Hislerimi engelleme?

Merhabalar, ben biseksüelim 2cinse de ilgi duyuyorum ama istemiyorum günah olduğu için kesinlikle bi erkekle ilişkiye girmem ama hislerimi engelleyemiyorum eşcinsel olarak izliyorum malum şeyi. Kendime yemin ettim 21 gün kuralı var ,21 gün birşeysiz yaşarsan onsuz ömür boyu yaşayabilirmişsin diye , tövbe edip 21 gün tutmak istedim bugün 8. gün ama öyle birikince daha da kötü oldum hep tövbelerimi bozuyorum
Bugün son anda tuttum kendimi ilk defa böyle oldu çünkü pişmanlık duygum aşırı fazlaydı ve bastırdı beni çok şükür ama ben direk erkeğe ilgi duymamak istiyorum duyupta pişmanlığımın bastırmasını değil.
Of ya bunun duası filan yok mu peki? İnancı fazla olan ve bu işlerden anlayan biri yardım etsin şu bayram yüzü suyu hürmetine :(
Etmediğim dua da kalmadı...
Şimdi hayatta girmemde böyle giderse ilerde şeytana uyup ilişkiye de girebilirim diye korkuyorum çünkü o anda resmen kontrolümü kaybediyorum resmen o anlarda farklı bi kişi gibi oluyorum şeytan resmen bedenimi ele geçirmiş gibi karakterim bile değişiyor ama sonra bittikten sonra normale dönüyorum ve içimi pişmanlık kaplıyor ibadet edip tövbe ediyorum böyle kısır döngü, yani yenemezsem ilerde üniversite de filan kesin girerim diye korkuyorum ve kendime güvenmiyorum
Lütfen dalga geçmeyin veya müslümanlığı kötüleyecek şeyler yazmayın dalga geçecek olan yazmasın
Hislerimi engelleme?