Sevgilimin davranışlarından memnun değilim?

Sevgilim en yakın arkadaşımdı 3,5 ay a yakındır görüşüyoruz ancak şuana kadar olan süreçten hiç memnun değilim. arkadaş olduğumuz zamanlarda daha iyi anlaşıyorduk esprili güleç bi insandı. Ne zaman sevgili olmayı kabul ettim değişti. eskiden böyle değildin dediğim de Üşeniyorum diye cevap verdi. Konu sadece bundan ibaret değil. Fikirlerime ve hislerime hiç önem vermiyor dile getirdiğim de saçmalıyorsun diyip kaçıyor. Yeri geliyor normal bi şey söylediğim zaman bile tamam diyip konuyu bitiriyor. Çok üzülüyorum. Vereceği tepkilerden çekindiğim için Her şeyi içime atıyorum. at at bi hal oldum artık ağlayasım geliyor. Beni seviyor bunu görüyorum ama tam anlamıyla değil. Başıma kötü bi şey gelse arar sorar öyle bi umursamazlıktan bahsetmiyorum. İyi bir insan ama yalnış giden bi şeyler var. Hakkımda hiç bi şeyi merak etmiyor soru sormuyor konu açmıyor bu durumdan çok sıkıldım. Yaşam tarzımız dahi uyuşmuyor. Beni tanıdığı bildiği için konuştuğunu düşünüyorum artık. Yeni birini kim tanıyacak bilecek hesabı. Zaten beni biliyor. Her geçen gün doğru insan olmadığına kanaat getiriyorum. Niye zorladığımı da bilmiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilisi ile konuştuğunu söylemesi ve abartıyorsun cümlelerine karşılık daha fazla kendime eziyet etmenin bi anlamı kalmadı. bir ilişkinin daha sonuna geldik. Verilen cevaplar için teşekkür ederim
Sevgilimin davranışlarından memnun değilim?