Hemde Defalarca Gerçekten Çok sevdiğim Aşık olduğum oldu Ama maalesef benim aşık olduğum kızlarda sonucu hep Üzüntü Hayal kırıklığı ile sonuçlandı 😥😔 Kimi sevdim dediysem olmadi ya kızın sevgilisi var olur ya kız yanlış anlar ters tepki verir Kendime Diyorum bazen beni hiç seven kız olmayacak mı? Diye düşünüyorum 😥 çünkü bu yaşıma kadar hep tek taraflı sevdim aşık olmak gerçekten çok güzel bir şey insan aşık olunca kalbin Huzur ile dolup taşıyor sevdiğini görünce Herşeyi aklından çıkıyor yalnızca o sadece Ama sevdiğin senin değilse bu gerçekten çok üzücü bir şey 😥 İnşallah benide seven Kız olur
Platonik lise aşkım oldu ama hiç ilgilenmedi.3 sevgilim oldu ikisi kısa sürdü. erkekleri iyi tanımak gerekiyor yaptığı büyük hataları onemsememiz de lazım mesafeli olmak en güzeli
şu an 18im. Lise 1’yken bir çocuğa çookk aşık olmuştum. Bir daha hoşlandığım hiç bir erkek de veya kadın da o duyguları hissedemedim. Bambaşka bir şey. İnsan aptallaşıyor. Salak salak hareketler yapıyor falan.
Birçok kez oldum. İlk 2sin de tecrübelerim olmadığı için red yedim. Fakat sonradan kendimi geliştirip erkek kadın ilişkilerinde tecrübe edindikten sonra kime aşık olduysam onunla birlikte oldum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evett güzel ama tehlikeli bir his insanı çok mutlu da eder mahveder de