Merhaba arkadaşlar,
Benim sevgilim Diyarbakırda yaşıyor ben Ankara 'da yaşıyorum. 6 aydır beraberiz ama birbirimizi hiç görmedik ve birbirimizi çok seviyoruz. Ben onun yanında gidebilirim ama Diyarbakır'da kalacak yer olmadığı için epey pahalı olacak. Hemde orada gün içinde ailesi için vermediği için az yanımda durabilecek. Benimse Ankara 'da evim var. Sevgilimi Ankara 'ya getirmek istiyoruz fakat ailesine söyleyebileceği mantıklı bir yalan bulamadık, yardımcı olur musunuz? İlla Ankara 'ya gelmesi hakkında yalan söylemesine gerek yok, başka şehre falan gidiyorum deyip Ankara 'ya da gelebilir.
Benim sevgilim Diyarbakırda yaşıyor ben Ankara 'da yaşıyorum. 6 aydır beraberiz ama birbirimizi hiç görmedik ve birbirimizi çok seviyoruz. Ben onun yanında gidebilirim ama Diyarbakır'da kalacak yer olmadığı için epey pahalı olacak. Hemde orada gün içinde ailesi için vermediği için az yanımda durabilecek. Benimse Ankara 'da evim var. Sevgilimi Ankara 'ya getirmek istiyoruz fakat ailesine söyleyebileceği mantıklı bir yalan bulamadık, yardımcı olur musunuz? İlla Ankara 'ya gelmesi hakkında yalan söylemesine gerek yok, başka şehre falan gidiyorum deyip Ankara 'ya da gelebilir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arkadaşımın yanına gidiyorum dese olmaz mı? Kız arkadaş.
Ya şehir dışında hiç öyle yakın arkadaşı yok maalesef ki hem olsa bile ailesi kesin arkadaşının ailesi ile falan konuşmak ister, epey korumacı bir aile :(
Yalan söylememe gerek yok giderim istediğim yere kimseyi ilgilendirmez
Aynı durumdan muzdaribim buluna bana da dersin.
okuyorsa okul için staj falan lazım desin
Evet okuyor ve mantıklı baya olabilir gibi hem uzun da gelebilir staj işi diyebilirsek, sence nasıl söyleriz bu yalanı, nelere dikkat etmemiz gerekir hiç tavsiyen var mı?
Ben var ya ailem baskıcı diye bende ferihaya döndüm iyice 😁neyse okul için staj lazım ama süreyi demesin sakın gidip bi üniversiteye bakayım staj için yer ayarlayayım desin sonra gittiğinde bikaç gün bu şekilde idare etsin onları sanki staj için yer arıyor bi yerde 3-4 kalıp gitsin sonra bidahaki sefere sanki staja başlıyormuş gibi gelsin
Ya ama ona çok sorarlarmis nerede staj yapıyorsun hocan kim şöyle böyle sanki baya zor duruoo, manyak bunun ailesi
işte o yüzden dedim direkt staja başlıyorum demesin sadece desin ki staj için işlem lazım bi form falan doldurmam lazım onları ayarlamak için gidiyorum desin şurada falan staja başlıyorum demesin
anne kızla gezecem
Ziyaaa