Arkadaşım 1.5 yıldır tanıdığı sevgilisi ile evlendi 6 ay oldu şu an çok mutlular adam ot , alkol kullanıyor kız da bilerek evlendi zaten.
Ben de evlensem mutlu olur muyum?
Ben de evlensem mutlu olur muyum?
O mutlu diye sen olabileceksin diye bir şey yok o kızın bakış açısına ve aralarındaki sevgi başına bağlı ot alkol kullanan biri kötü değildir hayatına böyle devam etmeyi seçmiştir yani evet evlenilir
En mantıklı yorum seninki. Kiz baya rahat biri o yüzden her şeye Ok diyor ama ben rahat degilim
Boş ver kendi denginde birini bul
Ot kullanmak sorun değil fazlası sorun tüm parasını ota veriyorsa veya fazlasını kullanıyorsa parası da yoksa zaten evlilik gitmez
Keyif için arada ot içiyodur karısı da free biridir anlaşırlar maddi zararı da olmaz
Ama illa ot içen birine de bakma bakarsan üzülürsün sonra haberlerde senin içinde yakınmasın kimse bu sorundan düşüncenden sonra masumluğunu savunmasınlar
Yok parayı yatırmiyor
Sanırım kötülere ilgin var senin
Neden kötü dedin ki
Hayır manyak mısınız düzelene kadar evlenmeyin para bittiğinde karısını dövmeye para istemeyene başlayacak bilerek yapmıyor bunu tabii ama yapmazsa ölür o sebeple amateme gidip tedavi olsun ondan sonra evlenin yoksa sıkıntı olur sizin için o anda her şeyi yapabilir
Cevap
13Cevap
Alkol kullana birinin agzini cekene sor birde ben cok iyi bilirim hic iyi degil ne kadar sevsende kiymet bilmezler birde bisey biliyormuş gibi isine karisirlar uzak dur öyle seylerden ömür gecmez zaten alkol rezillik boşa ne sen yorul nede yorsunlar
Sigara bile beni tiksindiriyo hele ot bambaska bi dunya. Oyle insandan hayir gelecegini sanmiyorum.
Arkadaşım 6 aydır evli acayip mutlular ben de özendim açıkçası
Afedersin de ota boka ozeniyosunuz.
burada bizden onay alıp kendine kılıf bulmaya çalışıyorsun. yarın buradaki hiç kimse senin yanında olmayacak seni kurtaramayacak o pislik insandan ve pisliklerden
@sadakat-mm onay almiyorum sadece düşüncelerinizi merak ettim belki çevrenizde vardır tanıklık ettiğiniz bana da anlatirsiniz
ben ne alkol ne de sigara kullanıyorum. kullanan insanlar da benim arkadaşım olamaz mecbur kalmadıkça. iş yerinde de mecburen. Bağımlılığı olan insanları istemem. hayatımda hiçbir şeyin bana bağımlılık yapmasını istemem. Eskiden bir kaç hafta cocacolaya bağımlılığım oluşmuştu baktım bende bağımlılık yapıyor bıraktım. kapitalist sistem insanları ekonomik olarak tutsak etmek için bağımlılık yapan şeyleri insanlara zerkediyorlar
@sadakat-mm merak etme ben de bağımlılık sevmiyorum sadece o kafadaki insanların evliliğini merak ettim
Amatem denen bir yer var. oraya bir uğrayın. oradaki doktorlarla görüşün veya hastalarla...
Bunun en iyi cevabını orada alacaksınız. sorunuzun cevabını orada bizzat gözlerinizle göreceksiniz...
Hayır olamazsın bir zaman sonra sıkıntılar çıkar geçinemezsiniz
Evlenmek lazım. O tarz ot ve benzerleri ınsanları canavarlaştırıyor, dayak, cinayet işleyenler, cinnet geçirenler var. Kendi öz evlâdı bile suçsuz yere öldürebilir bu tarz otları kullananlar.
Genelledin bence mutlu olan çıkamaz mi
Sen neden boyle biriyle evleniyorsun anlamadim kriterinmis gibi mutlu olmak icin adamin ot kullanmasi lazim gibi yazmissin. Ege boyle dusunuyosan cok yanlis buna sartlanma.
Kriterim o degil sadece ot yüzünden ciddi düşünemez miyim
O evlilik sonradan bozulur. Yapma etme kendini ateşe atma
Ya her gördüğünüz şeye inanmayın. Hem evlenecek olan sensin
Seninkidemi ot iciyor
Evet
Peki ne kadar oldu çıkalı ve seni dövüyor mu
Yok dövme falan yok da asabi biraz bağırdı gecen sorguladım biraz diye çok olmadı çıkalı
Birlikte oldunuz mu hiç
Hayir
İsterse napcan
Beklentisi yok konustuk
Ya mesela ilerde isterse ne yaparsın
Kabul etmem
Bok yoluna gitmek istersen, ot güzeldir.
zmanla problemler oluşur suphem yok.
Vlla ot iyi bişey diğerlerine göre
Bağımlılık yapmıyormuş
Herşey alışkanlık yapıyor diğer maddeler insan öldürüyor zarari çok ama otun faydası var sonuçta topraktan gelen bir bitki içen insanda hep mutlu Luk görürsün içen insanı güldürür iştahını açar şeker hastalığına yakalanmasın
Devlet bu otu serbest bıraksa Türkiye'nin suç oranı yüzde 30 düşer
Hic olumsuz yani yok mu bildigin
Var tek zararı böbrek rahatsızlığı yapıyor bide çok aşırı yediriyor
İnsandan insana değişir
Onlar mutlu ama ben olamam belki
Ozaman ayrıl baboş
Azıcık mantık ya evlenilmez tabj
Boyle bi evliliği olan biri var mı hayatinda
Öyle bir arkadaşım olamaz bile net
Evlenilir.
İleride çok sıkıntı olur senin için.
Otur oturduğun yerde
öyle biri mi var :)
Evet
Allah bilir birlikte de olmuşsundur
Olmadım ama neden böyle dedin
çünkü ot veya uyuşturucu insanları o yöne daha çok yönlendiriyor. kullananlarda etkili oluyor. karşısındaki insanı ikna etmek elde etmek için de onu da ikna ediyor içiriyor
Beni de ikna etmeye çalıştı kabul etmedim
bak gördün mü? sonu yok bu işin.
körle yatan şaşı kalkar. üzüm üzüme baka baka kararır. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. daha söyleyeyim mi? bir bakmışsınız hiç farkına varmadan bir bataklığa saplanmışsınız Allah korusun. Kardeşim uzak durun böyle insanlardan. hayatlarınız kararmasın genç yaşta. ne olur duygularınızı güzel ve karakterli insanlara verin
Zaten bir süre sonra o da sıkılır atar kenara kabul etmedim diye
neden sıkılır neyi kenara atar? saf olma bu kadar ...
Benden sıkılır demek istedim kabul etmeyince dediklerini ama evlenen arkadaşım etti ne derse çocuk ot bile kullandı
evlenen kız arkadaşın onu da ota alıştırdı demek istedin sanıırm?
Evlendigi kişi benim kiz arkadaşıma denetmiş
duygularınızı yoğunlaştırmadan ufak ufak değil koşarak uzaklaşın o kişiden. Eğer duygularınız yoğunsa belki biraz acı çekeceksiniz ama sonrası ferah olacak emin olunnnnnnnnnnnnnnnnn.
Daha sonra geç olmadan. Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?