Bu olay neden böyle. İnsanlar neden seveni üzer?
Birde hep bende mi böyle oluyor beni seveni sevemiyorum niyeyse benim istediğim gibi birisi olmuyor
Birde hep bende mi böyle oluyor beni seveni sevemiyorum niyeyse benim istediğim gibi birisi olmuyor
Seversen gitmezler fazla değer verirsen gözünde abartırsan her istediğini yaparsan hatalarıyla kabul edersen her türlü hatasına boyun eğersen şımarsan gözünde büyütürsen elbet senden gelen bir hata bitirir iliskiyi veya da kendi yaptığı hata çünkü hiç kimsenin kabul edemeyeceği kusurlariyla kabul ettik sevdik istedik fazlası da doğru değilmiş kendimizi kaybettik hasta ettik herkes gitmez eğer çok aşırı değer verirsen bak bende verdim çok değer gözlerimin yaşları durmuyor sence hak ettim mi bunu hayır
Ablam durumum kötü olmadığı zamanlar arkaşlarla ev tutacaz diye çıktım 2 gün çalıştım sırf o kıza hediye almak için. Ne kadar çok değil ne kadar salakça sevdiğimi sen düşün. Evet başlarda o daha çok seven taraftı sonralarda ben hatalarını görmezden geldim çünkü sevgim küçümsenmeyecek derecede fazlaydı gözümü kör etmişti bir nevi. Sonra ne mi oldu beni çok kısıtlıyosun daraldım eski hayatımı özledim dedi ve terketti.
Ben de şuanda öyleyim çok baglandım
Cevap
3Cevap
ben de köpek gibi peşinden koştum ama o beni değil onu sevmeyeni tercih etti bilemiyorum bende hala anlamadım
Bilmiyorum ama ben pişman da oluyorum seven kızı bıraktığım için hala bi şansın olabilir belki
Nasıl mutluysan öyle yaşa düşünme
Evet ya hep öyle oluyor :/
öğrenmeye başlıyosun
Dostum zaten neyin ne olduğunun farkındayım. İnsan niye sahip olduğunun bencili onu çözemedim hala
İçgüdüsel... sorgulanmaz bir şey
He bendede oluyor
Biz napıcaz be böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?