7 yıllık ilişkimi cinsellik yaşadık diye evlenip boşanmak mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar hikayeme geçmeden önce sadece gerçekten aklı selim akıl verebilcek kişiler görüş paylaşsın. 7 yıllık bir ilişkimiz var erkek arkadaşımla ve aileler hiç bir zaman istemedi bu ilişkiyi ama biz 7 yıl devam ettirdik bir çok kez evlilik kararı da aldık aileler onaylamadi ilk iliskimdi ve şuanda 24 yaşındayım tabi haliyle bu kadar uzun bir ilişki olduğu için cinsellikte yaşandı. İkimizde birbirimizi seviyoruz ama saygımız kalmadı hatta hergun küfür kıyamet kavga ediyoruz. İlişkimiz boyunca toplasanız 7 yılda 1 yıl mutlu olmamisizdir çok zor bir ilişki yaşadık ama hep birlikteydik. Şimdi tahamul seviyemiz sıfır birbirimize hiç tahamulumuz kalmadı. Ne mantık var ne saygı var ne tahamul aynı zamanda birbirimize psikoloji olarak guvenmiyoruzda. Hatta son 2 yıldır bu şekilde ilişkimiz devam ediyor diyebilirim. Diyeceksiniz ki "ee kardeşim bu ilişkide ne vardida bu kadar devam etti " SADECE SEVGİ VAR veya bunca yılı sevgi diye adlandırdığımız bağımlılık baglilikta olabilir artık ne hissettigimi bilmiyorum. Bu arada yaşadığımız cinselliği 3 yıl önce ben intihar ettiğimde herkes ailem bütün çevrem cinsellik yaşadığımı öğrendi ama ailem sahip çıktı sadece annem arada başıma kakiyor kadının çeyizi namusudur senin ceyizin yok diye. Akrabalarımda biliyor cinsellik olayını yani anlayacağınız herkes biliyor onun aileside. Yasaklar bitince hemen evlenmeyi düşünüyoruz gizlice ve birbirimizle bir ömür geciremiyecegimizi ikimizde biliyoruz. Yani evlenip bosanicaz anlayacağınız. İkimizinde psikolojisi çok bozuldu bu aldığımız karar doğrumu yanlışmi bilmiyorum
7 yıllık ilişkimi cinsellik yaşadık diye evlenip boşanmak mantıklı mı?