İşe gideceğim bu yüzden uyuyamadım. Demin de bayram mesajı attım sevgilime. Cevap verdi. Uyumadın mı daha yazdım gülücük attım. Amacım hesap sormak değildi yani uyanık olmasına şaşırdım. Sonra yok çalışıyoruz daha diye whatsapp konuşmalarını attı. Ben de görüldü yaptım cevap vermedim.. sizce neden böyle bir şey yaptı. ?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben olsam o oglanın yerinde senden ayrılırdım hic sevmem senin gibi sıkboğaz eden insanları canı uyumak istememiş demek ki wpda arkadaşıyla konusmak istemiş canı whatsppa girmek istemiştir hatta sen yanlış anlama diye sa atıyor bi de üstğne görüldü atıyosun abi o cocuk senden ayrılmadıgına şükret ya ne bu darlama bi sal her şeyden boncuk arama sal bi onunda özel hayatına bu kadar didikleme boğma
Bak bak
@adiask1335 ben anlamıyorum ben de kızım ama diğer kadınlar gibi olamadım asla erkekler gibi ben de darlanmaktan sık bogazdan hoslanmam cunku cocuk gibiler yeter ya neden denilmesi bile boguyor
Ya bişey demedim ki ben ona kimle konusuyosun falan da demedim. Sadece uyumadın mı daha dedim şaşkınlık belirtisi olarak. Tamam haklısın söylediklerinin çoğunda farkındayım ama bu çocuk bundan anlıyor. Bayramını kutluyorum incelik yapıyorum daha bayram namazı kılınmadı diyor şurdaki olaya bak.
Valla sıkıyorlar vede ilişkiler çok zedeleniyor😔
Takma ya salla erkek kafa yapısı bu böyle yani sen cok ince düşüncelisin
Tavrı öyledir ne bileyim sal akışına göre
Sen kiskanmisinn
Şey mi sorun çıkarmadan mı konusayım yani napsa tamam falan diyip sorun yok gibi davransam daha mı iyi olur sence?
Bence sikma normal davran
Evet her zaman sakin ol ve asla irdeleme kazanan sen olursun bu sefer o merak eder her seye tamam arkadasımlayım dediğinde bile tamam iyi eğlenceler de pozitif enerji saç kiminlesin deme mesela takmıyormus gibi ol saygı duy soru soran taraf olma bence
Bence böyle ol ilişkili daha saygılı ve güzel gider zatenn insanın meşrebinde varsa aldatma her türlü olır o senin davranışınla değişecek sey değil bu
Sen ka c yaşındasın olgun konusuyon fikrin. iyi
Düşüncelerini sevdim teşekkür ederim ❤️ Şimdi ben sorun yapmıyorum biyere gitmesini falan ama bana yazmamasına sinir oluyorum veya görüldü yapmasına aşırı takıyorum. Sonra hoop kavga çıkarıyorum. Normalde yanyanayken çok iyiyiz bir senedir görüşemiyoruz çalışmaya gitti. Bazı sorunları oluyor konuşmak istemiyor ben 1 hafta geçsin hemen ayrıldık mı , neden yazmıyorsun falan diyorum kavga ediyorum bunu nasıl aşarım ya da yanlış mı yaptığım nasıl davranmalıyım?
@adiask1335 20 yasındayım yaşıma göre olgunum zaten
Bana senin gibi denk. gelmedi tuh😔🙏
İşte sen böyle kavga cıkarıp yazdıgın icin o senden uzaklaşıyor takma görüldü atan sen ol mesela geç yazan ol bırak kavgayı o cıkarsın eger dediğim gibi sakin enerjik umursamaz olursan sen kazanırsın ama ipin ucunuda tamamen bırakma bir gidiyorsan iki geri çekil mesela o seni merak etsin neden sen edesin ki
Sende sevgili var mı
O hiç kavga cıkarmıyor çok relax
@adiask1335 yok ayrıldık kırdı beni ben de sessizce gittim tekrar geldi ama yazmadım bıraktım ve bunları seve seve yaptım insan kendisine olan saygısını asla kaybetmemeli
Bendede gitti bomboş kalp acıyla kldi
Cunku sen cıkarıyosun sen relax ol o taksın seni kafaya
Sessizce gittim derken? Ayrılıyorum falan demedin mi?
Biz ayrıldık sonra bu özledim dedi defalarca ulasmaya calıstı sonra biz konusmaya başladık cok rahattım hatta iki defa görüldü attım ikisindede bidaha yazmıstı en son mesajına cevap vermedim sonra bı bucuk hafta sonra benimle alakalı her seyi sil dedim tamam dedi sonra bidaha yazdı bidaha iletişimimiz olmıcak burdanda engelliyorım rahat olabilrisin dedi görüldü attım öyle işte hahaha
Sevgi olmadimi bisey olmuyr
Çünkü böyle dik durduğun için kazanan sen olmuşsun ben her konuda kendime saygımı hiçe sayıyorum. Yazmıyosa ısrarla yazıyorum aramıyosa yine soruyorum noldu diye. Senin gibi olmak isterdim cidden
Kalbim cok kırıldı benimde neeler yaşadım bir bilsen insan yaşadıklarıyla olgunlaşıyor mecburen istemesede salıyor her seyi artık irdelemiyor kalbim çok kırıldı hep içime attım ben de aslında zor değil rol yapabilirsin istediğin karaktere bürğn tut kendini alışırsın zamanla
Belli çok güçlü bır kız gibi duruyosun zaten ve öylesin de 💞 söylediklerini hep dinleyeceğim güçlü kızmış gibi davranacağım yoksa kendi benliğimle davranırsam çok ağlarım bu yolun sonunda
Teşekkür ederimm sen de çok iyi birisin keşke kalbini ve seni bu kadar yormasaydı ama işte herkes istediğimiz gibi olamıyor istersen özelden yazabilirsin
Hesabın gizli malesef :(
Simdi bak
Bana yazarmsn
Boşver. Iyi yapmışsın. O şüphe ettiğini düşünmüş ona göre atmış. Takma.
Cevap vermeyeyim demi
Verme.
Bir haltlar karıştırıyor demek ki ss atmış sen istemeden
Adam için rahat olsun diye elinden geleni yapıyor kötümü
Ondan mı attı
Evet başka neden olsun
Dedimki iyi bayramlar dedim. Daha bayram olmadı falan yazmış bi baktım mesajda patronun bayramını kutlamış. Buna çok kırıldım :(((( o yüzden ss attıktan sonra cevap vermedim
O zaman olay başka
Amaç ne peki
Belkide seni sinir etmek
Ne var bunda ya off abi anlamıyorum her şeyden bi anlam çıkaran insanları sanki sanane demiş
O neden sana sen neden uyumadin diye sorma di acaba seni sevmiyormu
Ben gece çalışan birisiyim belkide ondan bildiği için sormuyordur bilmiyorum
Atmamış olsaydı şu an acaba aldatılıyor muyum diye burada yakınacaktın
için rahatlasın diye atmış çok germe kendini.
Sadece gergindir tatlim
Ben de aşırı gerginim işe çağırıp çağırmayacakları belli değil bekliyorum saçma sapan. Ama o işine aşık resmen yazılımcı. İşi uğruna kimseyi görmüyor gözü ve sinir oluyorum
Kuzum kendini germe bu kadar yaz bakım özelden
Çalışması hata
Yok ta bana yazmaması hata
Fazla ilgi duymuyor sanırım ilişkiniz bayrağıdır var ondan pek dikkat e almıyor seni
Evet 5 senedir beraberiz
Belki oluyur böyle şeylerde insanlar bir birinden sıkılıp seni umursamaz hale geliyor ben bu şekilde olan 6 senelik olan şeyi geçen sene bitirdim.. bazıları evlense 6 sene sürmez ama kimi sıkılıyor.. bu bir gerçek
Sen neden bitirdin?
Mesafeli bir ilişki ve kız benden 7 yaş küçük. Ben anne babamdan ayrılmam evlenmicem dedi.. anne babası yaşlı hastalığı çok annesinin. . Tuttu bana annem ölürse ben ne yaparım dedi. Delirdim bende. Ben yazmazsam yazmaz aramaz sormaz hale gelince dedim bu kızdan bir cacık olmaz. Biraz azarladim dedim artık görüşmeyelim. Buz dolabı gibi biri