eksik aldatilanda değil aldatanda
Kendini suçlamayı bırak sorsanda kendini haklı gösterecek seni daha çok üzmeye sebeb olucak bir cevabi olucaktı.
Bırak eskiyi düşünmeyi hayatına bak geçmişi yaşandığı yerde bırak ilerle sen orada onunla kalmaya devam ediceksin ama o yeni insanlar yeni hayatlar yaşayacak.
Sen unut unutursan mutlu olursun.10 Yorumla
+1 yılAldatmayan erkek yoktur sadece fırsatı olmamıştır bunu bir yere yazın. Lakin neden sorusunun cevabı çok. Partnerimle ilişki yaşadım bugün, ve kendisi öyle tiksindirici kokuyordu ki bir ara migdem bulandı ona caktirmadim ama soğudum. İliski öncesinde kadın kendini hazırlamalı kokular sürmeli yikanmli belkide Ayni şekilde erkek de hazırlanmalı. Zaten şu pardumler bizleri baştan çıkarıyor yolda yürürken bir kadının yanından geçerken pardumuyo kadar güzel kokuyordu ki bitirdi beni onu o an arzuladim ama soramadım adı nedir bu kokunun diye ve birazda korktum. Düşünsene ( bir senaryo kuracağım ,: afedersiniz bu koku çok güzel adını alabilir miyim? - kalemin var mi? - buyrun - elini uzat ve telefon numarasıni yazıyor ve ekliyor saat 8 de ara beni sonra dönüp gidiyor. Bu duruma kayıtsız kalmak bir erkek tanımıyorum mesela. Ama sana tavsiyem gidene boş ver gelene de hosgel din de. Ve üzülme o kaybeden olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Valla hic uzulme kizce neden dersen aldatmanin hic bi aciklamasi yok bnde yani ister evli ister sevgili olalim diyelimki bi sorunumuz var tedavi olduk yine ise yaramiyor ya bolece kabullenir bu iliski ya da ayrilir ne bok yerse yer ama aldatma varsa kusura bakmada ne benim ne senin nede bi baskasinin o degerli gozyaslarini dunayada fazladan hava soluyan birini dusunmek icin harcamaya hic gerek yok
06 Yorumla
Soran+1 yılYaşanmışlıklar üzüyor beni sevdogine gerçekten inanmıştım seviyorsa neden yaptı diyorum sevmediyse neden benle vakit geçirdi sürekli aklıma geliyor bu sorular insanlar neden çok güzel rol yapıyorx
- +1 yıl
Ya tamam basitce gec gitsin olmuyo kabul ediyorum daha once bnimde basima geldi hemde bibucuk yillik sevgilim yapmisti bn onun sacinin teline zarar gelmesin die korkarken o gitti aldatti 2 ay sonrada bna utanmadan geri donmek istedi araya bisuru arkadas koymus vs bulustum noldu hayirdir sen bitirdin bnden surda paspas ol desen olurdum zamaninda simdi biye pismansin dedim takildigi bnden cok deger verdigi eleman arabasnda bunu becermeye kalkmis o zaman bnim degerimi anlamismis mis hic tanimadigm kuzenleri bile aradi dedim bidaha karsima cikma o yuzden bu konuda cok netim birak o seni kaybetti
Soran+1 yılSence değerimi anlamış mıdır ama anlasa dönerdi demek ki çok mutlu
Soran+1 yılHayir kabul etmem ama bazen merak ediyorum pişman olmuş mudur diye
Bak seninle çok güzel bisey paylaşacagım sakın ama sakın kendinde problem arama senin o karşındaki insanın karaktersizliği tamammı? Bir çok kişi aldatıldıktan sonra kendini suçluyor bu en yanlış şey. Neden bunu yaşadım da deme yaşadın ve tecrübelendin. Bundan sonra güveneceğin insanı daha iyi seçmeye çalışırsın. Kimseye %100 güvenmemeye basladıgın zaman canın daha az yanar. Şüphe içinde de hiçbir iliski yürümez ikisinin dozunu ayarlamayıda öğrenirsin. Ama tek bildiğim sey var o da böyle durumlarda insanların kendine güvensizliğinin tavan yapmaması insanlara verdiği değerin azalması gerektiğidir.
10 YorumlaÇok sevilen erkekler değil kadınlar da gider. İnsan ulaşamadığının delisi, sahip olduğunun nankörüdür derler.
Hatta bununla ilgili bir sürü söz söylenmiş kitaplarda veya internette.
Bir şaire göre aşk sevdiğinin peşinden koşup da yakalayamamakmış. Çünkü şair sevdiğini yakalayınca aşkın bittiğine inanıyormuş.
Destan yazan büyük aşıklara bakacak olursan hepsi aşkı uğruna bir çile çekmiş. Aşklarını da büyük yapan bu zaten.10 YorumlaAldatıldın diye bir şeyin eksik olması gerekmiyor. Aldatılmak eksiklik değil, aldatanın karaktersizliğidir.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Karşıdakinin şerefi, haysiyeti, ahlakı, onuru ve karakteri eksik senin bir sorunun yok
Bu konuda hata aramayı bırak, sen burda suçlu olamazsın.
İyi akşamlar..
Sadece başlığa cevap veriyorum umrumda değil altta ne yazdığın...10 YorumlaGerçekten seven bir insan sevdiği insanın kusurlarını görmez. O yüzden bir ilişki de aldatma olayı varsa orada tek bulunmayan şey aldatanın karakteri. O yüzden boşver. Gerçekten seven bir erkek gitmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisiniz
Eşin kaç yaşında
Sende değilde eşindedir sorun
İki cilveye tav olmuştur
Ama seviyorsan konuş
Bir şans tanı
Adam değilse zaten bırak00 Yorumla Eğer çok sevdiğiniz bir erkek sizi aldatmışsa, bu senin suçun değil onun suçudur. Çünkü; o kişiye değer vermiş ve sevmişsiniz. Suçu kendinde aramamalısın. O ihanet etmiş ilişkinize.
00 Yorumla
+1 yılEksiği olan sen değil oymuş bence.
Erkek/ kadın farketmiyor kimi insanın karakterinde vardır yetinememek hep daha fazlasını istemek. Sorgulamak yerine önüne bakman senin için daha hayırlı olur.00 Yorumla
+1 yılAldatan kişinin karakteri eksik , senin bir şeyin yok merak etme hatta sen tam olmasi gerektiği gibisindir de diğer elemana düzgün insan yaramiyordur , boşver
00 YorumlaAldatan insanların birini seveceğine inanmıyorum. Egolarını tatmin ediyor bence aldatmaya meraklılar.
00 YorumlaKadınların saçı uzun aklı kısadır . Siz özellikle böyle insanları buluyorsunuz kadınların % 80 i Böyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok değer verilen her insan gider o yüzden birine değer verirken kendinizi onun gözünde değersizleşmediğinize dikkat edin
00 Yorumla yapılmayan seyler olabılır ya da farklı cok sebeplerı var ornek arkadasım bıle var bukonuda dılersen ekle takıp
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler aç gözlüdür eminim bu onun karaktersizligi yzuunden olmuştur. Uzulme
10 Yorumla
+1 yılBence senin bişeyin eksik değil öbürlerinin kafasında bişiler eksik 🙃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKainat güzelide olsan gene aldatılırdın sorunu kendinde deyil karşındakinde ara
10 Yorumla
+1 yılEksiklik sende değil aldatanın karakterinde. Kendini sakın suçlama...
10 Yorumla
+1 yılBisey bulamıyorsa ayrılır aldatmaz. Aldatmanın bahanesi yoktur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel olarak aldatıldıysan ya vermedin ya yetmedin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılKocana karşı belki ilgiliydin ya da değildin bazı erkekler yine dr aldatır en azından denemek için
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şerefsizdir. Başka açıklaması yok annem üzme kendini. Kurtulmuşsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki kişi bir araya gelerek bir ilişkiyi oluşturur. Ama bundan sonra da kişilerden birisi kendini ilişkinin içinde eritip de, ilişkiyi oluşturan bir unsur olmaktan çıkıp, ilişkinin o kişiyi oluşturduğu bir konuma geliyorsa, karşıdaki bunu fark edecektir. Yani artık sen ilişkiyi olusturan bir unsur değildin, ilişki seni var ediyordu. O da bunu fark etti ve gitti.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Hiç birşeyin eksik değildir eminim
Erkek milleti böyle maalesef...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kendinde bir şey aramana göre yok. Karşındakinin karaktersizliği o.
00 YorumlaYeterli gelmemişsindir ya da o daha çekicidir alımlıdır.
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz haysiyetsiz biriyim demezdi muhtemel ama cevabı biliyoruz
00 Yorumla
+1 yılÇok sevip üzerine düştüysen bir tarafları kalkmıştır. Karşındakine biraz kaybetme korkusu vereceksin. Tamamen teslim olmayacaksın. Ama illa bir eksiklik olarak düşünme. Herkes aldatılabilir. Keyfiye aldatan p. ç çok.
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba, keşke tam olarak güvenseydin çok geçmiş olsun canım senin eksikliğin yok aldatan kişi karaktersiz
00 YorumlaKendi sorunun cevabını kendinde ara ne yap biliyor musun sende onu aldat ve ondan bulamadığını başkasında bulabiliyor musun. ya da ve ona şöyle de seni aldattım ve bir eksiğin ya da fazlaligin yoktu peki sen neden aldatin benim ne eksiğim vardi
00 YorumlaAldatan insanlar kadar hiç birşeyden nefret etmedim
00 Yorumla
+1 yılevet bu hayatın en büyük kuralı kaçan kovalanır. kovalanan da daralır kaçanı kovalamaya başlar
00 Yorumla
+1 yılaldatılmak sizinle ilgili değildir..
karşı tarafın karaktersizliği ile alakalıdır..00 Yorumla
+1 yılAldatmanın hiç bir nedenide bahaneside affıda olmaz olamaz
00 Yorumla
+1 yılSenin bı eksiğin yok fazlam vardı. sevgin o kadar büyüktü ki o seni aldatan kişi ağırlığın altında ezildi ve kurtulmak olarak seni aldatti. buda onun kafasını dağıtma sekliydi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKiminle neden aldattı? Başka sevgili mi yaptı cinsellik mı yaşadı seni aldatan kişi
00 Yorumla
+1 yılsorun sende değil. o karaktersiz insanda. aldatmak karakteristik bir faktördür. acaba ne yaptım diye düşünüp kendini hırpalama.
11 Yorumla- +1 yıl
Ilişkimizin seviyesine bağlı bu beraber oluyor muydunuz
+1 yılBence kendinde eksik hata aramayı bırak. Bu seninle değil aldatan kişinin karakteri ile ilgili. Kendini üzme. Yoluna bak.
10 Yorumla3 Sevgilim oldu 2si beni aldattı çok iyi niyetli ve saftım onlara koşulsuz güvendim biraz güvenmemek gerekiyor sanırım
00 Yorumla
+1 yılEksiklik degil. Erkeğin Allah korkusu yoksa yapar. Çünkü farklı bi şey her zaman caziptir
00 Yorumla
+1 yılAldatılmanın bir eksikliğiyle ilgisi yok suçu kendinde arama kimse aldatılmayı hak etmez
10 YorumlaSeni terk etmesi için eksiğin olmasına gerek yok kimisine nefes alsın yeter... sıradaki.
00 Yorumla
+1 yılBunun seninle bi alakası olduğunu sanmıyorum tamamen karşı tarafın karaktersizligi
00 Yorumla
+1 yılAile kurmak zor. Yıkmak kolaydır. Boşa hiç kafana takma. Simdi o düşünsün.
00 YorumlaEksiğin değil hatta belkide fazlan vardı ama aldatan kişide karakter eksikmiş o kesin.
00 YorumlaAldatmanın bahanesi nedeni olmaz olamaz. Sende değil ama onda eksik olan şeyler varmış
00 YorumlaAldatmak bi zevktir bi sure sonra hastalık halıne geliyor
00 Yorumla
+1 yılErkekler her halükarda aldatır boşver düşünme yani bunlari
01 Yorumla
+1 yılAldatan kendini aldatmıştır de geç
10 Yorumla
+1 yılOnun kabahati kendinde suc arama
10 Yorumla
+1 yılEksik olan şey onun karakteri
10 YorumlaEksik olan sende değil, onda şeref yoksunluğu var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hic aldatilmadim ama cok aldattim tamamen ruhsal ve fiziksel tatminsizlik
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt