@gülamadepresyonda Hayırdır yavrum zoruna niye gitti bu kadar kızsal durumlarını ifşa oldu diyemi köpürdün ten çorabı giyip ayaklarımı ben sergilemiyorum bence fazla konuşma batarsın.
@gülamadepresyonda ne oldu zoruna gidince anaya saldırıyorsun o kadar vasat insansınki kelimeler kifayetsiz kalır sapıkta babandır erkek erkek kardeşindir bu arada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayağa ilgi duymasınlar zaten ayağıma ilgi duyulmasını istemezdim onun dışında heryerim uygun
Mantıklı
Kanala kızlara şimdi yokmok diyo ya yok iğreniyorum felan diyende çıkar kızların hepsi ayakçı öyle diyenler hep yalan söylüyor
Harbi mi
Aynen
He awk ayağı ne yapabiliriz ne saçmalıyorsunuz kendi sapıklığınızı kendinize saklayın
@gülamadepresyonda Hayırdır yavrum zoruna niye gitti bu kadar kızsal durumlarını ifşa oldu diyemi köpürdün ten çorabı giyip ayaklarımı ben sergilemiyorum bence fazla konuşma batarsın.
Anan sergiliyordur günlerde. Ten çorap giymiyorum
@gülamadepresyonda ne oldu zoruna gidince anaya saldırıyorsun o kadar vasat insansınki kelimeler kifayetsiz kalır sapıkta babandır erkek erkek kardeşindir bu arada
SWLDLALKDSLDÖSŞÖDİSSÖS Aynen kankam
@gülamadepresyonda He şimdi hizaya girdin aferim sana sjdjdjddj
Birkaç hafta önce burada bir kız ayaklarını yalamak için erkek arıyordu.
Harbi mi hahah vardır ya
Hiç sanmıyorum öyle biri olduğunu
İllaki var erkek daha fazla belki ama saygı duyan hoşuna giden varımdır glder mi mesela senin
Benim gitmez erkekleri bir derece anlayabilirim ama kadın da yok sanmıyorum
iğrenç görünce midem bulanıyor
Neyi kendinin ayagını mı
hayır ben hariç herkesin
Hım garip o zaman
Bacaklar ilgimi çekiyo
Ayak kısmı çekmiyor mu bacaklar nasıl yani
Karşı tarafta mı
Var. Ama erkekler 20-30 kat daha fazla en az,😅
Asla cekmiyo aksine igrendiriyo
Gerçekten mi kendi ayaklarını da mı sevmiyorsun
Iy hayır🤢