Bu güzel söz değil dediğim gibi ma. llık. Erkekler bu kadar değer verdiği için aşşağılanıyor kadınlar gözünde anlayamadılar gitti. Bu arada hiç kuyruk acım yok ciddiyim :D
Flörtsünüz o sana bunu söylüyorsa net flört Flörtün güzel yanı istediğin zaman tekmeyi basabilirsin ciddi değildir ciddi oladabilir ama zaman alır. Bu tarzda ilişkilerdeki tek yorumum şu Flört , Aşk ve Sevgililik bunların temel amacı Mutluluktur eğer mutlu değilsen ayrılman son derece normal nede olsa ana amacından uzakta dolaşan bir ilişki burda da ayrılman ideal bir durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendisine değer vermeyen , yalnızlıktan mal. laşmış bir tip hiç bir kadına bu kadar değer verilmemeli
Neden böyle diyorsun ki bir erkek sevdiği kıza güzel sözler söyleyemez mi
Bu güzel söz değil dediğim gibi ma. llık. Erkekler bu kadar değer verdiği için aşşağılanıyor kadınlar gözünde anlayamadılar gitti. Bu arada hiç kuyruk acım yok ciddiyim :D
Sevgili olmak istiyor bi aşk yaşamak istiyor
hmm kalbini kırmışssın haberin olsun :D
O da benim kalbimi kirdi
kısasa kısas diyorsun hmm seni mutlu etmiyorrsa ayrılabilirsin sanırım flört aşamasındasınız flörtte pek olmaması gereken hareketler bunlar
Flört değiliz ama sevgili de değiliz ikisi arasında gidip geliyoruz kimse sevdiğini söyleyemiyor
Flörtsünüz o sana bunu söylüyorsa net flört
Flörtün güzel yanı istediğin zaman tekmeyi basabilirsin ciddi değildir ciddi oladabilir ama zaman alır.
Bu tarzda ilişkilerdeki tek yorumum şu Flört , Aşk ve Sevgililik bunların temel amacı Mutluluktur eğer mutlu değilsen ayrılman son derece normal nede olsa ana amacından uzakta dolaşan bir ilişki burda da ayrılman ideal bir durum
Seni seviyorum demenin başka yolu
yattinizmi daha once bundan dolayi diyor olabilir ya da kendini sana adamiştir
Hayır lan sadece çok ilgi gösterdim pek kızların ilgisini çeken biri değil
anladim oglana ilgi gosteren nadir kizlardansin o zaman ondan yapmistir
Beraber bakkala gitmek istiyor malmısınız ya
Ne
Görende Kenan kalavat sanır adamı
Kenan kalav pardon 😅
O kim ve bununla ne ilgisi var merak ettim
Yani bu Ne özgüven
Öp beni yi beni diyor 🤣
Yani artık ben seninim sen benim sin diyor..
Maksat seni elde etmek
Cinsellik anlamında mi
Aynen cinsellik o iş oldumu birbirinizin oluyorsunuz onun gözünde
Benden uzakta ise
Uzak ama çağırsan gelir kim olsa gelir
Benimsin demek
Seninim al beni kullan demiş yani
Gözünü boyuyo baska bi olay yok lafta yaneee
Seviyor işte.
Yataga atarsın
Ne alaka ya