Aşk konusunda ne istediğimi bildiğimi düşünüyorum ama tam anlamıyla istediğim gibi birinin karşıma çıkmasının çok zor olduğunu düşünüyorum.
Hayatın gidişatıyla ve insanları tanıdıkça düşüncelerim değişiyor. Belki günün birinde karşıma beni çok sevip, bana benden daha yakın olacak birisi çıkacak, fakat ben daha en başında önyargılarıma yenik düşecek olabilirim.
Hayatta herşeyden ders çıkarmak durumunda değilim. Bu beni hayattan soğutur. Bu sebeple, kriterlerin dışında hayatı biraz daha akışına göre yaşamak benim için iyi olabilir.
Aklıma bol malzemeli, sebzeli bir çorba geldi. Acaba hangi malzemeleri eklesem de lezzetli birşey yaratsam...
Aşk aslında iyi bir şey. Ama iki tarafta anlayışlı, uyumlu, edepli olduğu sürece çok iyi ve güzel olur. Ama böyle bir aşkı bulan kişi de çok zor buluyor. Aşık olmak isteyen kişinin kriterleri çok fazla , o kriterleri sağlayan kişide de maneviyat , edep , ahlak olmuyor. Bunun sonucunda anlaşma olmuyor. Ve zulüm oluyor bu aşk. Kendinizden fedakarlık ederek bu kriterleri düşürün bence arkadaşlar.
Aşkta beklenti saçmalıktır bence çünkü ne olacağını siz bile planlayamıyorsunuz bazenleri de akılın ve kalbin istediği farklıysa o zaman ne istediğini ne beklediğini hiç bilemezsiniz.
Aşktan yana ne istediğimi çok iyi biliyorum. Bu yüzden hiç acelem yok. İstediğim olan benim olursa aşkın derinliklerine korkusuzca dalacam. Olmazsa , olsun diye hiç olmasın. Sadece benim için doğru olan şeylere kapım açık
Evet biliyorum. DNA sarmalı gibi eşleşme olmalı. Atıyorum 20 özellik varsa 20/20 olmalı. Aşk budur. Eğer mesela 10/20 olursa görseldeki durum oluşuyor. Araf'ta kalmak... Bu da zaten Aşk değil.
Aşk hayatından ve hayatımdaki insandan ne beklediğimi ve hayattan ne istediğimi biliyorum. Kararsızlık veya değişken duygulara sahip biri değilim, böyle olan biriylede anlaşamam.
Aşktan beklentim sadakat. Beni sevmesi beni kırmaması üzmemesi. Birbirimize karşı açık olabilmek ve cidden sevmek ve bu sevginin doğru bi şekilde ifadesi
H"doğru insanı arayıp durmuş ama kimse doğru insan olmak için uğraşmamış" Her kesin hayalinde bir erkek bir de kadın vardır kısaca herkesin bir bildiği vardır ama bazen bildiğini sorgularsın