- Aile & Toplum konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aynı evin içerisine girmeden önce hiç kimseyi tam olarak tanıyamazsınız ama evlenmeden de aynı evde yaşamak etik olmayacağı için mecburen dışarıdan tanıdığınız kadarıyla ve onunla geçirdiğiniz vaktin kalitesine göre onunla ya evlenecek ya da evlenmeyeceksiniz. Dolayısıyla ben en az 1 sene veriyorum yani ideali 1 senedir. 1 seneden az olmamak kaydır bir insanı yakından tanımaya başlayabilirsiniz. Ama bu 1 seneyi nasıl geçirdiğiniz de önemli. Az önce kaliteli vakit geçirmeyi vurguladım fark ettiyseniz. Yani bu 1 senenin kaç gününde kaç saatinde birlikte geçireceksiniz veya birbirinizi tanımaya yönelik sorular sorup gözlem yapıp birbirinizi ne kadar analiz edebileceksiniz bu çok ama çok büyük önem taşıyor. Bazıları vardır haftada 3 defa buluşur ama sadece gezer tozar. Birbirini tanımaya pek öncelik vermez. Yani o yüzden mümkün olduğu kadar birbirinizi tanımaya yönelik bir ilişkiye başlayın ve bu tanışma mümkün olduğu kadar yüz yüze devam etsin. Mesajlaşma, telefon konuşması gerceğin yerini tam olarak tutmaz. Çok mecbur kalmadıkça bunlara tamamen bel bağlamayın derim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum efendim
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Aslında bunun net bir cevabı yoktur çünkü her insanın algıları ve analiz becerisi farklıdır. Kimisi 5 ayda tanır, kimsi 3 sene de tanıyamaz. Bu tamamen bize bağlı diyebilirim. Bunun için doğuştan gelen analiz becerisi ve hayat tecrübesi şart diyebilirim. Haa! Derseniz: daha iyi tanımak için ne yapmam lazım? Ben de size derim ki; aşırıya kaçmayacak şekilde nişan, flört, sevgililik gibi dönemleri uzun tutun. Partnerimizin arkadaş çevresini analiz edin, hobilerini öğrenin.. böyle yaparak partneri daha iyi tanırız ama süre her birey için değişir.20 Yorumla
+1 yılBir kişiyi tanıyabilmek için , onunla belli bir süre zaman geçirmek gerekir. Nelere tepki verdiğini ve ne şekilde verdiğini iyi gözlemlemek gerekir. Ailesini ve çevresinide aynı şekilde tanımaya çalışmalıyız.
Bu süreç kimi için 6 ay kimi için 1yıl ya da daha fazla bir zaman alabilir. Sizin ne kadar iyi gözlem ve analiz yapabildiğinizle ilgili bir durum daha çok.
Yeterince tepkilerini analiz edebildikten sonra evlenebilirsiniz ama şunu da unutmayalım ki evlilik süreci sevgililik sürecinden çok daha farklı bir ortamdır. Sorumluluklar ve tamamen değişen hayat şartları kişide daha sert tepkiler verme eğilimi gösterebilir.. Bu yüzden ne kadar ileriye gidebilecek potansiyele sahip olduğunu sevgilik dönemindeki hal ve hareketleri ile yetiştiği çevreyi baz alarak bir tahminde bulunmanız gerekir. O yüzden evlilik diğer bir yani ile kumardır. Yine de acele etmeden iyi bir gözlem sürecinden geçmeye bakın.20 Yorumla
Bu süreç kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir. Bazı insanlar vardır bir ayda güveninizi ve kalbinizi kazanır. Bazı insanlarda vardır sırf geçmişinde güveninizi sarsacak ufacık bir hata yaptığı için ne yaparsa yapsın, ne kadar süre geçerse geçsin güveninizi kazanmayı başaramaz. Yani güven olgusunun oluşması uzun bir süreye göre değil, karşıdaki kişinin davranışlarına ve konuşmaları bağlı. Bir aylık bir ilişkide olsa karşı taraf hareketlerine, konuşmalarına, tavırlarına dikkat ediyorsa, size karşı her koşulda dürüst olabiliyorsa, güveninizi sarsacak tek bir hatası, yanlışı bile olmadıysa o insandan şüphelenmenize gerek yoktur. Fakat yine de ne olur ne olmaz diye karşı tarafın dürüstlüğü ara sıra sınamak da fayda var. Malum sırf elde edebilmek ve istediğini alabilmek için çok iyi güvenilir rolü yapabilen insanlar mevcut.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Aile & Toplum konusunda 64,5b cevap paylaştı. Kimseyi tam anlamıyla taniyamassin en az içine girince belli olur.
20 Yorumlamerhaba, evlilikte bir kişiyi tanımak için, onunla iyi bir şekilde zaman geçirmek, evlilik hakkında ne düşünüyo onu bilmek, karakterini, halini, tavrını, evlenmekte ne kadar ciddi, evlenince sorumluluk alabilecek bir insan mı? yoksa ben sorumluluk alamam diyecek birisi mi?, size yeteri kadar saygı, sevgi, anlayış gösteriyo mu bunlarda önemli, arkadaşlarının onun hakkında yorumları, ayrıca ailesi ne düşünüyo, kızlarının evlenicek birisi olduğunu düşünüyolar mı yoksa erken mi diyolar,çocuğunuz olursa bu çocuğa bakabilecek mi? evlenince hayatından bazı şeyler fedakarlık etmesi gerekir, mesela çocuğu olursa rahatça dışarı çıkıp gezemez, sürekli evin içinde olmalı, ayrıca dağınık mı? temiz mi? bu yazdığım kriterler çok önemli en önemliside kendini ne kadar evliliğe hazır hissediyo bu da önemli
42 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun teşekkür ederim
Merhaba,
Sen seni bilmez isen sen seni nasıl bilebiliriz ki biz seni! 😊
Sen daha iyi bilmelisin, çünkü sen!
Kişilere bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Herkes bir değildir. Kendimden örnek vermek gerekirse benim için bir ay yeterli fazla bile çünkü kişi kendini belli eder, bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise aylar yıllar da geçse bahanedir!
Zaman sadece su misali akıp gider zamana yön veren kişilerdir...22 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum ☺️
+1 yılÇok sevdiğim bir abim vardı saygı duyarım yaklaşık 40 senelik evlidir..
bana bir gün dedi ki
bu gün olmuş hala eşimin yeni huylarını keşfedebiliyorum yani bu cümleden yola çıkarak şunu diyebilirim
Birisiyle evlenecekseniz onu bir anda tanımanız imkansız..
Sadece onunla bir ömür aynı yola çıkıp çıkamayacağınızı önce kendinize sormanız gerekiyor ve eğer bir ömür aynı yola çıkabileceğiniz birisi ise.. bu keşif onu keşfetme süreci bir ömür sürecek hazırlık olacaksınız buna da
Çünkü her gün her yıl yeni bir özelliğini keşfedeceksiniz her gün onu daha çok sevecek daha çok anlayacaksınız her gün yürüdüğünüz hayat yolunda bir yol arkadaşınız olduğu için mutlu olacaksınız..
Evlilik her şeyi yüzde yüz garanti bir şey değil çünkü biraz belirsizlik biraz cesaret gerektriyor.30 YorumlaEvlilik öncesi bir insanı sevgililik veya flört döneminde en geç 1 sene içinde hemen hemen tanıyabilirsin ama tabii 1 sene içinde kesin tanırsın diyemem. Çünkü bu senin karşındaki kişiye yaklaşımın ve tanımak istemene bağlı. Ayrıca evleneceğin kişinin kendisini sana tanıtmasına bağlıdır. Kimi daha geç daha zor tanınır, kimi daha hızlı daha erken ve daha basit tanınır.
10 Yorumla
+1 yılKızlara sesleniyorum
Bir erkekle evlenmeden önce onu gözlemleyin annesine ve kız kardeşine nasıl davranıyorsa sizede evlilikten 1-2 yıl sonra öyle davranacaktır
Herkese sesleniyorum
En az 3 ay tanışın görüşün aşık olun da öyle evlenin
Aşk gözle başlar kalple biter23 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız
- +1 yıl
Erkeğin annesi ve kız kardeşi yoksa nasıl olucak peki?
- +1 yıl
@akigolar1990 trafik Olabilir denenmeli
- Aile & Toplum konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılTanıma şekline göre değişir.
Kimisi lay lay lom sorular sorar, habire canım cicim günleri yaşar, günler de geçince o kadar e tanıdığını zanneder. Günlerin tadını çıkarırken asıl karakterini göremez.
Kimisi de bunun tam tersi. Evlilik odaklı tanıma soruları sorarsan, daha çok yüzyüze görüşür. Mesaj yerine yüzyüze sohbet ile daha doğru ve daha kısa sürede tanırsın.
İlkine 3 yıl da yetmez, ikincisine 1 yıl yeterli.21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
+1 yılSürenin çok önemi yok önemli olan kritik durumlarda verdiği tepkiler ve yaptıkları bence. Zor durumlarda, sinirli anlarında yaptıklarına bakarım ben. Gerçekten çok daha net anlıyorsunuz insanların gerçek yüzlerini... Gezerken, eğlenirken, vakit geçirirken herkesle anlaşabilirsiniz. Önemli olan çok sinirli olduğunda size davranış biçimi bence :) Ayrıca aranız bozuk olduğunda yaptıklarına da bakabilirsiniz bu da güzel fikir veriyor 🤐
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız efendim
Hiçbir zaman...
Ya da çok kisa sürede...
Yeterki kodlari çözmeyi bil
Kadında edep
Erkekte merhamet
Her iki cinste de itikadi bulanikligi olmayan inanç arayacaksin...
Bunlar varsa doğru kişidir
Yoksa da at çöpe.
Adriana Lima bile olsa...20 Yorumla
+1 yılNe kadar sıklıkla konuşup, görüştüğünüze bağlı. 6 ay 1 yıl gibi bir süre flört etsen. 2-3 sene de sevgili olsan, yeterli gibi sanki. 😃 Ondan sonra istersen eğer evlenirsin, 1-2 sene kesin çocuk yapmazsın zaten. Baktın hiçbir sorun çıkmıyor, güzel giden bir ilişkin var, sonradan çocuk da yaparsınız.
11 Yorumla- +1 yıl
ahahaha şakasına söylediyse güzel bir mizah tarzı varmış abi 😃😃
Aile & Toplum konusunda 768 cevap paylaştı. Bazen 2 ayda bazen de 2 yıl Geçse de tanıyamazsın. Bu karsindaki insana bagli bazilari elde edince gerçek yüzünü gösteriyor o yüzden net bisi söyleyemiyorum , hiç tanimayadabikirsin bir an bakıyorsun çok iyi tanıyorum şu şu şeyi asla yapmaz diyorsun takk bir anda başına o geliyor. Malesef günümüz insanlarına güvenmek kolay olmuyorrrr
10 Yorumla
+1 yılEn fazla ne kadar tanıyabilirsin ki.
Karşındaki kişi Temel şartlarını taşıyorsa bence bu yeterli.
Evlenmeden önce yıllarca ailenle yaşıyorsun ve bir ton sıkıntılar da oluyor. Halbuki seni dünyaya getiren onlardı. En iyi onlarla anlaşman lazımken bu mümkün olmuyor.
Bu yüzden incik cincik etmeden karşındaki kişiyi tanımaya çalışmak daha doğru.
Evliligin bir de kader boyutu var. Bunu da akildan cikarmamak lazım.10 Yorumla
+1 yılRahmetli babamın bir sözü vardı istersen 10 asene görüş aynı evi paylaşmak çok başka bir sey ancak öyle taniyabiliyor insan ve çevremde de çok duydum dediler iyi tanı evlenmeden önce ben 15 senedir daha yeni tanimisim diyenler vardı✂️
11 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur efendim
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir insana hiçbir zaman tanıyamazsın.
Öyle bir an gelir ki birlikte yılları geçirdiğin insan bile gözünde bir yabancı gibi kalır.31 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun teşekkür ediyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yıl3 ay. Yok 1 sene 2 sene falan yalan aynı eve girmeden zaten öyle tanıyamazsın çoğu flörtün sonu yüksek ihtimal ayrılıkla bitiyor zaten 3 ayda tanırsın temas olmadan flört olmadan birde amacının kafa yapının aynı olması lazım. Eğer sevdiğin biriyse çoğu şeyini görmezden gelebilirsin sevgi aşk gözü köreltebilir yani o yüzden sevgili olayım falan deme hiç direk evlilik amacıyla görüşmeye başla en iyi yol bu.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşağıdaki yorumlara baktım da 1 2 yıl falan 5 diyen bile olmuş 5 yıl diyen bile olmuş. Bu kadar beklenilir mi? Maks 5 ayda evlenirsin 1 2 yıl ne o 1 2 yılda neler değişir evlilik bağı varsa öyle sıkıntı olmaz
Cevap sahibi+1 yılBuna dislike atan 10 yıl tanışsın yiyişsin seks yapsın 10 yıl boyu çocuk yapsın öyle evlensin olur mu?
Tanıyamıyor insan o yüzden hiç evlenme birlikte yaşa hep kaçabilir korkun olsun asla göbeği salma
21 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi vallah ☺️👍
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 yil ayni evde yasadik ama evlenme tekliffi ettiginde reddettim cunku herseyiyle tanimistim iyisinide kötüsunüde o yuzden cok tanimadan evlenmek lazim 🤣
21 Yorumla- +1 yıl
Değişik bakış açısı olabilir
+1 yılEvlilik öncesi bir insanı tanıyamazsın tanışırsın evlendikten sonra tanırsın
Evlilikten öncesi araştırma yap o kişi için güzel araştır hani o kişiyi 😉🤣🙂20 YorumlaBu sorunun cevabını vermek çok zor. İnsan değişken bir varlık anı anını tutmuyor. Bunu hepimiz en çok kendimizden biliriz. Mesela annem babam 32yıllık evli olmalarına rağmen halen daha farklı huyları ortaya çıkabiliyor. Annem herzaman der bir insanı ölene kadar tanımaya devam edersin. Yani birisini tanımak için zaman biçmek mümkün değil. Bu yüzden maalesef biraz risk almak gerekiyor.🙏🏻
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu soran arkadaşa tavsiyem bence hiç evliliği düşünme. Baksana herkes olumsuz yorum yazmış tanıyamazsın diye 🙂🙂
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısnız
+1 yıl6 aydan sonrası gereksiz diyen birini izlemiştim. Bu senin onu çözmende ki yeteneğine bağlı. Kimi 6 ayda bilir karşısındakinin yapısını kimi 6 yılda yani bunun belli bir zamanı yok hissetmen yeterli
10 YorumlaYani artık insan insanı çok zor taniyor. Artık telefonu bırak evde unuttum demeyi. Kim kimi takip etmiş kim neyi beğenmiş bilmeyen kaç tane kadın kaldı. Maalesef
10 Yorumla
+1 yılBazı kişiler üzerine 41 tane kilit vurmuş. 41 kere maşallah denildin diye. İşte öyle birine denk gelirsen 41 yıl çabalasan o kilitlerini açmadan asla tanıyamazsın kardeş
10 Yorumla
+1 yılbence kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamaz sadece onlar hakkında bilmemizi istedikleri şeyleri anlatırlar söylerler onlarınbelirlediği kadar erşey bu bizim icinde geçerli ben ne kadar tanıtırsam kendimi o o kadar tanır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlensende tanıyamazsın 4 senedir tanıyordum çok iyi tanıdığımı sanıyordum fakat evlendikten 4 ay sonra tanıyamadığımı fark ettim boşandık tamamen şans işi. Karşındaki insan, asla aklında geçeni ne düşündüğünü bilemezsin. En güzeli evlenmemek😉
214 Yorumla- +1 yıl
dul mis gerikafali erkek bosaninca dul olmuyormu
- +1 yıl
@tatlibelancxk oluyor erkek kadın ayrımı yapmadım genel söyledim zaten
- +1 yıl
@tatlibelancxk geri sen oldun 😅
- +1 yıl
kesin öyledir bizim toplum zaten hep kadini asalar
- +1 yıl
@tatlibelancxk onyargi sahibi olmuşsun yaşadıklarının etkisiyle bnce
- +1 yıl
önyargi degil hakliyim ben
- +1 yıl
@tatlibelancxk değilsin bence 🙆
- +1 yıl
sen öyle san bn cok hakliyin kadin bosaninca dul gözuyle bakiyorlar ana erkeklerde sorun olmuyor gidip kizi yasinda kizla evleniyorlar
- +1 yıl
nefret ediom senin gibilerden hernyse cahiller
- +1 yıl
@tatlibelancxk seni diplomalarla döverim işine gelmeyince hemen cirkeflesme bays
- +1 yıl
turk erkeki iste kadini dövemye cok alisik döverim keserim
- +1 yıl
@tatlibelancxk kurban ol Türk erkegine git başka adam bul boşa bekleme yapma buralarda
3-4 yıl en az. ama hiçbir zaman bir insanı tam olarak tanıyamazsın, 3-4 yıl araştırıp bilgi edinirsen ancak evlenecek kadar güvenebilirsin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Evlenince,
Çocuğunuz olunca,
Boşanınca bile tanımadığınız insan olur.
.10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce de tanımak imkansız. . Karakter evlendikten sonra değişiyor. Ailelerin verdiği terbiye ve soyaçekim kendini gösteriyor.
10 Yorumla
+1 yılİnsan tanıma yeteneğine bağlı. Gözünün önünde olan şeyi göremeyen birisi için bu süre yıllar alabilir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip 5 yıl geçirdikten sonra belki
21 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Kimseyi tanıyamazsın, sadece tanıdığını sanarsın ama evlilik öncesi aynı eve çıkma imkanınız varsa çıkın derim. Ev ortamıyla dışarsı aynı olmuyor anca böyle belki🤷🏻♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
Evlilik öncesi bi insanla sürekli aynı evde kal bu 3 4 gün 1 ay farketmez zaten aynı evde kaldığın insanı her türlü tanırsın her yönüyle
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun
+1 yılTelefonuna gizli bir program yerleştir 5 dakikada tanırsın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılCok zor birini tanımak ne kadar vakit geçirsende tam tanıyamazsın
10 Yorumla En az 1 yıl fakat en iyi evlendikten sonra tanırsın, aynı evde yaşadıktan sonra
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılMillet erkenden evleniyor ki tabiki baya sene beklenmeli en az 3 yıl sonra
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baya zaman gerekli ama insanları tanımakta kolay değil, içten pazarlıklı çok.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. 6 ay minimum kimini hiç tanımazsın evlenince değişir orası ayrı konu
10 Yorumla
+1 yılBu 2 yıl da olabilir 20 yıl da olabilir önemli olan kendini tanıyıp anlamak
11 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda en şanssız kadınlardır kendilerini tanımadan anlamadan evlenirler ya da evlendirilirler. Hemen çocuk yapılır kadın 2 3 5. Plâna atılır yıllar içinde kendini tanımayı başarır evliliğin yanlış olduğunu anlar ama çocukları vardır. Çocuklara rağmen boşanan olsa da çocukları büyüsün diye bekleyen daha çok. Ve çoğu da ölür yaşarken. Ama bir yerde dur diyebilir belki ama çok zor
+1 yılİnsana göre değişir. Kimisini 2 haftada kimisini 2 ayda...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. İlk büyük tartışmanızı ne zaman yaşarsanız o zaman.
10 YorumlaNe kadar tanırsan tanı aynı evde yaşamadan bilemezsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynı eve girmediğin sürece tam manasıyla tanıman çok zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 yıl ama bu 2 yılın nasıl olduğu önemli. Uzak mesafe 2 yılsa tanıyamazsın, hep yanındaysan tanırsın
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılEvliler genelde evlenmeden önce tanınmaz derler.
Aynı eve girince durum değişiyor. İmzayı atınca da nasılsa köprüyü geçtik mantığı galiba 😄00 Yorumla Bu yaşa tecrübeye göre değişir lakin % 100 tanımak mümkün değil
Mühim olan karşılıklı çaba ve fedakarlıktır00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan kırk yıllık eşini tanıyamıyor bir anda öldürülüyor. Sen nasıl tanıyacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanıyamazsınız. Aklınızda fikir oluşup uyar evlendiğinizde merhaba dersiniz
10 Yorumla
+1 yılBir insanı hiçbir sürede tanıyamazsın, yıllar sonra bakarsın başka biri huyunu yeni öğreniyorsun
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden tanıyamazsın sevgiliyken olduğu gibi olmuyor çoğu zaman evlendikten sonra değişiyor her şey
20 Yorumla3 sene de tanınabilir ama iyice bir analiz yapmak gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılKarşında ki kendisini ne kadar tanımana izin verirse o kadar tanıyabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi insan sana gerçek yüzünü göstermedikçe tanıyamazsın. 10 yıl da geçse eğer o istemezse kötü yönlerini çok güzel saklar.
10 Yorumla
+1 yıl10 sene de gecse tanimazsin
11 Yorumla- +1 yıl
Ömür bitti ama saygı duyuyorum teşekkür ederim ☺️
+1 yılTanıdığını sanarsın kimse kimseyi asla tanıyamaz
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
+1 yılYav nerden tanıycan klasik söz ama aynı evde yaşamadan zoooor
20 Yorumla
+1 yılBuna net bir şey diyemem. Aynı evin içine girmeden tanımak zor olur bence
20 Yorumla
+1 yıl1 ay yeterli olur. Aynı evde 1 ay yaşamak yeterli oluyor.
10 Yorumlabirbirinize alıştıktan sonra genelde insanlar gerçek yüzünü çıkarır. yani alışma süreci bitince.
10 Yorumla
+1 yılTanıyamazsın istersen 10 yıllık sevgili olun evlenince iş değişir...
Ama anlayabilirsin...10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar