+1 yıl
Mecnuna sormuşlar:
"Uğruna çöllere düştüğün Leyla bu mu? O kadar da güzel değilmiş.." diye.
Mecnun da demiş ki:
"Siz, onu bir de benim gözlerimle görseniz..!"
(Uzun olabilir 3 ayrı konu olduğundan)
Neyse konuya güzellikten devam edelim; dün burada bir kız fotosunu atmıştı "neden güzel değilim vs." isyandaydı, bakıyorum bakım yok haliyle kendini öyle görmesi öyle hissetmesi normaldi.
Sizi görmedim bakımsızsınız da diyemeyeceğim ama mutlaka yanlış ilerlettiğiniz bir şey vardır. (Tutum, davranış vs.)
Gelelim Yaratıcı konusuna; Biz O' nun yarattığı varlıklarken "beni neden böyle yarattı!" Deme hakkımız yok bence düşünün ki siz bir şapka tasarlıyorsunuz rengi solmasın diye bir özellik vs. kattınız.
Ben gelip size "Yahu niye böyle bir şey yaptın, bu şapka böyle olsa daha iyi olurdu vs." desem "sana ne kardeşim benim şapkam, ben tasarlıyorum, istediğim gibi yaparım ayrıca ben renginin solacağını düşündüğüm için bu şekilde düşündüm" deseniz ben size daha ne diyebilirim ki?
Şunu demek istiyorum hiçbir şey bize ait değilken yaratılanlar arasındayken ki bir amaç için gönderilmişken düzenin bizim istemidiğiz şekilde yürütülmesini istemek Yaratıcıya saygısızlık değil de nedir?
"Bununla beraber Allah, kullarına (her birine) rızkı bol bol verse idi, elbette yeryüzünde azgınlık ederlerdi; fakat (O, rızkı dilediğine) dilediği miktarda indirir. Şübhesiz ki O, kullarından hakkıyla haberdâr olandır, (onları) hakkıyla görendir." (Şura, 27)
A kişisinin zengin olunca ahlâkının bozulacağını bildiğinden bazılarını fakirlikle imtihan eder.:)
B kişisinin fakir olunca kalbinin bozulacağını bildiğinden bazılarını da zenginlikle imtihan eder.:)
C kişisinin hasta olunca edebi bozulacağını bildiğinden bazılarını sağlıkla imtihan eder.:)
D kişisinin sağlıklı olunca halinin bozulacağını bildiğinden bazılarını hastalıkla imtihan eder.:)
Önce Allah'ı sonra kendinizi sevin ki kimin neye baktığını bilerek sevdirin.
Gelelim adamın konusuna; erkek işaretten anlamaz güzel insan, doğrudan ister. Yani siz el sallayın sizi görsün diye ama yok ayrıca şu durum paylaşma klişesinden uzaklaşın emin olun sırf ondan bile olabilir.
Duygusallığınızı belli etmeyin bu bir erkeği ancak arkadaşlık içerisindeyse etkiler yani aşk anlamında yoksa duygusallığı umursamazlar demiyorum.
Adamın ilgisi çekememişsiniz diye düşünüyorum ve yönteminiz yanlış ne yazık ki... "numarası silinir zaten falan" dediniz kesinlikle böyle bir şey yapmıyorsunuz.
ÖNCE KENDİNİZİ SEVİN! Daha siz sevmiyorken başkasının sevmemesini düşünmek normal değil mi?
✔Numara silinmiyor.
✔Durum paylaşılmıyor.
✔Bana mesaj atın birkaç şey söyleyeceğim.
Bunları o ya da başkası sevsin diye yapmıyoruz tamam mı?:)
Ve inanın şuraya hikâyeler dökülse iyi ki böyle olmuş diye şükredersiniz. Elbette güzel yanları da oluyordur ama kalıcı mı oldu? Hayır.
Önce kendinizi bulun, sizi anlayana mucizesinizdir...🍃🎈00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Canım benim , ilk olarak söylemeliyim ki duygusalken bile o kadar anlamlı cümleler kurabiliyorsun ki , ben de 23 yaşındayım insan ne yasiyorsa en iyi kendi bilir. Ama inan benimde aynısı olmuştu bi kaç farkla. Ve şunu unutma güzel kızlar da çirkin erkeklerle sevgili olabiliyo veyabyakisikli erkeklerde. Benim eski sevgililerinin hepsi yerlerdeydi ve sadece birine aşık oldum hala da açıyorum senin suanki durumundaydım 9 10 ay önce. Inan zamanla illaki geçiyor gerçekten sevdiysen ve bi bağ varsa asla unutamazsın o başkasıyla olsa da olmasa da. Ama inan kendine ediyosun, yıllarına ediyosun , ruhen de fiziki olarak da yavaşça çürütmeye çalışıyorsun kendini. Bu o kafa ryorucu ve yıpratıcı olur ki , sen de illaki kendindeki değişiklikleri anmıyorsundur. Bisi yaşamadıysan eğer yaşamadan bunları görmen o kadar iyi ki. ustune biseyler katmadan. inan bana o kadar daha kötü olurdu ki. keske senle yiz yüze gelebilseydim şu an. Ben çok dua ettim ama hiç içimden çıkmadı pislik onca şeye rağmen, o yüzden umarım inşallah demicem bu laflara eminim benim olduğu kadar senin de inancın kalmamıştır. Enniyi doktor kendinsin. guzellik cirkinlikle de emin ol alakası yok evet dıştan insanlar o şekilde yargılar ama iç yüzünü adla görmezler görmek istemezler. Sen sadece seni hakedecek birini sevmeye çalış, belki seni hakedecek biri oldu ama sen farkında değilsin veya sen red ettin. Calisiyo musun normal hayatından memnun musun bilmiyorum ama , umarım sevdiğin bir iş vardır ve sen orda en azından huzurlusundur.. Agla , ağlama demixem. Çünkü sen ve ben gibilerin ağlamaktan başka bir şeyleri yoktur bi çeşit terapi. icten dua et gerçekten içinden atamıyorsan, ve mümkünse bakmamaya çalış telefonu sıfırla mesajları sil ve durum falan atma çabalarına girme , belki anladı ve bu ona ay öf denecek durumları götü kalkma durumlarını yaşatacaktır, böyle daha ulaşılmaz ol ona karşı ve daha havalı mesela onun ilgisini çekecek veya merakını uyandırıp sana mesaj atcam şekilde durumlar paylaş, ama her gün değil çok nadir ama tam zamanında paylaş. Baktin hala tik yok , onun için en ufak bisi bile yapma. Evet umut vermiş, salak değilsin sonuçta 27 yaşındasın yanlış anlama ihtiakin düşük , ama inan bana bak aslında yüksek ihtimal ama hadi düşük ihtimal de olsa gayet bence tahmin edebilir senin ona duyduğun bu his ve bence bu da onu tahmin etti ama , seni düşünmedi bile , veya öncelikleri farklıydı boş ver canım benim. Sen güçlü olmaya bak çünkü bu hayat güçsüzler için cidden zor. benimde tam geçmiş değil ve ben çok fazla seycyasadim onunla her şeyi. aama inan hiç gecmicek bende ama her güneksi sonsuza doğru sevgim yaklasio ama o sonsuz bitmiyo iste. ama zamanla gucleniyosun. Asla mesaj atma asla normal de olsa yazma. Hele bu zamanda insanlar bi değişik, öncelikleri farklı olmuş, cokccabuk ayak uydurmuşlar her şeye. Sen ben biz gibileri onlara diş kapının diş mandali :) boş vee3r en güzeli üzülmektense kimsenin olmamasıdır inan bana...
10 Yorumla
+1 yılDinledim ses kaydını... Naçizane bi tavsiyem var. Kendine yardım etmek istiyorsan önce kendini sev kendinle barış hem içinle hem dışınla. Hepimiz bi kabukla geliyoruz bu hayata seçme şansımız olmadan. Seni zaten kabuğun için dış görünüşün için sevecekse birileri sevmesin hiç. Ve diyorsun ya keşke güzel olsaydım diye, sen eminim çok güzelsin çok çok güzelsin hem de 💚 döktüğün o gözyaşlarına yazık.. haddim değil belki seni sevmeyeni sevme vazgeç demek ama keşke kıymet vermeyene sende böyle kıymet vermesen..
00 Yorumla
Ya hepimiz bazı dönemler boşluklara düşeriz çirkinim falan bunları geç iyi bir insansın ağlama ağlama çünkü sen ağlarken sevdiğin gülüyordur herkesin hayatta eksikleri olur hatalari olur doğruları yanlışları olur bazen tüm dünyanın acısı senin kalbindeymis gibi hissedersin nefes alamazsın boğazını biri sıkar sen iste o anda kendine iyi geldiğini düşündüğün bir aktiviteyi yaparsan rahatlarsın bende senin gibiyim sevdiğim kızın sevgilisiyle olan fotograflarini, birbirlerine olan bakışlarını görünce boğuluyorum biri beni gömsün diyorum şuraya ama sonra plakcalarıma koyuyorum bir şiir ya da bir türkü çayımı demliyorum hayattan zevk alarak yudumluyorum ha unutamıyorum evet ama böyle daha iyi hissediyorum ☺️ sende üzme kendini 👍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. yanlış insanlara değer veriyorsun..
seni sevmeyeni sende sevmeyeceksin bu kadar basit..01 Yorumla
Soran+1 yılYok basitmiş ya bilmiyodum
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılKendine ne yapıyorsan sen kendin yapıyorsun.
O kişiye fazla anlam yüklemişsin.
Evet, sevmek güzel bir şey. Sevdiğinden bekledigin ilgiyi alakayi gormemek cok uzucu.
Ama once kendine saygi duyup kendinin farkina var.
Isyanini da anliyorum. Sevilememekten yakiniyorsun.
Bu da senin imtihanın demek ki. Sabret.
Kendine ancak sen yardim edebilirsin.
Belki de ayni sekilde seni sevip senden karsilik bulamayan biri vardir cevrende. Duyargalarini genis tut açık tut. :)
Belki seni seven vardır.
Toplumun yadırgamalarını boşver. Inan bana toplumu duzeltemezsin. Cok ugrastim ben.
Toplumun genel geçer guzellik algisini da hic umursama. Kendini topluma gore sinirlama lutfen.
Senin çözümün yine senin elinde, emin ol.
Onu artik zihninden ruhundan telefonundan her yerden cikararak kendine yardim edebilirsin.10 Yorumla
+1 yılses kaydını dinleyince 17 yıl önceki halim geldi aklıma kötü oldum.
o dönem çok ciddi bir şekilde intihar etmeyi düşünüyordum.
2,5 yaşında kuzenim vefat etti o dönemde.
ailesinin halini görünce bende intihar edersem ailemin ne acılar çekeceğini gösterdi bana. sonra unutup yaşamaya karar verdim.
zor mu evet çok zor.
ama bi noktadan sonra acısı azalıyor.
ben hala evlenmedim.
o evlendi 2 çocuğu oldu.
boşandı.
şimdi yeni biriyle görüşüyormuş.
içimde kapanmaz bir yaraydı.
şimdi hatırlayınca arada bi sızlıyor sadece.
aşık olmak ki özellikle bir süre karşılık görüp sonra terk ediliince işkenceye dönüştürüyor hayatı.
bunu yaşamayan kesinlikle anlayamaz.
şimdi dönüp arkama baktığımda ne kadar boş şeylere üzülmüşüm diyorum.
kendimi yıprattığıma değmezmiş.
yeniden aşık olur muyum bilmiyorum.
ama artık eskisi kadar umursamadığımı biliyorum.13 Yorumla- +1 yıl
Hikâyeler hep benzer abi ya sonunda gidenin mutlu %40 kalanın mutluluğu yine daha fazladır da yalnızdır, giden birini bulduğu halde olmayan şeyler vardır. Belki de sizinle olsaydı daha mutlu olacaktı hep bu hata yapılıyor, bu yüzden anlıyorum ki Allah bazı şeyleri istemiyorsa gerçekten bizim iyiliğimiz içindir.
- +1 yıl
@Diğerkâm1i işte onu yaşamadan bilmek çok zor.
hep öyle diyerek avutuyoruz kendimizi.
çünkü başka çaremiz yok. - +1 yıl
Avuntu değil ya gerçekten öyle evet bazı şeyleri yaşamamız gerekir.
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Dostum ses kaydının tamamını dinledim ilk önce ağlama lütfen birileri için göz yaşlarını dökmeye değmez senin sadece biraz sevgiye ilgiye ihtiyacın var evet dediklerinde sonuna kadar haklısın katılıyorum bende bir dönem bu süreçten geçtim halada iyi değilim ama sen kendins güven öz güvenin olsun elalemin sana güzel ya da çirkin demeleri seni alakadar etmesin nasıl istiyorsan öyle yaşa davran giyin kimse sana karışamaz hayatının başrolü sensin başkalarının ağzına bakarak o güzel kalbini niye yıpratıyorsun niye harap ediyorsun küçük şeylerden bile mutlu olmaya bak mutlu olamıyorsan bile rol yap emin ol rol yapmak bile iyi gelecektir sana yaşın daha genç 27 yaşındasın öyle ahım şahım bir yaşta değilsin hala gençsin önüne çok insanlar çıkacak hepsi birer sana tecrübe doğru insanı bulacaksın karşına çıkacak inanıyorum geçmişde yaşadığın şeylerden ders alıp ona göre hayatına devam etmelisin ona göre gardını almalısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde ideal erkek olarak erkek taklidi yapan şerefsizleri kendi hayatına çekiyorsundur muhtemelen.
Yanıldığın konu da, şerefsizin fiziken ve hal tavır olarak çekici ve güzel olması gereklidir; mecburdur buna. Yoksa barınamaz.
Sen de her seferinde buna kanıp, bu kısır döngüyü devam ettiriyor ve aslında yıkmak istediğin piiç müessesini farkında olmadan besliyorsundur.
Hayat sen öğrenene kadar devam ettirir bu dersi bir de.
Uyan.21 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
İstanbuldaysan git zihnini temizlet https://hypnotistanbul.com/bireysel-destek/ kafayı yiyeceksiniz elin adamları için seni beğenen illa ki olur yanlış İnsanları seviyorsunuz karşılık bulamayınca da ağlıyorsunuz dünya da o kadar büyük dertler var ki bu hiç bir şey değil sadece düzgün İnsanları bul onların peşinde koş
22 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻
+1 yılkendini sevmelisin oncelikle zaman herseyin ilacidir bende sevdim haftalarca agladim ama degdimi degmedi kendimi saldim asil beni insanlara gostermiyorum beni gormek istedikleri gibi gosteriyorum herkeze hayatima biri girerse defer verecem ama baglanmicam karsimdaki baglandiginda o kilidi kimse kramicak musade etmicem. duzelecekdir kacan kovalanir kalbin guzel guzellik gorecelidir bende kendimi cirkin buluyorum ama oz guvenini yitirme
10 Yorumla
+1 yılses kaydını dinledim de ağlaman falan kötü ya üzüldüm. Psikolojin çok kötü yapacağın tek şey sabredip kendine yeni bir yol çizmek veya en azından onun için çabalamak. Sabredemiyorum gücüm bitti diyeceksin ama insanın sabrı inanılmaz fazla kimler nelere sabrediyor. şu an dünyada yüzbinlerce insan zulüm işkence altında onları düşün beterinde beteri var diye düşüneceksin. Yaratıcı adaletsiz davranmış tarzında birşeyler söyledin adaletsizlik hiç yok ama insanın canı yanınca bazen istemeden de olsa böyle düşünüyor sonuna kadar hak veriyorum sana benden sana gelsin belki modun biraz yükselir.
Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz güneşli günler00 YorumlaBak sana birşey diyimmi benimde hoşlandığum biri var ama şöylw süşünüyorum o benden biyük ihtimalle hoşlanmıyor, olursa ilerde olur, olmazsada çok önemli değil, 80 milyonun yarısı kadın, elbet bizede bieileri kalır, çok dert etme, umarım herşey gönlünce olur
01 YorumlaNe ara dinlediler de yorum yaptılar ya yeni bitti daha 😅 ah kanka ağlama üzülme çünkü bu yaşadığın şeyin tiple alakası yok, barbara palvin de olsa hoşlandığın kişi seni farketmeyebilir reddedebilir veya üzebilir bir şekilde. Yani bu şekilde üzülen bir sürü insan var bu çirkin olsan da güzel olsan da değişmiyor
00 Yorumlao kadar haklısınız ki yerden göğe kadar katılıyorum size biz erkekler daha da berbatız bu konuda eğer yakışıklı değilsen bir de zengiN değilsen kimse bakmıyor konuşmuyor tanışalım diyoruz arkalarını dönüp bakmadan gidiyorlar ya da sapık diye bizlere bağırıyorlar
01 YorumlaKendine saygı duymakla başla önce yaptığın hareketler çok çocukça ve boş bunlar seni daha fazla düşürür. Başka şeylerle beynini meşgul et, onu düşünüp bu şekilde hareket etmeye devam edersen daha çok boğulursun. Senin için doğru kişi o değil ve olmayacakta anlaşılan illa geçmişte kalıp geçecek en azından kendini bu kadar yıpratmadan atlatmaya bak, psikolojini bozmuşsun. Bir insanın tercihi değilsin diye çirkinsin demek değil bu, kendini severek, kendine saygı duyarak kendine yardım et
05 Yorumla
Soran+1 yılHangisi çocukça
Soran+1 yılGarantiye verdim olayı çocukça değil akillica olur. Gizliden arayanın ben oldugunu anladigini sanmam konuşmadım çünkü zaten o zaman sarhostum
Soran+1 yılOnu geçen yıl hıcbirsey demeden engelleyen bendim anlamiyosun 1 sene geçti ve aynı yerdeyim mesele bu
Çok yıkıksın malesef hayat adil degil ama sen bunu bu kadar büyütmen saçma gerçek aşkdan söz ediyorsan yok he sevgi verilir. Seçici olmanda normal seçicilik güzel veya yakışıklılar için bir kavram degil ben çok çirkin kız çok az gördüm bakımlı bir kızsan bence güzelsindir. Üzme kendini
00 YorumlaSes tonun beni cok uzdu umarim birgun gercekten seni seven ve sana deger veren bir insan karsina cikar. Birsey kafana koyduysan yap durumlarla filan gizliden mesaj vermekle ugrasma sil numarasini neyi varsa takip ettikce daha cok uzulur ve baglanirsin zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılVerdiğim mesaj ona gitmiyodur bile tanıştık tanışalı beni hep çok durum atan biri olarak biliyor
- +1 yıl
Bir kanun var aşkta "KAÇAN KOVALANIR"
CİDDEN HEP BÖYLE :(
Soran+1 yıl@İsrayıldırım hayır değil geçen yıl hiç-bir şey yapmadan engelledim... sonra bir şey olmadı aynı durumdayım yine bu yıl yine.. aynı kişiye hissettiklerim halen aynı
- +1 yıl
O yönden haklısınız ben onun için olanı kastetmiştim. bence kızlarin gözünde o kactikca kiymetleniyor
+1 yılSaçmalamışsın. Yakışıkı erkeklerin çoğu güzel olmayan kızlarla takılır. Sende farketmişsindir. Seni sevecek çok insan olacağına eminim. Şunuda bil o çok güzel dediklerinde her istediğini elde edemiyor. Dünyanın kanunu bu. Seni seveni sen istemezsin , senin sevdiğin seni istemez. Bununla yaşamayı öğrenmek gerekiyor. Kendine çok haksızlık ediyosun. Yapma gözünü sevdiğim yapma. Üzme bizi bayram bayram
10 YorumlaSen saatlerdir ağlıyor gibisin peki değiyormu böyle ağladığına kendine acı çektirdiğine olayları tam olarak bilmediğim için bişey diyemiyorum ama özgğüvenin neredeyse 0 a inmiş çok kötü haldesin bunun düzeltilmesi lazım konuşmak anlatmak istersen dinlerim
00 Yorumla
+1 yılYaşadığınız şeyi gerçekten anlıyorum. Sizden ricam KIYMET BİLMEYEN BİRİ İÇİN GÖZYAŞLARINIZI HEBA ETMEYİN ! O sizin ağladığınızdan bîhaber dolanırken neden siz acı çekesiniz. elbette bir anda kesilip atılmaz ama kıymet bilmeyen birinede vakit harcanmaz , yürek ačılmaz. Hayırlı bayramlar dilerim...
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama, eğer fiziğin iyi değilse spor yap biraz, yüzün vs çirkin diye düşünüyorsan kadınlar bu konuda sonsuz şanslı. Nedir kendini çirkin hissetmeni sağlayan şey? Önce onu bul, beni olduğum gibi kabul etsin olayı hikaye, insanların dış görünüş olarak tercihleri vardır. Bu herkesin para kazanmak istemesi gibi doğal bişey malesef, sonra açıp içine bakıyorsun o dışı güzel olan kişinin. Ek olarak Jose Mourinho nun karısı pek de güzel değil diyorlardı ( ben bilmiyorum). Böyle işte üzme kendini
00 Yorumla
+1 yılTüm dünya senin etrafında dönsün bi sen mutlu ol hiç üzülme ohh ne ala memleket böyle bişey mi var ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılsesin ne kadar kalın ya. çokmu sigara ve alkol alıyorsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır senin sesini merak ettim çok garip yorumun
Soran+1 yılSigara alkol ses mi kalınlastiriyor mi zaten yüzüm çirkin sesim de çirkin olsun
- +1 yıl
https://voca.ro/13LQZz6snEbe
al bu da benim sesim. - +1 yıl
bak Allahın sana takdir ettiğine isyan etmek değil, şükretnek lazım. Ayrıca çirkin kadın yok, sadece kendinde olan güzelliği fark edemeyen kadın vardır.
Soran+1 yılHaha
- +1 yıl
hayırdır ne oldu neden güldün
- Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim erkekler beni sevmiyo diyene kadar dinledim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOfff aga be seni sevmeyen ölsün Vala ne diyim ki herşeye herkese inat gül sen ya
00 Yorumla gerçekten bu kadar değersiz misin?
sana değer vermeyen o güzel yüzünü yaşlara boğan birisine nasıl bağlı kalıyorsun?
evet sevgi güzel bi duygu yaşamak çok güzel ama seni ağlatacak bi insanla birlikte olmak/sevmek
kendine ihanetdir.02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkaları da sevmiyor ki kendimi berbat hissediyorum. Diğerleri gibi talip çok olsa takmam belki.
+1 yılbelki de doğru insanları seçemiyoruz..
umarım söylediklerinizi başarabilirsiniz.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurumu biraz analiz ettim
Yardımcı olabilirim size?02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüncel
Cevap sahibi+1 yılNiye bu kadar kafaya takıyorsun yanı hoş değil
Gizli Üye(30-35)+1 yıllutfen dinlermisin
https://youtu. be/PAr_AVucFeE02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin yaşında iken platonik şekilde bir nevi aynı durumu yaşadım..
ve ömrüm boyunca hiç kimseyi bu kadar sevmedim. beligimde var olan bütün maneviyatı mi yitirdim. belki binlerce defa isyan ettim neden dedim.
aklım hiç bir şekilde kabul etmiyordu. neden yani bu kadar çok sevgi beslerken böyle bir hissiyatı yaşıyor iken neden böylesine ağır ve büyük bir acıyı arkasından bize veriyorki. vermiyceksen neden sevsiriyosun.
sevsiriyosun neden vermiyosun diye diye aylarca. isyan içinde yaşadım. sonun da alıştım. alıştırdım kendimi. kalbimi susturdum. olmayacağını kendime naksedip. bir daha asla sevmemek üzre and içer gibi kendimi dağıttım.
üstünden yıllar geçti ben hala o günlerin yüzlerce acısını hissediyorum bana verdiği zararların etkileri hala mevcut.
bildiğim tek bir şey var. insanı acısı değil eceli öldürüyor.
hicbirsey kalıcı değil bunu sende biliyorsun. yasadigini çok net olarak anlayabiliyorum. emin ol sanki aynı şeyi yaşadım gibi hissettim.
lütfen kendine yeni bir sayfa aç. ve ben bu değilim diyip. tekrsr hayatına geri dön.
Cevap sahibi+1 yıliyi olmayı düsünüyormusun?
+1 yılHala yatıran kalkamamış gözleri açılmayan birinin sesi gibi 😂
00 YorumlaPsikolojik bir desteğe ihtiyacın var bilmelisin ki bu yaşadıklarını herkes yaşıyor. Hepimiz yaşıyoruz. Evet iğrenç ve umursamıyoruz.
00 Yorumlasen kendi kendine aci veriyorsun onu unut baskasini bul
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. 27 yasindasin dustugun duruma bak ya olmamis sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen muhakkak yaz bana bir ara
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKulağını. Çekersem yardım ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelsene... sana cevaplarını vereyim bir bir
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇook yanılıyorsun...
Cevap sahibi+1 yılGüzellik görecelidir... güzellik sadecw fizikle olmaz.. güzelliği, zeka ve özgüven destekler.. her akıllı erkek bunu bilir
- +1 yıl
10 numara 👏🏻
Cevap sahibi+1 yıl@İsrayıldırım onur duydum... 🙏
- +1 yıl
🙏🏻🙏🏻😊
4 dakika ne dertmis be
00 YorumlaKafana takma zamanı gelince daha iyisini bulursun
00 Yorumla
+1 yılKendini başta sev kuzum
00 Yorumla
+1 yılYardımcı olabilirim
00 Yorumlabaşka erkek bul