Bir aydır konuştuğum bir kızla onu üzmemek için ve birbirimize bağlanmadan ciddi bir ilişki istemediğimi söyledim
Sonra bana o da ciddi bir ilişki istemediğini açıkladı ve biz hala konuşuyoruz ve görüşüyoruz
Sizce bana söylediği şey ne kadar doğru olabilir? Çünkü onu herhangi bir şekilde kırmak istemiyorum
Yani ben erkek olarak ciddi istemediğimi söylediğim zaman çok emin oluyorum ama bilmiyorum siz kızlar öyle söylediğinizde illerde belki değişir diye düşünüyor musunuz fikrinizi almak istiyorum:)
Sonra bana o da ciddi bir ilişki istemediğini açıkladı ve biz hala konuşuyoruz ve görüşüyoruz
Sizce bana söylediği şey ne kadar doğru olabilir? Çünkü onu herhangi bir şekilde kırmak istemiyorum
Yani ben erkek olarak ciddi istemediğimi söylediğim zaman çok emin oluyorum ama bilmiyorum siz kızlar öyle söylediğinizde illerde belki değişir diye düşünüyor musunuz fikrinizi almak istiyorum:)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ne alaka kız öyle diyosa öyledir tekrar üstü kapalı konuya değinebilirisn ama kızın yalan söylediğini sanmam
Üstü kapalı yaparsa kız her türlü anlayacaktır ve üzülecektir. Üstü kapalı olması yanlış bir yöntem bence.
Ama böyle kafaya takcağına o daha iyi hem ciddi değiller kız niye alınsın ki buna
Aslında bence de yalan söylemiyor sadece ilk defa böyle bir şey yaşayacağım için fikrinizi almaya düşündüm
İşte üstü kapalı olması kırıcı olur zaten bu şekilde başlamışlar. Ve gayet normal. Bu şekilde açıkça konuşulmalı. Her iki tarafta net olmalı.
Zaten kız bir şeyler beslerse ve söylerse ondan sonra karşılıklı olarak halledilebilir. Yoksa daha zor olacaktır.
Bunu buraya sormak yerine onunla konuşman daha iyi olacaktır. Fakat bu tarz ilişkilerde bir taraf bağlanınca hoş bir durum olmuyor. Bu yüzden bunu onunla tekrar net bir şekilde konuşmanda fayda var.
Nasıl tekrar bu konuyu açabilirim?
Ciddi ilişki istemediğini emin misin diye soramam herhalde
Buluştuğunuzda normal bir şekilde ileriye dönük olarak "Herhangi bir duygu beslersek birbirimize muhakkak söylemeliyiz. Çünkü bu şekilde başladık ve fikirlerimizin değişip değişmediği hakkında konuşmamız gerekiyor. Birbirimizi üzmek istemeyiz. " gibi bir konuşma yapabilirsin. Çekinmeden konuşmalısın çünkü zaten bu şekilde başlamışsınız. Her türlü ilişki olabilir Normal bir durum olduğunu belli etmelisin.
Aslında bunun gibi bişey konuştuk yani biri bağladığını ya da hissettiği şeyler değiştiyse diğerini anlatsın
Başka birşey birbirimize açıklamak gerekiyor mu sence?
O zaman kızın dürüstlüğüne kalmış artık. Bu şekilde başlamış ve açıkça konuşmuşsunuz. İleride böyle bir durum olursa konuşursunuz. Şans vermek isterseniz verir olmazsa saygı çerçevesinde sonlandırırsınız.
Anladım fikirin için çok teşekkür ederim
Başka bir şey yok sadece kız ileride açılırsa ve senin fikrin değişmiyorsa daha fazla sürdürmemeli ve kırıcı olmadan bitirmelisin.
Rica ederim😇
Vakit geçirmek için mi
Evet
Kız şimdi öyle diyor fakat biraz daha zaman gecirince aşık olmasi kesin
Niye kesin?
Kırmak istemiyorsam hiç devam etmeyim mi sence?
Devam et ama genelde öyle oluyor belki sizde olmaz insan yakın olunca ister istemez bir şeyler hissetmeye başlıyor
Çok teşekkür ederim fikrin için
Rica ederim keşke yardimci olabilsem