Ben 26yım evli, nişanlı değilim sevgilim de yok. İstemiyorum da olmasını. Peki ya sizin yaşınız ve aşk ilişkisi durumunuz nedir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yaş 37 efendim
Eşim ben işteyken kaçtı gitti.. Boşandık..
Neden kaçtı
Sebebini sorduğumda.. Çorabını banyoya çıkarmıyorsun, sigaranın külünü yerlere döküyorsun, dedi bana.. Bende bunlar boşanma sebebi değil dedim.. Dinlemedi sonra da kaçtı gitti.. 2 ay sonra ablası söyledi gerçeği.. Ben ona istediği hayatı verememişim efendim.. Yani konu paraymış.. Şimdi başkasıyla evlenmiş..
Anladım
E çalışsayış o zaman
Zaten işim vardı efendim... Çokta güzel maaş alıyordum.. Evimizde eksik gedik hiçbişey yoktu.. Ama o hep daha fazlasını istedi.. Hep yükseklerde olmak istedi.. Ama ilahi adalet bu ya... Şimdi evlendiği adamda köylüymüş.. Ne diyebilirim ki
Ahaha :D ama belk köylü olması rahatsız etmiyordur houna falan gidiyordur
Büyük ihtimal ev kendine ait olduğu için kabul etmiştir.. Çünkü aynı evde ailesiyle yaşıyorlarmış.. Köy hayatını seveceğini sanmıyorum efendim.. Çünkü onda sıkılganlık var.. Herşeyden sıkılma gibi bi huyu var.. Ben biliyorum onu o adamdan da bıkacak yine boşanacak.. Sonra hem benim hem onun nafakasını yiyecek.. Heralde böyle böyle zengin olurum hayalleri kuruyor
Severek mi evlenmiştin onunla
Evet efendim.. Facebook ta tanışmıştık.. Hoş onuda pap ci diye bi oyundan bulmuş.. Ben bunların hiçbirine takılmadım ki efendim.. Benim tek yaptığım onu deli gibi sevmekti.. Hatta çok büyük yanlışlar yapmasına rağmen bile sevdim.. O çekip giderken, ben yatak odası sırlarını komşulardan dinledim efendim.. Benimle 2 kelime konuşmaz ama komşulara hayatını anlatırdı.. Sonuç olarak sürekli işte olduğum için komşularla aram yok benim.. Zaten olsada bi bayan komşu ile nasıl konuşabilirim ki.. Artık neler anlattı nasıl bir yalan uydurdu bilmiyorum ama bütün komşular beni suçlu gibi görüp düşman gibi baktılar yüzüme... Beni psikiyatriste götürdüler.. Ben tam 1 yıl insan yüzü görmedim efendim.. 1 yıl boyunca yataktan balkona, balkondan yatağa çıkıyordum.. Kendi akrabalarım bile beni düşman gördüler.. Kimse bir ziyarete gelmedi evimize.. Sağolsun annem yanımdaydı hep..
Yatak odası sırları derken aldatmış mı seni? Çok zorluklar yaşamışsın
Evet efendim çok zorluk yaşadım.. Yok aldatma değilde.. Bizim yatak odası ilişkilerini komşulara anlatmış..
Bunu bazı kadınlar yapıyor ya
Sıkıntı o değil ki efendim.. Tesettürlü çarşaflı bi kadın bunu nasıl yapar.. Yaa madem senin insanlara anlattığın kadar kötü bi insansam neden evlendin ki benimle.. Evlilik bi oyun değil ki canın sıkılınca çekip gidesin.. Sonuç olarak zenginlik istedi efendim.. O da bende yoktu.. Sonra da çekti gitti işte.. Hayatımı mahvetti belki.. Ama pişman olup ayağıma kapanacağı günleri bekliyorum inşallah
Umarım. Bu arada tesettür açık fark etmez karakteri bozukmuş onun
Sizde haklısınız efendim.. Teşekkür ederim dinlediğiniz için..
Ben teşekkür ederim asıl 😊
Rica ederim efendim 🌹
18 yaşındayım, ilişkim yok, henüz erken diye düşünüyorum.
Bence de
Yas 30 evlilik hayalim var ama hayalimdeki gibi olgun anne hissi olan yuva yonetebilcek bi kadin yakin cevremde olmadigi icin hayatimda kimse yok burda surda heryerde kendisini ariyom iste
Daha genciz be 19 sapım çünkü kimseye güvenmiyorum artık
Neden güvenmiyorsunuz
emin misin istemediği ne. arkadaşlık sevgili duygusunu tatmis misin?
Arkadaşlık ne alaka? Sevgilim olmadı
sevgili eş olmadan önce arkadaş olunur düşüncesinde arkadaş demek istedim
Yeni insan tanıyacak vaktim ve enerjim yok :D
o zman merhaba de yalnizlik
Yalnız değilim arkadaşlarım var 😊
e beni mı sınıyorsun derdin nedir :)
Yoo yeni girdim çok arada sitryemgirip çıkıyorum
tamam ben neden kendi kendime trip atıyorum ki
Bilmem :D
neyseki konu benden bağımsız :) iyi geceler sana
28 sevgılım falan yok evlenmek nıyetınde degılım ben kendıme zor bakıyorum :D
27 yaşım sevgilim var ilişki durumum var
41, bekar. Hiç evlenmedim.
Neden evlenmedin
Ya yanlış kişilerle zaman kaybettim ya da denk gelmedi.
Kaç sevgilin oldu peki
Yaşım doğru
sap sap takılıyorum 😄
30 . Uzağım ask meşk işlerine bana göre değil
Yaş 29 kadrolu sap kadrolu bekar ebedi yalnız
İlişki durumu zorunlu olarak var.
Neden zorunlu
Bende 26 bekarım ilişkim yok siz gibi
Yaş 25 saplık zirve 😅
38 yaşındayım evliyim
26 no manita no dırdır
16’yım seks yaparım bol bol
28 ve dediğin gibi flört bile yok bende...
18 yaşındayım sevgilim var
Yaş 25 ilişkim sevgilim yok olmasını isterdim
boştayım
Yaş?
27 im
35 kafası rahat
bekarım
yas 30
Yaş 20 bekar