• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kendime nasıl yardım edebilirim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor
https://voca.ro/188tzAqspkjR
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kendime nasıl yardım edebilirim?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Diğerkâm1i
    Diğerkâm1i Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Mecnuna sormuşlar:
    "Uğruna çöllere düştüğün Leyla bu mu? O kadar da güzel değilmiş.." diye.
    Mecnun da demiş ki:
    "Siz, onu bir de benim gözlerimle görseniz..!"

(Uzun olabilir 3 ayrı konu olduğundan)
    Neyse konuya güzellikten devam edelim; dün burada bir kız fotosunu atmıştı "neden güzel değilim vs." isyandaydı, bakıyorum bakım yok haliyle kendini öyle görmesi öyle hissetmesi normaldi.
    Sizi görmedim bakımsızsınız da diyemeyeceğim ama mutlaka yanlış ilerlettiğiniz bir şey vardır. (Tutum, davranış vs.)

Gelelim Yaratıcı konusuna; Biz O' nun yarattığı varlıklarken "beni neden böyle yarattı!" Deme hakkımız yok bence düşünün ki siz bir şapka tasarlıyorsunuz rengi solmasın diye bir özellik vs. kattınız.
    Ben gelip size "Yahu niye böyle bir şey yaptın, bu şapka böyle olsa daha iyi olurdu vs." desem "sana ne kardeşim benim şapkam, ben tasarlıyorum, istediğim gibi yaparım ayrıca ben renginin solacağını düşündüğüm için bu şekilde düşündüm" deseniz ben size daha ne diyebilirim ki?
    Şunu demek istiyorum hiçbir şey bize ait değilken yaratılanlar arasındayken ki bir amaç için gönderilmişken düzenin bizim istemidiğiz şekilde yürütülmesini istemek Yaratıcıya saygısızlık değil de nedir?
    "Bununla beraber Allah, kullarına (her birine) rızkı bol bol verse idi, elbette yeryüzünde azgınlık ederlerdi; fakat (O, rızkı dilediğine) dilediği miktarda indirir. Şübhesiz ki O, kullarından hakkıyla haberdâr olandır, (onları) hakkıyla görendir." (Şura, 27)

A kişisinin zengin olunca ahlâkının bozulacağını bildiğinden bazılarını fakirlikle imtihan eder.:)

B kişisinin fakir olunca kalbinin bozulacağını bildiğinden bazılarını da zenginlikle imtihan eder.:)

C kişisinin hasta olunca edebi bozulacağını bildiğinden bazılarını sağlıkla imtihan eder.:)

D kişisinin sağlıklı olunca halinin bozulacağını bildiğinden bazılarını hastalıkla imtihan eder.:)

Önce Allah'ı sonra kendinizi sevin ki kimin neye baktığını bilerek sevdirin.
    Gelelim adamın konusuna; erkek işaretten anlamaz güzel insan, doğrudan ister. Yani siz el sallayın sizi görsün diye ama yok ayrıca şu durum paylaşma klişesinden uzaklaşın emin olun sırf ondan bile olabilir.
    Duygusallığınızı belli etmeyin bu bir erkeği ancak arkadaşlık içerisindeyse etkiler yani aşk anlamında yoksa duygusallığı umursamazlar demiyorum.
    Adamın ilgisi çekememişsiniz diye düşünüyorum ve yönteminiz yanlış ne yazık ki... "numarası silinir zaten falan" dediniz kesinlikle böyle bir şey yapmıyorsunuz.

ÖNCE KENDİNİZİ SEVİN! Daha siz sevmiyorken başkasının sevmemesini düşünmek normal değil mi?
    ✔Numara silinmiyor.
    ✔Durum paylaşılmıyor.
    ✔Bana mesaj atın birkaç şey söyleyeceğim.
    Bunları o ya da başkası sevsin diye yapmıyoruz tamam mı?:)
    Ve inanın şuraya hikâyeler dökülse iyi ki böyle olmuş diye şükredersiniz. Elbette güzel yanları da oluyordur ama kalıcı mı oldu? Hayır.

Önce kendinizi bulun, sizi anlayana mucizesinizdir...🍃🎈

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• arseloses
    arseloses Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Canım benim , ilk olarak söylemeliyim ki duygusalken bile o kadar anlamlı cümleler kurabiliyorsun ki , ben de 23 yaşındayım insan ne yasiyorsa en iyi kendi bilir. Ama inan benimde aynısı olmuştu bi kaç farkla. Ve şunu unutma güzel kızlar da çirkin erkeklerle sevgili olabiliyo veyabyakisikli erkeklerde. Benim eski sevgililerinin hepsi yerlerdeydi ve sadece birine aşık oldum hala da açıyorum senin suanki durumundaydım 9 10 ay önce. Inan zamanla illaki geçiyor gerçekten sevdiysen ve bi bağ varsa asla unutamazsın o başkasıyla olsa da olmasa da. Ama inan kendine ediyosun, yıllarına ediyosun , ruhen de fiziki olarak da yavaşça çürütmeye çalışıyorsun kendini. Bu o kafa ryorucu ve yıpratıcı olur ki , sen de illaki kendindeki değişiklikleri anmıyorsundur. Bisi yaşamadıysan eğer yaşamadan bunları görmen o kadar iyi ki. ustune biseyler katmadan. inan bana o kadar daha kötü olurdu ki. keske senle yiz yüze gelebilseydim şu an. Ben çok dua ettim ama hiç içimden çıkmadı pislik onca şeye rağmen, o yüzden umarım inşallah demicem bu laflara eminim benim olduğu kadar senin de inancın kalmamıştır. Enniyi doktor kendinsin. guzellik cirkinlikle de emin ol alakası yok evet dıştan insanlar o şekilde yargılar ama iç yüzünü adla görmezler görmek istemezler. Sen sadece seni hakedecek birini sevmeye çalış, belki seni hakedecek biri oldu ama sen farkında değilsin veya sen red ettin. Calisiyo musun normal hayatından memnun musun bilmiyorum ama , umarım sevdiğin bir iş vardır ve sen orda en azından huzurlusundur.. Agla , ağlama demixem. Çünkü sen ve ben gibilerin ağlamaktan başka bir şeyleri yoktur bi çeşit terapi. icten dua et gerçekten içinden atamıyorsan, ve mümkünse bakmamaya çalış telefonu sıfırla mesajları sil ve durum falan atma çabalarına girme , belki anladı ve bu ona ay öf denecek durumları götü kalkma durumlarını yaşatacaktır, böyle daha ulaşılmaz ol ona karşı ve daha havalı mesela onun ilgisini çekecek veya merakını uyandırıp sana mesaj atcam şekilde durumlar paylaş, ama her gün değil çok nadir ama tam zamanında paylaş. Baktin hala tik yok , onun için en ufak bisi bile yapma. Evet umut vermiş, salak değilsin sonuçta 27 yaşındasın yanlış anlama ihtiakin düşük , ama inan bana bak aslında yüksek ihtimal ama hadi düşük ihtimal de olsa gayet bence tahmin edebilir senin ona duyduğun bu his ve bence bu da onu tahmin etti ama , seni düşünmedi bile , veya öncelikleri farklıydı boş ver canım benim. Sen güçlü olmaya bak çünkü bu hayat güçsüzler için cidden zor. benimde tam geçmiş değil ve ben çok fazla seycyasadim onunla her şeyi. aama inan hiç gecmicek bende ama her güneksi sonsuza doğru sevgim yaklasio ama o sonsuz bitmiyo iste. ama zamanla gucleniyosun. Asla mesaj atma asla normal de olsa yazma. Hele bu zamanda insanlar bi değişik, öncelikleri farklı olmuş, cokccabuk ayak uydurmuşlar her şeye. Sen ben biz gibileri onlara diş kapının diş mandali :) boş vee3r en güzeli üzülmektense kimsenin olmamasıdır inan bana...

1
    0 Yorumla
  • ŞehrazatMitra
    ŞehrazatMitra Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 91%
    +1 yıl

Dinledim ses kaydını... Naçizane bi tavsiyem var. Kendine yardım etmek istiyorsan önce kendini sev kendinle barış hem içinle hem dışınla. Hepimiz bi kabukla geliyoruz bu hayata seçme şansımız olmadan. Seni zaten kabuğun için dış görünüşün için sevecekse birileri sevmesin hiç. Ve diyorsun ya keşke güzel olsaydım diye, sen eminim çok güzelsin çok çok güzelsin hem de 💚 döktüğün o gözyaşlarına yazık.. haddim değil belki seni sevmeyeni sevme vazgeç demek ama keşke kıymet vermeyene sende böyle kıymet vermesen..

0
    0 Yorumla
  • Yuuffffx
    Yuuffffx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 73%
    +1 yıl

Ya hepimiz bazı dönemler boşluklara düşeriz çirkinim falan bunları geç iyi bir insansın ağlama ağlama çünkü sen ağlarken sevdiğin gülüyordur herkesin hayatta eksikleri olur hatalari olur doğruları yanlışları olur bazen tüm dünyanın acısı senin kalbindeymis gibi hissedersin nefes alamazsın boğazını biri sıkar sen iste o anda kendine iyi geldiğini düşündüğün bir aktiviteyi yaparsan rahatlarsın bende senin gibiyim sevdiğim kızın sevgilisiyle olan fotograflarini, birbirlerine olan bakışlarını görünce boğuluyorum biri beni gömsün diyorum şuraya ama sonra plakcalarıma koyuyorum bir şiir ya da bir türkü çayımı demliyorum hayattan zevk alarak yudumluyorum ha unutamıyorum evet ama böyle daha iyi hissediyorum ☺️ sende üzme kendini 👍

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

37

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

yanlış insanlara değer veriyorsun..
    seni sevmeyeni sende sevmeyeceksin bu kadar basit..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok basitmiş ya bilmiyodum

Yorumla
  • Emre_diaper
    Emre_diaper Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.

Kendine ne yapıyorsan sen kendin yapıyorsun.
    O kişiye fazla anlam yüklemişsin.
    Evet, sevmek güzel bir şey. Sevdiğinden bekledigin ilgiyi alakayi gormemek cok uzucu.
    Ama once kendine saygi duyup kendinin farkina var.
    Isyanini da anliyorum. Sevilememekten yakiniyorsun.
    Bu da senin imtihanın demek ki. Sabret.
    Kendine ancak sen yardim edebilirsin.
    Belki de ayni sekilde seni sevip senden karsilik bulamayan biri vardir cevrende. Duyargalarini genis tut açık tut. :)
    Belki seni seven vardır.
    Toplumun yadırgamalarını boşver. Inan bana toplumu duzeltemezsin. Cok ugrastim ben.
    Toplumun genel geçer guzellik algisini da hic umursama. Kendini topluma gore sinirlama lutfen.
    Senin çözümün yine senin elinde, emin ol.
    Onu artik zihninden ruhundan telefonundan her yerden cikararak kendine yardim edebilirsin.

1
    0 Yorumla
  • KimimBen48
    KimimBen48 Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

ses kaydını dinleyince 17 yıl önceki halim geldi aklıma kötü oldum.
    o dönem çok ciddi bir şekilde intihar etmeyi düşünüyordum.
    2,5 yaşında kuzenim vefat etti o dönemde.
    ailesinin halini görünce bende intihar edersem ailemin ne acılar çekeceğini gösterdi bana. sonra unutup yaşamaya karar verdim.
    zor mu evet çok zor.
    ama bi noktadan sonra acısı azalıyor.
    ben hala evlenmedim.
    o evlendi 2 çocuğu oldu.
    boşandı.
    şimdi yeni biriyle görüşüyormuş.
    içimde kapanmaz bir yaraydı.
    şimdi hatırlayınca arada bi sızlıyor sadece.
    aşık olmak ki özellikle bir süre karşılık görüp sonra terk ediliince işkenceye dönüştürüyor hayatı.
    bunu yaşamayan kesinlikle anlayamaz.
    şimdi dönüp arkama baktığımda ne kadar boş şeylere üzülmüşüm diyorum.
    kendimi yıprattığıma değmezmiş.
    yeniden aşık olur muyum bilmiyorum.
    ama artık eskisi kadar umursamadığımı biliyorum.

1
    3 Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Hikâyeler hep benzer abi ya sonunda gidenin mutlu %40 kalanın mutluluğu yine daha fazladır da yalnızdır, giden birini bulduğu halde olmayan şeyler vardır. Belki de sizinle olsaydı daha mutlu olacaktı hep bu hata yapılıyor, bu yüzden anlıyorum ki Allah bazı şeyleri istemiyorsa gerçekten bizim iyiliğimiz içindir.

Yorumla
    • KimimBen48
      KimimBen48
      +1 yıl

@Diğerkâm1i işte onu yaşamadan bilmek çok zor.
      hep öyle diyerek avutuyoruz kendimizi.
      çünkü başka çaremiz yok.

Yorumla
    • Diğerkâm1i
      Diğerkâm1i
      +1 yıl

Avuntu değil ya gerçekten öyle evet bazı şeyleri yaşamamız gerekir.

Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Dostum ses kaydının tamamını dinledim ilk önce ağlama lütfen birileri için göz yaşlarını dökmeye değmez senin sadece biraz sevgiye ilgiye ihtiyacın var evet dediklerinde sonuna kadar haklısın katılıyorum bende bir dönem bu süreçten geçtim halada iyi değilim ama sen kendins güven öz güvenin olsun elalemin sana güzel ya da çirkin demeleri seni alakadar etmesin nasıl istiyorsan öyle yaşa davran giyin kimse sana karışamaz hayatının başrolü sensin başkalarının ağzına bakarak o güzel kalbini niye yıpratıyorsun niye harap ediyorsun küçük şeylerden bile mutlu olmaya bak mutlu olamıyorsan bile rol yap emin ol rol yapmak bile iyi gelecektir sana yaşın daha genç 27 yaşındasın öyle ahım şahım bir yaşta değilsin hala gençsin önüne çok insanlar çıkacak hepsi birer sana tecrübe doğru insanı bulacaksın karşına çıkacak inanıyorum geçmişde yaşadığın şeylerden ders alıp ona göre hayatına devam etmelisin ona göre gardını almalısın

1
    0 Yorumla
  • __Vintage__
    __Vintage__ Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Genelde ideal erkek olarak erkek taklidi yapan şerefsizleri kendi hayatına çekiyorsundur muhtemelen.

Yanıldığın konu da, şerefsizin fiziken ve hal tavır olarak çekici ve güzel olması gereklidir; mecburdur buna. Yoksa barınamaz.

Sen de her seferinde buna kanıp, bu kısır döngüyü devam ettiriyor ve aslında yıkmak istediğin piiç müessesini farkında olmadan besliyorsundur.

Hayat sen öğrenene kadar devam ettirir bu dersi bir de.
    Uyan.

2
    1 Yorumla
    • İsrayıldırım
      İsrayıldırım
      +1 yıl

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Yorumla
  • UDixon
    UDixon Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

İstanbuldaysan git zihnini temizlet https://hypnotistanbul.com/bireysel-destek/ kafayı yiyeceksiniz elin adamları için seni beğenen illa ki olur yanlış İnsanları seviyorsunuz karşılık bulamayınca da ağlıyorsunuz dünya da o kadar büyük dertler var ki bu hiç bir şey değil sadece düzgün İnsanları bul onların peşinde koş

2
    2 Yorumla
    • UDixon
      UDixon
      +1 yıl

Ayrıca Muhammed Salahın karısı herkes güzelliğe bakmıyor bu dünya da Kendime nasıl yardım edebilirim (ses kaydında anlattım)?

Yorumla
    • İsrayıldırım
      İsrayıldırım
      +1 yıl

👏🏻👏🏻

Yorumla
  • ronaldinho_0707
    ronaldinho_0707 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

kendini sevmelisin oncelikle zaman herseyin ilacidir bende sevdim haftalarca agladim ama degdimi degmedi kendimi saldim asil beni insanlara gostermiyorum beni gormek istedikleri gibi gosteriyorum herkeze hayatima biri girerse defer verecem ama baglanmicam karsimdaki baglandiginda o kilidi kimse kramicak musade etmicem. duzelecekdir kacan kovalanir kalbin guzel guzellik gorecelidir bende kendimi cirkin buluyorum ama oz guvenini yitirme

1
    0 Yorumla
  • threebacaklı
    threebacaklı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

ses kaydını dinledim de ağlaman falan kötü ya üzüldüm. Psikolojin çok kötü yapacağın tek şey sabredip kendine yeni bir yol çizmek veya en azından onun için çabalamak. Sabredemiyorum gücüm bitti diyeceksin ama insanın sabrı inanılmaz fazla kimler nelere sabrediyor. şu an dünyada yüzbinlerce insan zulüm işkence altında onları düşün beterinde beteri var diye düşüneceksin. Yaratıcı adaletsiz davranmış tarzında birşeyler söyledin adaletsizlik hiç yok ama insanın canı yanınca bazen istemeden de olsa böyle düşünüyor sonuna kadar hak veriyorum sana benden sana gelsin belki modun biraz yükselir.

Çocuklar inanın inanın çocuklar
    Güzel günler göreceğiz güneşli günler
    Motorları maviliklere süreceğiz
    Güzel günler göreceğiz güneşli günler

0
    0 Yorumla
  • Tarkan24
    Tarkan24 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 74%
    +1 yıl

Bak sana birşey diyimmi benimde hoşlandığum biri var ama şöylw süşünüyorum o benden biyük ihtimalle hoşlanmıyor, olursa ilerde olur, olmazsada çok önemli değil, 80 milyonun yarısı kadın, elbet bizede bieileri kalır, çok dert etme, umarım herşey gönlünce olur

0
    1 Yorumla
    • Tarkan24
      Tarkan24
      +1 yıl

Bu arada ağlama ya bende üzüldüm vallaha çok, hiçbir insan senin o göz yaşına değmez, ne demiş mevlana senin olan sana gelecektir, gelmiyorsada hiç senin değil demwktir, başka insanlae tanımak senin için iyi olabilir, umaeım en güzel günlwr seninle olur

Yorumla
  • eltigre
    eltigre Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Ne ara dinlediler de yorum yaptılar ya yeni bitti daha 😅 ah kanka ağlama üzülme çünkü bu yaşadığın şeyin tiple alakası yok, barbara palvin de olsa hoşlandığın kişi seni farketmeyebilir reddedebilir veya üzebilir bir şekilde. Yani bu şekilde üzülen bir sürü insan var bu çirkin olsan da güzel olsan da değişmiyor

0
    0 Yorumla
  • UgROzcN
    UgROzcN Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 65%
    +1 yıl

o kadar haklısınız ki yerden göğe kadar katılıyorum size biz erkekler daha da berbatız bu konuda eğer yakışıklı değilsen bir de zengiN değilsen kimse bakmıyor konuşmuyor tanışalım diyoruz arkalarını dönüp bakmadan gidiyorlar ya da sapık diye bizlere bağırıyorlar

0
    1 Yorumla
    • UgROzcN
      UgROzcN
      +1 yıl

allah yardımcın olsun zor durum kendini çok üzme allah bu illaki bir yerde kısmet nasip vardır

Yorumla
  • Sudezz
    Sudezz Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Kendine saygı duymakla başla önce yaptığın hareketler çok çocukça ve boş bunlar seni daha fazla düşürür. Başka şeylerle beynini meşgul et, onu düşünüp bu şekilde hareket etmeye devam edersen daha çok boğulursun. Senin için doğru kişi o değil ve olmayacakta anlaşılan illa geçmişte kalıp geçecek en azından kendini bu kadar yıpratmadan atlatmaya bak, psikolojini bozmuşsun. Bir insanın tercihi değilsin diye çirkinsin demek değil bu, kendini severek, kendine saygı duyarak kendine yardım et

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hangisi çocukça

Yorumla
    • Sudezz
      Sudezz
      +1 yıl

Telefonu garantiye verdim, gizliden aramak ki daha demediğin şeyler de yapmışsındır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Garantiye verdim olayı çocukça değil akillica olur. Gizliden arayanın ben oldugunu anladigini sanmam konuşmadım çünkü zaten o zaman sarhostum

Yorumla
    • Sudezz
      Sudezz
      +1 yıl

Konu onun anlayıp anlamaması değil hadi ordan et onu ben senin için söylüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onu geçen yıl hıcbirsey demeden engelleyen bendim anlamiyosun 1 sene geçti ve aynı yerdeyim mesele bu

Yorumla
  • YİGİDOcuk
    YİGİDOcuk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Çok yıkıksın malesef hayat adil degil ama sen bunu bu kadar büyütmen saçma gerçek aşkdan söz ediyorsan yok he sevgi verilir. Seçici olmanda normal seçicilik güzel veya yakışıklılar için bir kavram degil ben çok çirkin kız çok az gördüm bakımlı bir kızsan bence güzelsindir. Üzme kendini

0
    0 Yorumla
  • CanSiyah
    CanSiyah Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Ses tonun beni cok uzdu umarim birgun gercekten seni seven ve sana deger veren bir insan karsina cikar. Birsey kafana koyduysan yap durumlarla filan gizliden mesaj vermekle ugrasma sil numarasini neyi varsa takip ettikce daha cok uzulur ve baglanirsin zaten

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Verdiğim mesaj ona gitmiyodur bile tanıştık tanışalı beni hep çok durum atan biri olarak biliyor

Yorumla
    • CanSiyah
      CanSiyah
      +1 yıl

Ama sen onun icin cabaliyorsun burda yipranan sensin o yuzdende ugrasmaya degmez kendine deger ver biraz sana deger vermiyen insanlari onemseme fazla

Yorumla
    • İsrayıldırım
      İsrayıldırım
      +1 yıl

Bir kanun var aşkta "KAÇAN KOVALANIR"
      CİDDEN HEP BÖYLE :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@İsrayıldırım hayır değil geçen yıl hiç-bir şey yapmadan engelledim... sonra bir şey olmadı aynı durumdayım yine bu yıl yine.. aynı kişiye hissettiklerim halen aynı

Yorumla
    • İsrayıldırım
      İsrayıldırım
      +1 yıl

O yönden haklısınız ben onun için olanı kastetmiştim. bence kızlarin gözünde o kactikca kiymetleniyor

Yorumla
  • akrepp3441
    akrepp3441 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Saçmalamışsın. Yakışıkı erkeklerin çoğu güzel olmayan kızlarla takılır. Sende farketmişsindir. Seni sevecek çok insan olacağına eminim. Şunuda bil o çok güzel dediklerinde her istediğini elde edemiyor. Dünyanın kanunu bu. Seni seveni sen istemezsin , senin sevdiğin seni istemez. Bununla yaşamayı öğrenmek gerekiyor. Kendine çok haksızlık ediyosun. Yapma gözünü sevdiğim yapma. Üzme bizi bayram bayram

1
    0 Yorumla
  • TwoPerson
    TwoPerson Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Sen saatlerdir ağlıyor gibisin peki değiyormu böyle ağladığına kendine acı çektirdiğine olayları tam olarak bilmediğim için bişey diyemiyorum ama özgğüvenin neredeyse 0 a inmiş çok kötü haldesin bunun düzeltilmesi lazım konuşmak anlatmak istersen dinlerim

0
    0 Yorumla
  • İsrayıldırım
    İsrayıldırım Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Yaşadığınız şeyi gerçekten anlıyorum. Sizden ricam KIYMET BİLMEYEN BİRİ İÇİN GÖZYAŞLARINIZI HEBA ETMEYİN ! O sizin ağladığınızdan bîhaber dolanırken neden siz acı çekesiniz. elbette bir anda kesilip atılmaz ama kıymet bilmeyen birinede vakit harcanmaz , yürek ačılmaz. Hayırlı bayramlar dilerim...

0
    0 Yorumla
  • Alonewolf008
    Alonewolf008 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Saçmalama, eğer fiziğin iyi değilse spor yap biraz, yüzün vs çirkin diye düşünüyorsan kadınlar bu konuda sonsuz şanslı. Nedir kendini çirkin hissetmeni sağlayan şey? Önce onu bul, beni olduğum gibi kabul etsin olayı hikaye, insanların dış görünüş olarak tercihleri vardır. Bu herkesin para kazanmak istemesi gibi doğal bişey malesef, sonra açıp içine bakıyorsun o dışı güzel olan kişinin. Ek olarak Jose Mourinho nun karısı pek de güzel değil diyorlardı ( ben bilmiyorum). Böyle işte üzme kendini

0
    0 Yorumla
  • CarllJhonsonn
    CarllJhonsonn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Tüm dünya senin etrafında dönsün bi sen mutlu ol hiç üzülme ohh ne ala memleket böyle bişey mi var ya

0
    0 Yorumla
  • Neyzenahmet
    Neyzenahmet Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.

sesin ne kadar kalın ya. çokmu sigara ve alkol alıyorsun.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır senin sesini merak ettim çok garip yorumun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sigara alkol ses mi kalınlastiriyor mi zaten yüzüm çirkin sesim de çirkin olsun

Yorumla
    • Neyzenahmet
      Neyzenahmet
      +1 yıl

https://voca.ro/13LQZz6snEbe
      al bu da benim sesim.

Yorumla
    • Neyzenahmet
      Neyzenahmet
      +1 yıl

bak Allahın sana takdir ettiğine isyan etmek değil, şükretnek lazım. Ayrıca çirkin kadın yok, sadece kendinde olan güzelliği fark edemeyen kadın vardır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haha

Yorumla
    • Neyzenahmet
      Neyzenahmet
      +1 yıl

hayırdır ne oldu neden güldün

Yorumla
  • KK_KKKK_KK
    KK_KKKK_KK Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.

Sevdiğim erkekler beni sevmiyo diyene kadar dinledim.

1
    0 Yorumla
  • Muratt190333
    Muratt190333 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Offf aga be seni sevmeyen ölsün Vala ne diyim ki herşeye herkese inat gül sen ya

0
    0 Yorumla
  • RotamYok
    RotamYok Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

gerçekten bu kadar değersiz misin?
    sana değer vermeyen o güzel yüzünü yaşlara boğan birisine nasıl bağlı kalıyorsun?
    evet sevgi güzel bi duygu yaşamak çok güzel ama seni ağlatacak bi insanla birlikte olmak/sevmek
    kendine ihanetdir.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başkaları da sevmiyor ki kendimi berbat hissediyorum. Diğerleri gibi talip çok olsa takmam belki.

Yorumla
    • RotamYok
      RotamYok
      +1 yıl

yani gelecekte ki hedeflerin için çalışsan daha iyi olur.
      azcık ego kas gerçekten işine yarıyacak, başkasına bağlanmanı zorlaştırıcak.

Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

belki de doğru insanları seçemiyoruz..
    umarım söylediklerinizi başarabilirsiniz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Durumu biraz analiz ettim
    Yardımcı olabilirim size?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Güncel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Niye bu kadar kafaya takıyorsun yanı hoş değil

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

lutfen dinlermisin
    https://youtu. be/PAr_AVucFeE

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

senin yaşında iken platonik şekilde bir nevi aynı durumu yaşadım..
      ve ömrüm boyunca hiç kimseyi bu kadar sevmedim. beligimde var olan bütün maneviyatı mi yitirdim. belki binlerce defa isyan ettim neden dedim.
      aklım hiç bir şekilde kabul etmiyordu. neden yani bu kadar çok sevgi beslerken böyle bir hissiyatı yaşıyor iken neden böylesine ağır ve büyük bir acıyı arkasından bize veriyorki. vermiyceksen neden sevsiriyosun.
      sevsiriyosun neden vermiyosun diye diye aylarca. isyan içinde yaşadım. sonun da alıştım. alıştırdım kendimi. kalbimi susturdum. olmayacağını kendime naksedip. bir daha asla sevmemek üzre and içer gibi kendimi dağıttım.
      üstünden yıllar geçti ben hala o günlerin yüzlerce acısını hissediyorum bana verdiği zararların etkileri hala mevcut.
      bildiğim tek bir şey var. insanı acısı değil eceli öldürüyor.
      hicbirsey kalıcı değil bunu sende biliyorsun. yasadigini çok net olarak anlayabiliyorum. emin ol sanki aynı şeyi yaşadım gibi hissettim.
      lütfen kendine yeni bir sayfa aç. ve ben bu değilim diyip. tekrsr hayatına geri dön.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

iyi olmayı düsünüyormusun?

Yorumla
  • Akrep_Erkeği_
    Akrep_Erkeği_ Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Hala yatıran kalkamamış gözleri açılmayan birinin sesi gibi 😂

0
    0 Yorumla
  • MrCovid
    MrCovid Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Psikolojik bir desteğe ihtiyacın var bilmelisin ki bu yaşadıklarını herkes yaşıyor. Hepimiz yaşıyoruz. Evet iğrenç ve umursamıyoruz.

0
    0 Yorumla
  • spitzbub
    spitzbub Takip Et
    Guru Yaş: 66
    +1 yıl

sen kendi kendine aci veriyorsun onu unut baskasini bul

0
    0 Yorumla
  • Sabitayar
    Sabitayar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.

27 yasindasin dustugun duruma bak ya olmamis sana

0
    0 Yorumla
  • MİKROP06
    MİKROP06 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Sen muhakkak yaz bana bir ara

0
    1 Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Bu dislike atan daha önce ulaşsın onun daha çok ihtiyacı var yardıma

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kulağını. Çekersem yardım ederim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Gelsene... sana cevaplarını vereyim bir bir

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çook yanılıyorsun...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Güzellik görecelidir... güzellik sadecw fizikle olmaz.. güzelliği, zeka ve özgüven destekler.. her akıllı erkek bunu bilir

Yorumla
    • İsrayıldırım
      İsrayıldırım
      +1 yıl

10 numara 👏🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@İsrayıldırım onur duydum... 🙏

Yorumla
    • İsrayıldırım
      İsrayıldırım
      +1 yıl

🙏🏻🙏🏻😊

Yorumla
  • SKaragöz
    SKaragöz Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

4 dakika ne dertmis be

0
    0 Yorumla
  • djhdhb
    djhdhb Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Kafana takma zamanı gelince daha iyisini bulursun

0
    0 Yorumla
  • Mervedereli
    Mervedereli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Kendini başta sev kuzum

0
    0 Yorumla
  • LaSeRDaNCe
    LaSeRDaNCe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 92%
    +1 yıl

Yardımcı olabilirim

0
    0 Yorumla
  • OpTeryX
    OpTeryX Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl

başka erkek bul

0
    0 Yorumla
  • Kemal19980
    Kemal19980 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 91%
    +1 yıl

Sesin secy6

0
    0 Yorumla
  • Metehn25
    Metehn25 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Bilmem.

0
    0 Yorumla
  • AkrepTerazi
    AkrepTerazi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Izzet Güllü yü izle

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendime nasıl yardım edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden kendime yardım edemiyorum? 10 cevap verildi
Kendime nasıl gamze yapabilirim? 57 cevap verildi
Kendime nasıl gelirim? 11 cevap verildi
Kendimi nasıl iyileştireceğim? 7 cevap verildi
Kendimi nasil gelistire bilirim? 9 cevap verildi
Kendimi nasıl gelistiririm? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨