Ne attığına ve niyeetinin ne olduğuna bağlı. Sen atılan msjlara bakıp onu anlamalisin. Sadece mesaj atıyor diye buraya yazıp akıl almakla olmaz. Olursa da yanlış olur
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya yok konuşunca güzel konuşuyoruz eğleniyoruz benimle ilgilendiğini amacının arkadaşlıktan ilerisi olduğunu DİE getirdi ama ara ara yazmıyor bi kaç gün sonra geri yazıyor falan
O ara ara yazmıyorsa neden acaba. İlerisini düşünen biraz daha ilgili olur diye düşünüyorum. Belki de senden yeterince sinyal alamiyordur ve sıkmamak için aralıklı yazıyordur
Ya mesaja konuşuyoruz güzelce iyi geceler dedik ya sonradan günaydın yazmıyor bi iki gün yazmıyor ben hikayesine yanıt falan verince güzelce cevap veriyor anında
Bir gün sen yaz bu zinciri kır. Cesaret gelecektir eğer istiyor da cesaret edemiyorsa. Sonra baktın kendi hala yazmamaya devam ediyor çok uğraşma onunla
Ya işte geçenlerde konuştuk falan günaydın falan demedi ben 2 gün üst üste hikayesine yanıt verdim yine konuştuk bu defa o yazsın diyorum ama 3 gün oldu yazmadı
Benimle ilgileniyor da sanki gece hastalandım saat 3 de iş yerinde gelip alayım eve bırakayım seni dedi çekinme sakın falan dedi hoşlanmasa niye uykusundan gelmeyi düşünsün ki
Ya şu an iyiz mesela yazınca konuşuyoruz gülüşüyoruz sohbetimiz süper ama iyi geceler dedik ya sabah günaydın yazmıyor salak ki konuşalım gerçi konu bulamıyoruz çok 2 gündür de yazmıyor en son güzelce konuştuk falan
O zaman sen Gunaydin yaz sen konu bul ya da ne bilim alaka arama. Bir yerlere gidin gezin konu gelişir zaten. Sen son oklarını kullan baktın olmadı Yol ver.
Hiç buluşmadık bana buluşalım dedi erken dedim bidaha da buluşalım demedi bende bayram sonrası buluşmak istiyorum ama direk buluşalım. Da diyemem nasıl yapabilirim
Araya mesafe girerse biraz baslamadan sarsılır. Bence bunu ciddi ciddi konuş yani. Tarih verin. Birbirinize ilginç sorular sorun. Zaten laf lafi açarsa açar. Acmazsada olmuyor demekki.
Bana benimle ilgilendiğini arkadaşça konuşmadığını dile getirdi konuşunca güzelce sohbetler ediyoruz ama sonra bazen 2 gün hiç yazmıyor günaydın falan bende yazmıyorum sonra yine yazıyor sonra yine konuşuyoruz falan
Hoşlandığından tam eminmisin belki sadece yakın arkadas olmak istiyodur
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ben arkadaşız dedim bana mal mısın o kadar hoş ilerliyoruz konuştuğuna bakar mısın ben ilerisini düşünmesem sana böyle samimi konuşur muyum dedi smacı benimle sevgili olmak
O zaman yazması gayet normal demekki seni düşünüyo seninle muhattap olmak seni tanımak istiyo vakit geçirmek istiyodur bence doğal bişey mesela birine kendini aşık etmek istersen buluşma zamanın da olabildiğince sık giyin hep yanına otur yakın dur bı kere ben baksana elim buz gibi dedim yüzüne hafifçe dokundum baya etkilendi çıkma teklifi etti AHSHWHWHDJDNWNSNFNENWJWJWHSH
Ciddi mi oha 😂 ya bende buluşucam da nasıl davranayım taktik versene ne konuşulur falan ben çok utanırım buluşmayı da reddeddim erken diye ama şimdi de ben buluşmak istiyorum bahane lazım
Ya bende çok utangaç biriyim çok sevdiğim çocuk vardı onu gördüğümde ilk tanışmamız çok seviyodum işte sevdiği renk yemek hayatıyla ilgili soru aldım yavaş yavaş tabi açıldım ona karşı sonra baya yakın olduk hep bişeyler ısmarlama şeyi sürekli dibine oturuyodum saçıyla oynuyodum sen ilk zamanlar onu tanı iyice sonra yakın otur kafanı omzuna koy saçıyla oyna elim çokmu soğuk de yavaşça yüzüne elle valla işe yarıyo kibar ol ve giyim mutlaka önemli eğer boşluklarını senle dolduruyo da sakın izin verme iyice tanı dediğim gibi belki de gurur yapiyo dur o yazsn felan diyodur canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne attığına ve niyeetinin ne olduğuna bağlı. Sen atılan msjlara bakıp onu anlamalisin. Sadece mesaj atıyor diye buraya yazıp akıl almakla olmaz. Olursa da yanlış olur
Ya yok konuşunca güzel konuşuyoruz eğleniyoruz benimle ilgilendiğini amacının arkadaşlıktan ilerisi olduğunu DİE getirdi ama ara ara yazmıyor bi kaç gün sonra geri yazıyor falan
O ara ara yazmıyorsa neden acaba. İlerisini düşünen biraz daha ilgili olur diye düşünüyorum. Belki de senden yeterince sinyal alamiyordur ve sıkmamak için aralıklı yazıyordur
Ya mesaja konuşuyoruz güzelce iyi geceler dedik ya sonradan günaydın yazmıyor bi iki gün yazmıyor ben hikayesine yanıt falan verince güzelce cevap veriyor anında
Bir gün sen yaz bu zinciri kır. Cesaret gelecektir eğer istiyor da cesaret edemiyorsa. Sonra baktın kendi hala yazmamaya devam ediyor çok uğraşma onunla
Ya işte geçenlerde konuştuk falan günaydın falan demedi ben 2 gün üst üste hikayesine yanıt verdim yine konuştuk bu defa o yazsın diyorum ama 3 gün oldu yazmadı
Benimle ilgileniyor da sanki gece hastalandım saat 3 de iş yerinde gelip alayım eve bırakayım seni dedi çekinme sakın falan dedi hoşlanmasa niye uykusundan gelmeyi düşünsün ki
Tamam anladım ama aranızdaki iliski sana günaydın yazmasini gerektirecek kadar yakın değildir. Sen bir gün günaydın yaz ertesi gün kendi yazacaktir
Nasıl yani sana günaydın yazacağı kadar derken anlamadım
Öyle sabah durup duruken günaydın yazmak biraz samimiyet gerektirir. İleri bişey aslında yani sevgili olmadığın birine atmak zordur.
Haaaa ondan olabilir yani
Evet ondan olabilir ki büyük ihtimal ondan 😀
Ee nolacak Ya benim buluşmak için bahane bulmam lazım hastayım gelir misin mi diyim ne diyim 😂😂
O buluşma olmaz ki 😀 zorunluluktan ihtiyacın olmuş olur 😀 konuşurken lafı dışarda zaman geçirmeye getir mesela
Nasıl ya direk bişey desene hahhaa düşünecek olsam şimdiye uygulamıştım
Takıp edermisin
Ettim
Elini öpmeye gelim mi yazıyım mı 😂😂
Hoşlanan falan bilmem de sürekli yazan erkek boş erkektir
Ciddi mi
Ne ciddi mi evet öyle işte sürekli yazılır mı insanin hiç gururu olmaz mı yav
Yazmuyo zaten
İyi işte aferim ona
Üf
Hoşlanan erkek sadece düşünür ve kendini ağırdan alır.
Valla mı
Valla sürekli mesaj atan erkek sürekli ilgilenip ve sürekli laf kalabalığı yapan erkek 5 para etmezin tekidir.
Ayy öyle mi diyorsun Buda bana ara ara yazıyor konuşuyoruz 2 gün falan yazmıyor ben yazmadan kendi de yazıyor bazen
Ayy ne kadar düşünceli gördünmü valla gözlerim yaşardı ağlıcam şimdi
Dalga geçme yaaa
Valla dalga geçmedim sen öyle anladın iyi bayramlar bu arada.
Ya atar cok aşıktır ve temiz seviyordur.
Ya da cok atmaz birazda senden bekliyordur.
Bende atıyorum ama
Bu iş olur gibi. Akışına bırakır gibu kontrollü bir şekilde yaparsaniz olur yani.
Nasıl olcak o
Şu an nasıl gidiyor biraz anlat? O nasıl sen nasilsin yani?
Ya şu an iyiz mesela yazınca konuşuyoruz gülüşüyoruz sohbetimiz süper ama iyi geceler dedik ya sabah günaydın yazmıyor salak ki konuşalım gerçi konu bulamıyoruz çok 2 gündür de yazmıyor en son güzelce konuştuk falan
O zaman sen Gunaydin yaz sen konu bul ya da ne bilim alaka arama. Bir yerlere gidin gezin konu gelişir zaten.
Sen son oklarını kullan baktın olmadı
Yol ver.
Hiç buluşmadık bana buluşalım dedi erken dedim bidaha da buluşalım demedi bende bayram sonrası buluşmak istiyorum ama direk buluşalım. Da diyemem nasıl yapabilirim
Bide şey sürekli ben yazarsam da çok meraklı gibi durmaz mıyım
Araya mesafe girerse biraz baslamadan sarsılır. Bence bunu ciddi ciddi konuş yani. Tarih verin. Birbirinize ilginç sorular sorun. Zaten laf lafi açarsa açar. Acmazsada olmuyor demekki.
Sürekli sen yazma tabi. Ama kendini de hatırlat.
Şimdi ben buluşmak için Nası bahane bulayım
Nasıl hatırlatacam ki en son 2 kere hikayesine ben yanıt verdim 2 gündür kendi yazmıyor hiç
O zaman git sor. Şakayla karışık noldu aslanım yoksun bu aralar gibi. Baktin kem küm ediyor sal gitsin. Belki de vazgeçmiştir.
Buluşmak için bahane bulma. Ciddi ciddi konuş yani.
Hoşlanan erkek sürekli mesaj atmaz, laubali olmaz, dikkat çekmeye çalışmaz, senin bahsettiğin elde etmeye çalışan erkek.
Yok benimkisi de sürekli atmıyor da onun için
Bana benimle ilgilendiğini arkadaşça konuşmadığını dile getirdi konuşunca güzelce sohbetler ediyoruz ama sonra bazen 2 gün hiç yazmıyor günaydın falan bende yazmıyorum sonra yine yazıyor sonra yine konuşuyoruz falan
Hoşlandığından tam eminmisin belki sadece yakın arkadas olmak istiyodur
Yok ben arkadaşız dedim bana mal mısın o kadar hoş ilerliyoruz konuştuğuna bakar mısın ben ilerisini düşünmesem sana böyle samimi konuşur muyum dedi smacı benimle sevgili olmak
O zaman yazması gayet normal demekki seni düşünüyo seninle muhattap olmak seni tanımak istiyo vakit geçirmek istiyodur bence doğal bişey mesela birine kendini aşık etmek istersen buluşma zamanın da olabildiğince sık giyin hep yanına otur yakın dur bı kere ben baksana elim buz gibi dedim yüzüne hafifçe dokundum baya etkilendi çıkma teklifi etti AHSHWHWHDJDNWNSNFNENWJWJWHSH
Ciddi mi oha 😂 ya bende buluşucam da nasıl davranayım taktik versene ne konuşulur falan ben çok utanırım buluşmayı da reddeddim erken diye ama şimdi de ben buluşmak istiyorum bahane lazım
Bide sürekli yazmıyor yaaa bazen konuşuyoruz güzel güzel süper ama sonra bi kaç gün yazmıyor sonra yine konuşuyoruz falan
Ya bende çok utangaç biriyim çok sevdiğim çocuk vardı onu gördüğümde ilk tanışmamız çok seviyodum işte sevdiği renk yemek hayatıyla ilgili soru aldım yavaş yavaş tabi açıldım ona karşı sonra baya yakın olduk hep bişeyler ısmarlama şeyi sürekli dibine oturuyodum saçıyla oynuyodum sen ilk zamanlar onu tanı iyice sonra yakın otur kafanı omzuna koy saçıyla oyna elim çokmu soğuk de yavaşça yüzüne elle valla işe yarıyo kibar ol ve giyim mutlaka önemli eğer boşluklarını senle dolduruyo da sakın izin verme iyice tanı dediğim gibi belki de gurur yapiyo dur o yazsn felan diyodur canım
Hommm ay bilmiyorum kiii
Şimdi ben ilk buluşmada yüzüne dokunsam çok cıvık demez mi bana hgshs
Benim givi pskoloji sahibiyse sürekli atmaz hatta hiç atmayadabilir
Niye
2 kez atarım en fazla konuşma başlatmak için gerekli tepkiyi alamıyorsam zorlamanın alemi yok silerim kafamdan
Atar ve değersizleşir
Hoşlanıyorsa, eğer kuzgınsa asla atmaz
Yani atar
Atmak ne kelime
Atar
Bilmem ben atmam
Niye
Uğraşamam işlerimden ötürü yoğunum
Yazar
Muhtemelen atar