4 senedir sevdiğim bir çocuk var kafam çok karışık?

ben çocukla lise 3 te tanıştım 2 ay bekledikten sonra duygularımı söyledim. bana şu anda kimseyi istemediğini üniversiteye geçince birini bulacağını ve belki de onun ben olabilceğimi söyledi. benile olma ihtimalini söylememiş olsaydı sanırım çoktan geleceğe bakardım üzülsem bile. 3 yıl konuşmamızın ardından ben umudu kestim ve başka birinden hoşlanmaya başladım ama aşk değildi. iyi birisi olduğu için 1 sene boyunca sorunsuz yürüttük. 1 senenin sonunda önceden sevdiğim çocuğun beni snapchattan eklemesiyle kafam karışmaya başladı. kendime hayır dedim 1 ay boyunca ama söz geçiremedim. fotoğrafını gördükçe içim gidiyordu. net bir cevap için bu sefer , ben hoşlanmıyorum ama seninle olma ihtimalimiz var mi diye sordum. o da her şeyin zamana bağlı olduğunu şimdi sevdiğimi söylersem ertesi gün sevmeyebilirim, sevmediğimi söylersem de ertesi gün köpekler gibi peşinden koşabilirim dedi. doğal olarak benim fazlasıyla kafam karıştı üşenmeden okuduysanız lütfen olup olamayacağımızla ilgili veya olayların nereye gittiğiyle ilgili bir fikri olan varsa yazsın çünkü artık dayanamıyorum:(
4 senedir sevdiğim bir çocuk var kafam çok karışık?