Konuşurken de aksine çok iyiz bilmiyorum neden böyle oluyor yeni tanıştık ama konu bulamıyoruz 😂😂napıyorsun iyim sen özledin mi beni evet Sen bende özledim bu kadar yani resmen 🤦🏼♀️Hiç buluşmadık 2 aydır konuşuyoruz bazen 4 5 gün sürekli sonra bi kaç gün konuşmuyoruz falan
Güncellemeler
+1 yıl
Bide bana buluşalım dedi ben erken daha falan dedim daha da demedi ben buluşmak istiyorum nasıl bi bahane bulabilirim 😂😂
Konuşuyoruz evet herşey çok güzel bi ara giriyor 3 4 gün konuşmuyoruz sonra yine konuşuyoruz sonra yine aynı neden? ?
Bu kızdan uzun zamandır hoşlanıyorum Duygularımızın karşılıklı olduğunu düşünüyorum istiyene davranışları anlatırım Ama instagramı yoktu yeni açmış Bende istek attım anında geri dönüş yaptı 1 dk sonda perdenin ardındakiler kalbinde birileri var şarkısını paylaştı Bugün hikaye attım saniyesinde ilk gören o oldu Bu ne demek oluyor o şarkının manası nedirs
Bu Kızı Tanımıyorum ama uzun yıllardır Hoşlanıyorum 1. Kendi bakmıyor arkadaşına baktırıyor 2. Beni görünce gülümsüyor bazen 3. Beni bi kızın yanında görünce sınıftan çıkmıyor 4. Ben kankasıyla tanıştım bununn kız Onla beraber eve gidiyorum oda bizle gelmeye başladı 5. Arada bi saçını savuruyor 6. Nöbetciyken 12 defa sınıfıma geliyor 7. Kankaları bunu benim üstüme ittirdi bişi söyletmek için bu ya hayırr dedi utandı sınıfa girdi 8. Kantinde sıradayken dibime giriyor 9. Bir ara bana eliyle kalp yapmıştı çaktırmadan 10. Sınıfındaki kızların bazılarını peşime takıyor bu neden 11. Bana bakarken duvara çarpması 12. Kankası beni gösterdiğinde kaçacakken kankasının ayağına basması 13. Kankasını arkadaşıma çağırttırdım benim çağırdığımı söylemiş benim arkadaşım sevdiğim kızda ya kızı rahat bıraksanıza demiş Bu neden 14. dışarıya çıkıyodum benim arkamdan elini yanağına koyup uzaklara dalarak çaktırmadan öpücük atmış kankası dürtmüş benim arkadaşımın gördüğünü görünce 15. Ben sınıflarının önünde duruyordum Tanıştığım Kankası Bana İsmimi söyleyip kimi bekliyosun dedi gülerek sevdiğim kızda yanındaydı Diğer asıl yakın olduğu kankasıda sevdiğim kızın ismini söyledi onu bekliyor dedi Sevdiğim kızda kafasına vurdu hafif bi şekilde kankasını kovaladı gittiler
Cevap veriyor konuşuyoruz güzelce mesela sonra iyi geceler falan diyoruz ya sabah günaydın bazen yazıyor bazen yazmıyor ben yazıyorum bazende 3 gündür de yazmıyor etmiyor
E diyorum işte sen yaz bir yaz iki yaz kendini alıştır eğer alışırsa sana zaten sonra o bol bol yazar eğer sana karşı bir hissi yoksa zaten sıkılır konuları tek kelimelik cevaplarla keser atar o zaman zorlamanın da anlamı olmaz işte sen de net bir şekilde anlar ona göre kararını verirsin
dediğim gibi kaçarsa zaten baştan olmamış demektir tek çare bunu demen olacaktır benden demesi bu şekilde kafanda hep 'acaba mı' diye soru işareti kalırsa kendini yıpratırsın sadece
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Konuşuyoruz evet herşey çok güzel bi ara giriyor 3 4 gün konuşmuyoruz sonra yine konuşuyoruz sonra yine aynı neden? ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu kızdan uzun zamandır hoşlanıyorum
Duygularımızın karşılıklı olduğunu düşünüyorum istiyene davranışları anlatırım
Ama instagramı yoktu yeni açmış
Bende istek attım anında geri dönüş yaptı
1 dk sonda perdenin ardındakiler kalbinde birileri var şarkısını paylaştı
Bugün hikaye attım saniyesinde ilk gören o oldu
Bu ne demek oluyor o şarkının manası nedirs
Şarkıda anlam arama
Davranışlarını anlatsam
Anlar bakim
15 tane davranış var anlatsam tek tek yorumlarmısın
Okey
Bu Kızı Tanımıyorum ama uzun yıllardır Hoşlanıyorum
1. Kendi bakmıyor arkadaşına baktırıyor
2. Beni görünce gülümsüyor bazen
3. Beni bi kızın yanında görünce sınıftan çıkmıyor
4. Ben kankasıyla tanıştım bununn kız
Onla beraber eve gidiyorum oda bizle gelmeye başladı
5. Arada bi saçını savuruyor
6. Nöbetciyken 12 defa sınıfıma geliyor
7. Kankaları bunu benim üstüme ittirdi bişi söyletmek için bu ya hayırr dedi utandı sınıfa girdi
8. Kantinde sıradayken dibime giriyor
9. Bir ara bana eliyle kalp yapmıştı çaktırmadan
10. Sınıfındaki kızların bazılarını peşime takıyor bu neden
11. Bana bakarken duvara çarpması
12. Kankası beni gösterdiğinde kaçacakken kankasının ayağına basması
13. Kankasını arkadaşıma çağırttırdım benim çağırdığımı söylemiş benim arkadaşım sevdiğim kızda ya kızı rahat bıraksanıza demiş
Bu neden
14. dışarıya çıkıyodum benim arkamdan elini yanağına koyup uzaklara dalarak çaktırmadan öpücük atmış kankası dürtmüş benim arkadaşımın gördüğünü görünce
15. Ben sınıflarının önünde duruyordum Tanıştığım Kankası Bana İsmimi söyleyip kimi bekliyosun dedi gülerek sevdiğim kızda yanındaydı
Diğer asıl yakın olduğu kankasıda sevdiğim kızın ismini söyledi onu bekliyor dedi
Sevdiğim kızda kafasına vurdu hafif bi şekilde kankasını kovaladı gittiler
Tek tek anlamlarını yazarmısın
Aşık sana
Ne ara okudun
Ne garip bir ilişki bu dur kalk yapan arabayla bir yere varamazsın ya araba değiştir ya da bas gaza
Nasıl yapcam onu
Konu kapandıkça konu aç cevap vermezse sal gitsin ne demek ulen cevap vermemek hıyar de geç
Cevap veriyor konuşuyoruz güzelce mesela sonra iyi geceler falan diyoruz ya sabah günaydın bazen yazıyor bazen yazmıyor ben yazıyorum bazende 3 gündür de yazmıyor etmiyor
E diyorum işte sen yaz bir yaz iki yaz kendini alıştır eğer alışırsa sana zaten sonra o bol bol yazar eğer sana karşı bir hissi yoksa zaten sıkılır konuları tek kelimelik cevaplarla keser atar o zaman zorlamanın da anlamı olmaz işte sen de net bir şekilde anlar ona göre kararını verirsin
Sürekli de ben yazıp üzerine düşmek istemiyorum ama üzerine düşünce kaçıyorlar malum
Bide buluşmak istedi sonra dedim ama şimdi de ben buluşmak istiyorum o buluşalım demiyor nasıl bi bahane bulabilirim 😂
dediğim gibi kaçarsa zaten baştan olmamış demektir tek çare bunu demen olacaktır benden demesi bu şekilde kafanda hep 'acaba mı' diye soru işareti kalırsa kendini yıpratırsın sadece
Yok mu bi çayın ısmarla da alem çay görsün yiğidim de şaka yollu yani ağzını yokla işte
Ee konu bulamıyorum sürekli ne soruyum 😂
Orası da sen de canım ne bileyim ben o an ki konunuza göre sor bişeyler işte :D
Döngüye girmişsiniz kanks
Nasıl düzeleceğiz nabzha
Kanka sende adım at baktın ondan bir adım yanaşma yoksa salla gitsin
kafalarınız uyuşmuyordur muhabbet sarmıyordur
Yok aslında sarıyor gayet ilerliyoruz ama sonrası yok 😂😂
Aldatıyor.
Ayrılma bence