Kısıtlamalara rağmen yanına gelen sevgili tehlikeli midir?

"Kızlar, kısıtlamalara rağmen erkek arkadaşınız sizin yanınıza gelmeyi başarıyorsa hemen ayrılın! Devletin zapt edemediğini siz nasıl edeceksiniz?" 🤭

Güzel soru!
Ne desem bilemedim ama böyle bir şey başıma gelse, herhalde bana çok romantik gelirdi. Beni görmek için o kadar risk almış, zorluklara katlanmış, ceza yemeyi göze almış derdim..
Bu akdar cezayı göze alabildiğine göre aklı değil bedeni kendisini yönetiyor demektir, hiç yakalanmaması ise iyi bir yalancı ve düzenbaz olduğunu düşündürebilir.
Tehlikeyi severiz ya :D Benim izin kağıdım var ben çıkar giderim :D
Dağları delen Ferhat gibi işte.. Ahh size yaranılmaz kızlar :)
Cevap
30Cevap
😄 Bence özgüven patlaması yaşıyordur adrenalin olur fena mı.. Keyifli günler..
belki de çok sevdiği için gelmiştir :))
yani neden ayrılsın ki
tehlikeye giren adamları seviyor kadınlar bence bırakmazlar:)
Sevdiği için gelen neden tehlikeli ölsün ama asıl tehlikeli işler yalnız kalmak 😊
Çok gittim ama kıymet bilmezler gitmeyin gençler 😀 bence fedakarlıktır herseyi göze almışiz iki dakika görmek için 😀
Niye tehlikeli olsun? Birçok alternatif varken tercih sevgiliden yana kullanılmışsa, o kişi terkedilir mi hiç? 😊
Bunu yapanlardan biri benim 2 kıza yaptım bunu ilki umursamadığı için terk ettim ikincisi buna bayıldı sevgimin karşısında dağ olsa duramaz babayiğit
Erkek gelse suç, gelmese suç.. Kısıtlama döneminde gelip kendini riske atmasını istemem, ben giderim.
Normal zamanda gelenden daha heyecan verici bir geliş olurdu benim için..
Ayrıca sadece erkeğin gidecek olmasını da düşünmemeli.. Kadınlar da çıkıp çıkıp gelebilir/gidebilir..
Aksine cesur bulurum ay yerim onu sevgilim yok tabi o ayrı ühü
Parası çoktur, yakalanmayı göze alıyodur ve korona olma ihtimaliyle tehlikelidir 😄
Tehlike mi🤣🤣 Yasaklara rağmen kaç defa geldi yanıma; böyle bir adam sadece aşıktır ve özlüyordur, bahanelerin ardına sığınmıyordur elindeki her imkanı kullanıyordur.
Flortum geldi. Ameliyat oldum. Sagolsun corba yapti. Daha ne ister insan :)))
Geçen sene 3 jandarma 2 ekip otosu önünden geçtim bu sebeple , ruhumu paçasından tutuyordum çıkmasın diye. Yer Akçay-Edremit arası 😂
bir kez daha aşık olurum😃
Tehlikelidir. hele arada cezada yemişse, hıncını çıkarmak isteyebilir.
Bence gelsin sorun olmaz olursada ondan olsun sevgisi yeter
Hemen ayrılın. En ufak birşey de ayrılın. Ayrılmaya bu kadar hevesliyken nasıl bir ilişki yürütebiliyorsunuz inanın şaşıyorum.
Gelmeyen tehlikelidir bence.
Sebeb ve mazaret sacmaliktirmseviyorsa her şekilde gelir imkanları zorlar
Tehlikelidir ağa kimin ne olduğu belli değil çünkü PDR testi ile bile çıkmıyor illet vürüs
Eger sacma sapan sudan sebeplerle geliyorsa oldukca gereksiz bence
Hayır o sevgili candır
Haha
Son cümle yerinde bak 😅
Tehlikeli değil ama sonu tehlikeli
Gelsinde yatakta yalnız kalmayalım
Sikinti yok seviyordur gelsin 😋😍🤩🙈
Nasıl zapt edeceğini anlatayım mı sana
Gelsin içerizde yok öyle biri
Can kurban 🤤
İstihbarattan dı o uzak dur
Mantık doğru.