arkadas olarak gorusuyorduk. gecen bulustuk guzel muhabbet ettik. bende evine birakirken ona acildim. onunla yalandan ilgilenmedigimi soyledim, onunla ciddi bir iliski dusundugumu soyledim vs. tabi deli gibi asik oldugumu soylemedim :D 1 gun sonra cicek gonderdim o da bunun ustune su an icin biriyle ciddi ve ya genel olarak bir sey yasamak istemedigini soyledi.
gecen sene ciddi bir iliskisi vardi, biriyle nişanlanmıştı. oralari cok bilmiyorum ozellikle sormak istemedim. sizce ne yapmaliyim?
gecen sene ciddi bir iliskisi vardi, biriyle nişanlanmıştı. oralari cok bilmiyorum ozellikle sormak istemedim. sizce ne yapmaliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Biraz zaman tanı genelde ciddi ilişki yaşayan ya da ilişkide aşırı yipranan taraf uzun bı sure ilişki yaşamak istemez sen sadece iyi niyetini sevgini fazla sıkmadan acele etmeden belli et gerisi ona kalmis
Ha ayrıca böyle diyen bir kadına asla ısrar etme ve yoğun ilgili davranma
ne kdr zaman? baska biriyle cikmaya baslaya kadar mi beklemem lazim? :D
ok nötr davranmayı deneycm.
Bu karşındaki kadına göre değişir önceki ilişkisinden dolayı çok kırgın olabilir o yüzden sana böyle demiştir , belki senden hiç hoslanmiyor kibarca reddetmek ifjn böyle bir şey söyledi. Bu karşındakini tanimana bağlı sana ilgisi var ve hissediyorsan ağırdan almaya devam et yok bana hiç ilgisi yok ilgimden rahatsız oldu tavirlarinda başkasına dair biri varsa hiç ısrar etme. Bunu söyledikten sonra sana hiçbir şey söylemedi mi gorusunce aranız nasıl bunlar önemli faktorler
benden hoşlanmadığını açıkçası düşünmüyorum. ilgimden rahatsız olduğunu da düşünmüyorum çünkü 2 kere ona önceden ilgi duyduğumu belirtmiştim ve ondan sonra gayet normal yine görüşüyorduk konuşuyorduk. kesinlikle irrite olmamıştır yani. tavırlarında başkasına dair biri var gibi bir şey de hissetmedim. bunu bana söyledikten sonra sadece aramızda bir problem olmasını istemediğini söyledi. bu olay yeni olay, daha dün oldu. bayramdan sonra görüşcz o zmn tavrı hakkında yorum yapabilirim
Ben bu cümleyi genelde kibarca reddetmek için kullanıyorum
teşekkürler yorumun için.
üstüne gitme
üstüne gitmiyorum ztn. ama beraber çalışıyoruz ve her türlü görüşcz
görüşün de ısrarcı olma yani
yok bir daha zaten seni begeniyorum gibi bir sey demem asla. rahatsız etmek istemiyorum.
friendzone'da oturmak da istemiyorum. friendzone'da oturma yasim gecti coktan :)
yaş geçti diyede saldırma kadına :D
Sen diyeceğini dedin ağırdan sat kendini tabi biraz flört ediyormus gibi yaklaş