Aşk İlişkileri Erkekler göğüse yatmayı sever mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bana çok tatlı geliyor ya erkeklerin kadınların göğüsüne yatması ☺️ Bir anne şefkati gibi Güncellemeler+1 yıl Valla kusura bakmayın sorma nedenim dağ gibi adamların hiç bebiş gibi olamayacağı düşüncesi kdkmdldmdkdkkd o yüzden merak ettim Erkekler göğüse yatmayı sever mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
johesa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Valla ben seviom ama sevdigimide kucagima alip yayilmayi cok seviom mesela en buyuk hayalim eve bi sallanan sandelye alip hatunumda kucagima yayilmali basbasa masum masum film izlemeliyiz 1 0 Yorumla
KimimBen48 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl hmm ben yatarım ama kadının göğsüme yatmasını daha çok severim.o yatarken saçlarını okşayıp sarılmak <3 2 0 Yorumla
beynisa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Seviyorlar gerçekten o şefkat saf sevgi gostergesi bence 2 0 Yorumla
Svbdl Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bence ister hemde seve seve bazı erkekler vardir ki canını verir JKSKLJSDKFJKLSDFLSKDF 1 0 Yorumla
İbrahiimuzun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl İlişki dışında hiş bir şey sevmiyorum kadında 5 dakikalık bir hevesim oluyor onun dışında görmek istemiyorum. 1 0 Yorumla
yunuscelik034 Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet yerine göre severiz 1 0 Yorumla
Mdkfnfn Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Daha dün hiçbok olmadığımız flörtüm bilr yattı erkek öyledir poh poh pış pış dkfmfm 2 0 Yorumla
Çikiletalı_süt Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Severlere emmeyi daha çok 🤣🤣 4 1 Yorumla sevmistim064 +1 yıl Hemde nasıl severim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevmez olur muyum hiiiçç mmmm👅 2 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bebişi kedi oluruz kedi miyaaaavvvvvv😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kskskdkdkdkdkkdkeek yaaaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaaaaaaa ne sandın zilliiiii 😂😘🌹❤️ Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Göğüsler büyükse daha da güzel. olur 😀 1 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Çok sever ama başka şey aklıma gelir 1 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet ben severim🤗👍 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Sever 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. sever 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç hayır diyemem 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Demeden gidip yat belki o da istiyordur yatmanı Yorumla Soran +1 yıl He pardon hayır hiç diyemem diye okudum dkkdmdldkdkfk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olsun kanka sende çok iyisin ama şefkatlisin Yorumla Soran +1 yıl Öyle ama bana da yatan yok işte 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl deme öyle kanka üzüldüm şimdi ya Yorumla Soran +1 yıl Valla isterdim sevdiğim kişi orda yatarken ben de onun saçlarıyla oynamayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kanka çok iyisin ya seninle olan erkek çok şanslıdır Yorumla Soran +1 yıl O günler de gelir inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gelir kanka bir ara konuşuruz detayları Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Valla ben seviom ama sevdigimide kucagima alip yayilmayi cok seviom mesela en buyuk hayalim eve bi sallanan sandelye alip hatunumda kucagima yayilmali basbasa masum masum film izlemeliyiz
hmm ben yatarım ama kadının göğsüme yatmasını daha çok severim.
o yatarken saçlarını okşayıp sarılmak <3
Seviyorlar gerçekten o şefkat saf sevgi gostergesi bence
Bence ister hemde seve seve bazı erkekler vardir ki canını verir JKSKLJSDKFJKLSDFLSKDF
İlişki dışında hiş bir şey sevmiyorum kadında 5 dakikalık bir hevesim oluyor onun dışında görmek istemiyorum.
Evet yerine göre severiz
memesini çıkarıp ağzıma vercekse yatarım emcüklerim
Daha dün hiçbok olmadığımız flörtüm bilr yattı erkek öyledir poh poh pış pış dkfmfm
Severlere emmeyi daha çok 🤣🤣
Hemde nasıl severim
Sevmez olur muyum hiiiçç mmmm👅
Ne bebişi kedi oluruz kedi miyaaaavvvvvv😂😂
Kskskdkdkdkdkkdkeek yaaaaaa
Yaaaaaaaa ne sandın zilliiiii 😂😘🌹❤️
Saçlarımla oynanması güzel evet
Çok severim ama nerde😑
Göğüsler büyükse daha da güzel. olur 😀
Çok sever ama başka şey aklıma gelir
Sevmem ama bu pozisyonda sevdiğim durum var
Bence güzel olur