Uykularım kaçtı aldatıldım mı?

Herkese merhaba arkadaşlar geçenlerde eşimle anneme gittik telefonumu evde unutmuşum oğlanı uyutmak için ninni açmam lazımdı eşimin telefonunu istedim verdi ninni bile açmadan sallarken uyudu ben de oyalanmak için telefonunda YouTube falan açayım dedim bir baktım telegram indirmiş merak ettim açtım gözlerime inanamadım okunmamış bir mesaj kayıtlı bir kız numarasından gelmiş “sende iyiki varsın canım yazıyor” elim ayağım boşaldı eve gittiğimde sordum öyle sohbet ettik arkadaşım dedi tiktoktan bulmuş birde çok utanç verici bir açıklama da yapamıyor kızı aradım kız da arkadaşız vs dedi ama kız hemen eşimin telefonuna mesaj attı eşin beni aradı diye ben de eşimin ağzından yazdım sana sordu mu karına ne anlattın falan yazıyor çıldırdım evden kovdum aldatmadım diyor bir çocuk doğurdum asla onun için değil anne olmayı istediğim için doğurdum evet kilo aldım karnım harita gibi çizgi çizgi oldu bunun için mi yaptın bana bunu diyip karnımı gösterdim çirkin göründüğüm için mi yaptın stresse dayanamadım sütüm de kesildi kaç gündür gözüme uyku girdiği yok belki yakalamasaydım daha da ileri gidecekti belki de ben büyütüyorum bilmiyorum ne yapmalıyım çocuğumun sıcak bir aile ortamından yoksun mu büyüsün işin içinden çıkamadım böyle bir şey yaşayan var mı ne yaptınız
Uykularım kaçtı aldatıldım mı?