Artık anlayamıyorum, derdi ne olabilir?

Arkadaşlar lütfen bana bir akıl verir misiniz kendi aklım yetmiyor artık. Ben 1 senedir biriyle sevgiliydim. Uzak mesafe ilişkisi adam yurt dışından benim için falan geldi herşey çok iyi çok güzeldi maddi durumu falan da aşırı iyidi bu çocuğun. Yani üniversite mezunu bilgili birisi. Ben ise lise mezunu aramızda böyle ufak bir fark vardı. Her neyse bu önemli değil. Biz başta çok iyidik yani bana çok ilgili alakalıydı aşırı üstüme düşüyordu ben ise hep bir adım mesafeliydim. Sonra ben zaman geçtikçe ona ilgili alakalı oldum ama zerre kadar sıkmadım. İstediği saatte yazardı istediği saatte arardı bir kere bile beni neden aramadın sormadın lafları yapmazdım. Sonra bizim aramızda hep kavgalar olmaya başladı durup dururken soğuk davranmalar beni ciddiye almamalar. Ben hep alttan aldım hep sorunu çözmeye çalıştım ama sıkıldığını yorulduğunu söyleyip gitti. Beni bırakıp gitti yani. Çok ağladım ama toparlandım. Zaman geçti yaralarımı saran yarama yarası denk gelen biriyle karşılaştım şu an sadece hoşlanıyorum. Ama onun beni sevdiğine çok eminim çok ilgili alakalı yani sevgisini her şekilde gösteriyor herşeyimle ilgileniyor tam hayatımı düzene soktum derken bana gelmiş bayram mesajı atıyor engelimi kaldırıp. Hem benden ayrılıyor hemde geliyor hayatıma birini aldığım için laf ediyor bunu neden yapıyor ne olsun istiyor? Benim ne yapmam gerek yani?
Artık anlayamıyorum, derdi ne olabilir?