Evliyim ama eşimle 2 yıldır kavga ediyoruz 2 kere boşanacak olduk eşimin ısrarı üzerine devam ettik ona sevgim yok denecek kadar az kaldı isteyerek birlikte olmuyorum bu arada biriyle karşılaştım arkadaşça konuşuyoruz ama ona aşık olacağım gibi hissediyorum o itiraf etti benden çok hoşlanmış siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSoru büyük ihtimalle troll yani yazım tarzı öyle duruyor ama ben troll değil gibi düşünüp yazayım yinede.
Birincisi eğer eşinle yürümeyeceğine kanaat getirdiysen boşanırsın yok o ısrar etti de yok şöyle oldu da gibi şeyler saçma bahaneler.
Yani kendince adama acıyıp üzülüyor bundan dolayı boşanmıyorum ayağına yatıyorsun ama bir başkasıyla aldatmaya da sıcak bakabiliyorsun sence de bunda bir tezatlık yok mu?
Sen evliysen eğer eşinin haberi olmadan başka bir erkekle arkadaşça konuşamazsın ki arkadaşça bir konuşma olmadığı da şu an ki duruma bakılınca gayet net en azından konuşmaya başlama amacı net.
Bir de aldatırsan ve eşin bunu öğrenirse acaba neler yapar onu da düşün bence.
Medeni şekilde, onurlu bir şekilde boşanmak varken bugün evli bir kadınla konuşmayı kendisine yakıştırabilen bir erkeğe güvenip hayatını riske atıp bir de böyle onursuzca bir harekete kalkışırsan sen zararlı çıkarsın emin ol.
Onun için kendine yakışanı yap eğer evliliğinden memnun değilsen boşan ve o süre zarfında da bu kişiyle iletişim kurma.
Eğer seni çok seviyorsa siz boşanana kadar bekler sonrada nikahı kıyar ama adım kadar eminim sadece kullanma yoluna gidiyor.03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım haklı düşüncelerin var acıyorum eşime gerçekten ama tekrar zorlarım boşanmaya kavgadanda bıktık huzur istiyorum
- +1 yıl
Ne derse desin sen kararlı duruşunu göstereceksin.
O süre zarfında da ailenin yanında falan kalabilirsen kalırsın eğer imkanın varsa başka evde de kalabilirsin tabiki bu karardan sonra huzur kalmayacağına inanıyorsan ama evliyken asla böyle çakal adamlara yanaşma yani sonunda olan sana olur.
Soran+1 yılHaklısın
En İyi Cevaplar
+1 yılBoşanacak raddeye gelip birbirinizi ısrarla kandırmışsınız. Bu ilişki için dün de bugün de yarın da zaman fark etmeksizin boşanmak en sağlıklısı. Anlaşamadığınızda boşanmayarak baştan yanlış yapmışsınız ama bugüne bakın ve bir an önce ayrılın. Resmi nikâhınız tamamen bozulduğunda diğerlerini gözün anca öyle görebilmeli. Aksi davranış nikâhı ayaklar altına almak olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Merhaba,
Evli ama mutsuzsam boşanır mutlu olur hayatıma bakarım. Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur...110 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı ama boşanmayı kabul ettiremiyorum
Soran+1 yılÇekişmeli boşanmak istemiyorum
Soran+1 yılAnlaşmalı olsa 1 sn
Soran+1 yılEvet öyle sanırım kandırıyor her türlü sonra ben mutsuz
Soran+1 yılEvet güçlüyüm başaracağım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmadan yanlış birşey yapma bence
12 Yorumla- +1 yıl
Yapcakngininduruyor
Soran+1 yıl@İzmirgeceleri35 boşanacağım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
70Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kişi ile konuşmayı keserdim. Bu elimdekine son bir fırsat verirdim. Eğer bu fırsatı güzel değerlendirip düzelmezse ayrılık yolunu seçerdim. Ve o kişi ile olan ilişkiyi aşama atlatmak için daha iyi tanımaya çalışırdım. Düzgünce ayrılık varken karakterimden bir şeyler veremem. Vicdansız, karaktersiz birisi değilim.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle boşanıcam
+1 yılBeni evliliğe bağlayan bir unsur yoksa, eşimin istemesi birşeyi degistirmez,, o evliliği o istiyor diye devam ettirmem,, şu an konuştuğun kişiden hoşlanman duygusal boşlukta olmandan kaynaklı, ancak eşinle bu şekilde evlilik devam ederse şimdiki kişi ya da başka biri farketemz , illaki birinden etkilenip sevmeye baslayacaksin,, bitirmek en güzeli
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
- +1 yıl
Yatak odanız da yok denecek kadar azalmıştır zaten
Soran+1 yılEvet kesinlikle çok kötü durumdayız
- +1 yıl
Senin için daha zordur bu durum, istemedigin biriyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılO karşılaştığın kişi senden hoşlanmamıştır seni kullanmaya çalışıyodur dikkat et
06 Yorumla
Soran+1 yılBuda aklımda
- +1 yıl
Boşan eşinden bi süre hayatına kimseyi alma bence
Soran+1 yılÇok haklısın içimden geçenler bu ama o kişi de aklımı karıştırıyor aşk güzel bir şey kandırılmak da istemiyorum
- +1 yıl
Aşk diye bişey yok inanma kimseye güvenme insanlar iyi niyetini kullanıp seni kullanmaya çalışırlar
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
☺ iyi bakalım
Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Olmuyorsa olmuyordur önce boşanmak gerekir bu durumda evliyken başka biriyle konuşunca siz suçlu olursunuz
10 YorumlaO senden hoslandım diyen nasıl bir orssspu cogudur ki evli olmana ragmen boyle diyor. Orsssspu cocugu ya
10 Yorumla
+1 yılSeni o evliliğe bağlayan bir nokta yok artık, sadece eşin istiyor diye devam etmen kendine saygısızlık olur,, çocuğunuz var mı bilmiyorum tabi, başka birine duygu beslemende kaçınılmaz böyle bir evkilikte
00 Yorumla
+1 yılEşinle ayrıl naoacaksan yap o aynısını yapsa ne hissederdin
10 YorumlaEvli oluo mutsuz oluyorsan boşanmalisin arada çocuklar yoksa sorun olacak bir konuda asla yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe çabuk karşılaşıyorsunuz ne çabuk aşık oluyorsunuz ne çabuk aldatıyorsunuz ne kadar sabırsız bir millet olduk
43 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadım fikir alıyorum boşanacağım ilk fırsatta
+1 yılBir iliskiyi bitirmeden arkadasta olsa biri ile baslamazdim. Hakliyken haksiz duruma dusmenin anlami yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Evlilik bitmiş , ilgi görunce aşık oluyosun . Valla boşanmadan kimseyle yakinlaşma ne olursa olsun yanlış .
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılMadem bir karar verdin arkasında dursaydın basansaydin
20 YorumlaEşinden ayrılmadan boşanmadan biriyle görüşmen doğru değil. İlerde ki başka ilişkilerini de etkiler. Ayrıl ya da boşan sonra ne yapacaksan yap.
00 YorumlaAldatırsan ikisini de kaybedeeain boşanırsan diğeri sende kalır...
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. zor bi durum be.. kim bilir kocan davarı neler cektirdi neleri tüketti kendi elleriyle
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok anlayışlısınız gerçekten tüketti bitirdi herşeyi
Soran+1 yılTabi ondan emin değilim his sadece
Soran+1 yılŞüpheleniyorum zaten fikir almak istedim boşanıp şans vermeliyim belkide
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Boşan ama adamdan tazminat nafaka isteme birlikte aldığınız şeyleri paylaşın
023 Yorumla
Soran+1 yılNeden istemeyeyim
Soran+1 yılAldatmadım onu
Soran+1 yılNe alaka sevgiliyle yemek
Soran+1 yılKadın muhtaç olmasın diye
Soran+1 yılÇalışıyorum zaten
Soran+1 yılEşine eziyet etme bağırma her gün tüketme kadını sana dokunası bile gelmez tiksinir benim ki sinir hastası gibi bağırır sürekli sonuç bu boşanmak oluyor işte
Soran+1 yılSen bilirsin insan gibi davranmak herşeyden üstün ben eşime muhtaç değilim ama kavgalar ve ilgisizlik tüketti beni
Soran+1 yılHiç bir şey olmamış gibi devam ediyor eşim ne rahat adam yaa
Soran+1 yıl3. Kez denicem boşanmayı bakalım ikna olacak mı
Soran+1 yılAynı evde yaşıyoruz gitmesi lazım öncesinde kabul etsin
Soran+1 yılAnne evinede muhtaç olmayayım da insan alışıyor kendi evine gitmek istemiyorum
Soran+1 yılOlabilir denerim bakalım hayırlısı
Soran+1 yılUmarım
+1 yılMillet ayrıl diyor ayrılmak çözüm değil ayrılıp dışarda kalmak nedir canın Ne isterse onu yap koca sana baksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırak onunla da ilişkiye devam et eşinden zevk almıyorsun onunla birlikte ol zevk al cinsellik önemli 🔥
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltanıştığın kişi EVLİ olduğunu bilip de itiraf ettiyse EN ADİ şrfsidir ondan da bi halt olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. yolun başındayken dön ben yaptım sen yapma sonra , iki arada bi derede kalıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence asla yapma keskelerle yaşarsın inan bana çözüm çok var sosyoloji uzmanıyım inan bana çözüm çok hayatın boyunca pişman olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ilk iş boşanmak eşimi ikna edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİkna edersin aslında daha detaylı bilgi vermek isterimde burada uzar gider takip olsa iyi olurdu
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Olmuyorsa eğer denediyse bir çok yol çözüm uygulanıp bir ortak zemin bulunamadıysa. Ayrılmak en doğrusu diye düşünüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Soran+1 yılAmin
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Bence boşanırım. daha sonra istiyorsam diğer kişiyle iletişim kursrım. sonucta mutsuzsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat et derim aslında hiç böyle işlere kalkışmasan daha iyi olur yakalanırsan sen suçlu olursun ona göre boşan ondan sonra ne yapacaksan yap derim
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBence boşanın sonu aldatmaya gider yaşadığınız sıkıntıları göz önüne alalak ona göre biriyle evlenilir
10 Yorumla
+1 yılbebeğim asla adlatma istemiyorsan boşan ama yanlış yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
her zaman haklıyımdır bebeğim
Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Neden ayrılmıyorsun geçerli bir sebebin olmalı bunun için.
02 Yorumla
Soran+1 yılYalvarıyor adam
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkinizinde gelip kulaklarınızı çekerim kavga etmeyin tamammı
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimi biraz döv kendine gelsin
Cevap sahibi+1 yılOnun hem döverim hem de istersen kuşağını da keserim
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kişi de evli mi karışlastigin kişi nerden tanıştınız
013 Yorumla
Soran+1 yılO da evli bankada tanıştık
Cevap sahibi+1 yılNasil bankadan derken 😊merak ettim anlatsana 🙈
Soran+1 yılMüşteri hizmetlerinde geldi karşıma oturdu adımı memleket hersey öğrendi duydu meslek falan o an hoşlanmış konuşmaya çalıştı anladım zaten
Cevap sahibi+1 yılHmm sen bankadan çalışıyorsun ikinizde müşteri sandim ben orada mi istedi numaranı senin günaydın hayırlı sabahlar
Soran+1 yılGünaydın orda sohbet ettik baya sonra numara aldı konuştuk sevgili değilim ama etkilendim eşimle kavgalarımızı unutamıyorum sevemiyorumwonu
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni bende öyleyim ne yazık
Baya sohnet etmişsiniz demek görüştünüz mi peki siz yana yazsana iyi anlastik arkadaş oluruz
Soran+1 yılBir kere görüştüm işte korku sardı
Soran+1 yılBoşanıp öyle şans vermeliyim
Cevap sahibi+1 yılHmm görüştüğün zaman cinsellik yaşadınız mi neden korku sardiki seni
Cevap sahibi+1 yılYana gelsene orada sohbet edelim
Cevap sahibi+1 yılGünaydin biri bana takip atti sen misin🙈😃
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTamam gördüm 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce boşan sonra gönül ilişkisini sürdür. Bu şekilde kafan daha rahat olur
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
+1 yılYuva kolay kurulmaz ama insan da kendini heba etmemeli. Çocuk yoksa otur konus orta yol bul
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ona aşıksın. Ve onunla yatacaksın. Bunları yaşamanda sakınca yok. Yaşlarınız kaç.
00 Yorumla
+1 yılYeniden sevgili olun. Sanki lisedeki gibi. Boş zamanda kaliteli vakit geçirmek. Fantezi kurun. vs işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimle kavgaları unutamıyorum
- +1 yıl
Unutmaman gerekir. Kötü anılar, huzur ve mutluluğun ne kadar değerli olduğunu gösterir.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılBemce yakınlaş zaten evliliğin bitmiş ve ihtiyaçlarını karşıla seni hiç haketmemiş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmadan bisey yapma haksız duruma düşersin
10 Yorumla Boşan sonra ne halt yersen ye
10 Yorumla
+1 yılBoşluktan olur bunlar
10 YorumlaBoşanmadan dert alabilirsin başına
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun itirafını dikkte alma sevişmek istiyorsan bilemem ama aşk filan deme
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım boşanmadan iyi olmayacak
Cevap sahibi+1 yılBoşansan da bu süslü sözlere güvenerek yapma hoşuma gitti sevişmek istedim seviştim diyebilmelisin
+1 yılBende benzer durumdayım bilmiyorum ne yapacağımı çok mutsuzum
00 YorumlaPsikolojik bir durum istersen yardımcı olabilirim konu hakkında kesin çözüm 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanın siz yolunuza eşiniz yoluna gitsin
10 Yorumla
+1 yılYa sevgili bul... ya da ayril... boyle olmazki
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanıcam
- +1 yıl
Çok iyi yaparsin... Yaş kaç senin
Soran+1 yıl33
- +1 yıl
Cok gencsin daha... beni eklermisin...
Kocanla ayrilmadan yanlış birşey yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu hayatını karartabilir
10 YorumlaBoşan ne yapacaksın başka Allah akıl fikir versin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNerde karşılaştınız.. ortamıniz ne istyerinmi?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hmmm. Zor durum iyi anlıyorum seni
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Boşan sonra sen ne istersen yap
011 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılAnnesi kardeşi için her gün gidelim ara gibi baskı yapıyor bağırıyor gece de hiç bir şey olmamış gibi yatmak istiyor oysaki kavgalardan bıktım istemiyorum artık eşimi
Soran+1 yılEşime acıdım yalvarıyordu şimdi çok pişmanım
Soran+1 yıl3
Soran+1 yılBilmiyorum ki 😞
+1 yılboşanır ondan sonra yeni birini hayatıma alırım..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılaşık olduğundan değil sıkılmışsın çıkış arıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAma eşime sevgim kalmadı hep kavga
- +1 yıl
Kalmadıysa hayatına yön verecek kişi sensin kimseden bişe beklememen lazım
+1 yılBoşanirim
20 YorumlaBaskaalri ile birlikte ol mutlu olmaya calis
00 Yorumla
+1 yılBoşarım
10 Yorumla
+1 yılBence hiç aksatmadan boşan.
10 YorumlaNe olursa olsun evlisin boşan istediğine aşık ol
10 YorumlaDaha fazla seks yaparak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güvenilir biriyle aldat bari yapacaksan da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı bende öyleyim zoraki evlilik
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz olmak bunu gerektirir
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatıcam demedimki eşimle her şey bitti sadece boşanmıyor bana da kendinede eziyet ediyor
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem