Aşk İlişkileri Karşı cins hangi konulardan anlasa hoşunuza gider? BuseDinçer Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mesela hangi konuları bilse daha iyi vakit geçirirsiniz? ya da hangi faaliyet? Güncellemeler+1 yıl Bir daha yazmak isteyen? 😄 Karşı cins hangi konulardan anlasa hoşunuza gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hellnope Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benden daha zeki, bilgili ve donanımlı olsun yeter. Sıkılmayız o zaman. 1 0 Yorumla
yodanınsoltaşağıv10 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Biraz okült, biraz Zen, hafif tarih, az da sanat bilirse ben tamamım, gerisini çözeriz. Tolkien evreni ve Leyla ile Mecnun da bilip severse tadından yenmez. 0 0 Yorumla
Hayalperest340 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Espriden; ziyadesiyle sempatik neşeli Munzur olsun isterim 1 5 Yorumla anticorr00 +1 yıl cem yılmaz serenay ı bosuna ayarlamadı yanı Yorumla Hayalperest340 +1 yıl @anticorr00 ayyy o kadar da fosil ve çirkine varamam😂😂 Yorumla anticorr00 +1 yıl serenay vardı ya cırkın mı serenay sankı Yorumla Hayalperest340 +1 yıl @anticorr00 cem Yılmaz'a dedim Yorumla anticorr00 +1 yıl parası ıcın serenay bıle gıttı baksana altına Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kafa dengim olsun yeter ben onunla her konuda anlasirim 0 0 Yorumla
143003 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl Yatırımdan ticaretten anlasa baya hoş olur. 1 3 Yorumla BuseDinçer +1 yıl Neden çok mu zenginsin paranı yönetemiyorsun? Yorumla 143003 +1 yıl Canım ben bu işlerde danışmayı konuşmayı severim ilgi alanımla ilgilenen erkek hoş olur tabi. Yorumla BuseDinçer +1 yıl Oda iyiymiş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Trigonometri, limit, türev, integral bilse çok iyi olur ha birde accık psikoloji oh mis 0 3 Yorumla walkerrr34 +1 yıl Oklid de bilsin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @walkerrr34 bilsin kardeş fazla bilgi göz çıkarmaz Yorumla walkerrr34 +1 yıl :) Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hic birseyden anlamazsa hosuma gider 0 0 Yorumla
Magnificence Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yabancı dil, tarih, genel kültür, felsefe. 0 0 Yorumla
berkeee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Espiri yeteneği olan ve cinsellik merakı olan 0 0 Yorumla
Çikiletalı_süt Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Dil tabiki 0 17 Yorumla BuseDinçer +1 yıl Yabancı dil mı Yorumla Çikiletalı_süt +1 yıl Evet Yorumla BuseDinçer +1 yıl Resim kimin Yorumla Çikiletalı_süt +1 yıl Benim tatlım ne oldu kıskandın mı 😅 Yorumla BuseDinçer +1 yıl Kıskandım hoş duruyor şöyle Yorumla Çikiletalı_süt +1 yıl Tişekkür 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Yorumla BuseDinçer +1 yıl Ama yüzün yok o tam profil koysaydın ya Yorumla Çikiletalı_süt +1 yıl Hmm koyıyım bak merak ettiysen Yorumla BuseDinçer +1 yıl Zorlamayım sadece fikir sundum Yorumla Çikiletalı_süt +1 yıl Yoo koyıyım bak okeyto Yorumla BuseDinçer +1 yıl Tamam koy Yorumla Çikiletalı_süt +1 yıl Koydum bu gün çektim Yorumla BuseDinçer +1 yıl Minyon duruyorsun Yorumla Çikiletalı_süt +1 yıl Öyleyim çünküsü 😅 güzel miyim pekii Yorumla BuseDinçer +1 yıl Güzelsin Yorumla BuseDinçer +1 yıl Neden eski fotonu koydun önceki iyiydi? Yorumla Çikiletalı_süt +1 yıl Bilmem Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Teknoloji falan 0 0 Yorumla
Bushman Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Önce bilim ve sanat. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benden daha zeki, bilgili ve donanımlı olsun yeter. Sıkılmayız o zaman.
Biraz okült, biraz Zen, hafif tarih, az da sanat bilirse ben tamamım, gerisini çözeriz. Tolkien evreni ve Leyla ile Mecnun da bilip severse tadından yenmez.
Espriden; ziyadesiyle sempatik neşeli Munzur olsun isterim
cem yılmaz serenay ı bosuna ayarlamadı yanı
@anticorr00 ayyy o kadar da fosil ve çirkine varamam😂😂
serenay vardı ya cırkın mı serenay sankı
@anticorr00 cem Yılmaz'a dedim
parası ıcın serenay bıle gıttı baksana altına
Kafa dengim olsun yeter ben onunla her konuda anlasirim
Yatırımdan ticaretten anlasa baya hoş olur.
Neden çok mu zenginsin paranı yönetemiyorsun?
Canım ben bu işlerde danışmayı konuşmayı severim ilgi alanımla ilgilenen erkek hoş olur tabi.
Oda iyiymiş
Kendini anlatsa bende dinlesem
Trigonometri, limit, türev, integral bilse çok iyi olur ha birde accık psikoloji oh mis
Oklid de bilsin mi
@walkerrr34 bilsin kardeş fazla bilgi göz çıkarmaz
:)
Hic birseyden anlamazsa hosuma gider
Yabancı dil, tarih, genel kültür, felsefe.
Espiri yeteneği olan ve cinsellik merakı olan
Spor
Dil tabiki
Yabancı dil mı
Evet
Resim kimin
Benim tatlım ne oldu kıskandın mı 😅
Kıskandım hoş duruyor şöyle
Tişekkür 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Ama yüzün yok o tam profil koysaydın ya
Hmm koyıyım bak merak ettiysen
Zorlamayım sadece fikir sundum