Nisanlim sürekli benim parami harciyor?

Arkadaslar merhaba. Ben İstanbul'da oturuyorum, nisanlimsa Amerikada yasiyor. Simdi Istanbula geldi burda yeni bir is kuruyor, ve 2 aydir İstanbul'da benim ailemin onun icin ayarladigi evde oturuyor, benim arabami kullaniyor. Ilk geldiginde hersey normaldi ama git gide bu durum garip bir hal almaya basladi. Kapanmadan dolayi zaten surekli bizim evde gorusuyoruz, yemesi içmesi herseyi burda, yani su an burdaki yasami icin hicbir para harcamiyor. Yemek siparisi, market alisverisi hepsini ben yapiyorum. Bu durum son gunlerde zaten beni rahatsiz etmeye baslamisti, ama son bir kaç haraketi bardagi tasiran son damla oldu. ben kucuk bir operasyon gecirdim hastanede kaldim, nisanlim da yanimda kaldi refakatci olarak. Ek 700 tl bir ucret geldi refakatcinin gecelik kalmasi ve siparis verdigi yemekler icin. Hastaneden cikis yaptigimizda kartimi verdim gidip odemesi icin, kartimda 650 tl para kalmis, tamam 650sini burdan cek 50 tl de kendinden ver dedim. Hic itiraz etmedi, kartimdaki son parayi odedi geri kalan 50i de kendisi verdi. ( yani zaten kendi yedigi ictigi icin odenmeli olan bir paraydi) Bir kac kez de online birseyler aldi kendine , yabanci kartdan havale yapamadigi icin surekli benim kartimdan 100,150 lira gibi odemeler yapmaya basladi. En son bugun de isle ilgili bir odeme yapmasi gerekiyormus, 800 lira havale yapti benim kartimdam, hic geri veririm falan da demedi, boyle olmasi gerekiyormus gibi. Ben durumu iyi bir ailenin kiziyim, kendim daha az kazaniyorum ama ailem kartima hep bolca para yatirir. Onun da durumu o kadar da kotu degil, kendisi de calisiyor, ama niye boyle yapiyor anlamiyorum. Bir de iliskinin baslarinda hep ben kadina para harcatmam, hesap odetmem, kadindan para isteyemem falan diyordu. Ben boyle seyleri asla sorun etmem, hep yaparim da, ama bir durum surekli bir hal alinca beni cok rahatsiz etmeye basladi. Sizce abartiyor muyum,, yoksa nisanlilik doneminde boyle seyler normal mi.
Nisanlim sürekli benim parami harciyor?