Giydiğim kıyafetlerin her santimine karışıyor, öyle hale geldi ki takıntılı gibi. Bu normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHiç normal değil hani bir iki detaya takılsa anlarım ama ya sen giyinmeyi bilmiyorsundur ya da o seni değiştirmeye çalışıyordur. Deşiptşröeue çalışmasın değişiğini bulsun bu ülkede kadının kıyafetine takılmalarından çok yorulduk artık yeter... sana bu şekilde karışan adam senin gibi giyinen her kadına sapıkça bakıyordur büyük ihtimalle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece Mini eteğini değil hiçbir şeyine müdahale edemez Sonuçta kıyafetlerin özgürlüğüdür bu ülkede Çünkü kıyafet özgürlüğü vardır ama bazı geri Kafalar hala daha kıyafete karşılayacağını zannediyor ama işte onlar genellikle 45 yaş üstü hani şu anki gençler de zaten öyle bir şey yok gibi bir şey bunlar senin yaşamı hakkındır aşk demek sevgililik demek veya evlenmek demek karşı tarafın hayatına müdahale etmek demek değildir Bak ben bunun kavgasını da daha önceden yaptım Bana karşı çıktılar ama olsun benim fikrim özür sabittir hiç kimse kusura bakmasın hayata müdahale etmek demek kişi üzerinde kendini padişah ilan etmektir Ve bu ilişkilerin zaten bir gün illaki bitmeye mahkumdur
30 Yorumla
+1 yılSenin içinde mutlu hissettiğin bir giysiyi engelliyorsa aranızda çözmeniz gereken sorunlar vardır bence. Seven adam kıskanır düşüncesini doğru bulmuyorum, seven insan karşısındakinin mutlu olmasını ister. Bu tesettür veya mini etek olabilir, fark etmez. Eğer en başından böyle bir kırmızı çizgisi varsa ilişki öncesi konuşulup anlaşılmalı. Eğer bu konu konuşulmadıysa seni bu şekilde kabul etmeli.
10 Yorumla
Hayır karışamaz sen çocuk diyilsin ne istiyorsan onu giyebilirsin sevgilinin de buna saygıduyması gerke.
Bu konu da onu uyarmalısın hala devam ediyorsa zaten hiç hoş diyil demekki sana saygı duymuyor. Sevili olmanız sana karışma hakkını vermiyor.
Anlamıyorsa onun sana davrandığı gibi davram bi konuda ona karış bakalım ne diyecek belki o zaman seni anlar.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. mini giydiğini bildiği halde sevgili olmuşsa karışamaz..
kafasına uygun birini bulsaymış..50 Yorumlaortak noktayı bulacaksınız :)
eski sevgilime koyduğum bazı kurallar vardı benim o kurallarıma uyardı bende onun koyduğu kurallara uyardım
mesela beyaz pantolon
diz kapağından bir karıştan fazla kısa etek giymesine
tayt giymesine kızardım
giyerse de evde giymesine izin verirdim
ya da yanımdayken şort felan giymesine izin verirdim dışarıda izin vermezdim00 YorumlaHayir kafasina uygur biri bulsun. Ben erkek olsaydim bende istemezdim ki sevgilim mini etek giysin ona gore seninle sevgili olmazdim. Herifinin hosuna gitmiyorsa kapiyi goster ona, herkes kendisine uygun biri bulsun
10 Yorumla
+1 yılHayır, davranışı normal değil.
İzin vermemelisin, ne giyeceğini kendin seçersin. Ona laf düşmez. Eğer ısrarla karışmaya çalışıyorsa da onu uyarmalısın.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu soruları görmekten bıktım artık. Diğer sorulara gelen yorumlardan hiç mi bir şey almıyorsunuz anlamıyorum. Kıyafetlerine karışılmasını istemiyorsan git kendine uygun birisiyle sevgili ol. Onun huyu öyle demek ki bunu değiştiremezsin.
00 YorumlaBirbirinize karışamayacaksınız siz nasıl sevgilisiniz nasıl çiftsiniz. Sen sensin, ben benim anlayışıyla olmaz bu işler. Olursa menfaat çıkar ilişkisi olur gönül ilişkisi olmaz. İki tarafta birbirini idare edecek yerine göre hoop demesini de bilecek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBuna hemen hemen her erkek karşı çıkıyor eşinin ya da sevgilisi mini etekle gezmesine erkekler istemiyor genelde gördün ve bildiğim kadarıyla söylüyorum ki erkekler karışır
10 Yorumla
+1 yılkarışabilir. Ben arada sırada giyinmeyi seviyorum. Ama flörtümün içi rahat etmiyor ben de giyinmeyiveriyorum. Kolsuz tişörtlerimi de sevmiyor. Onun rahat ettiği gibi yapmaya çalışıyorum. Onu kaybetmekten ve benden soğumasından çekiniyorum. O da nerde nasıl davranacağını bilen saygılı ve sevgi dolu bir adam. Onun huzursuz olacağı bir şey yaparken rahat edemem.
00 YorumlaSeni önceden mini etekle görüp begendiyse karismamali ama seni ilk defa miniyle gorusmusse karisir tabi oncesinde tahmin etmemistir senin mini giyeceğini.
00 Yorumla
+1 yılKarışabilir sende ya onun düşüncelerine saygı gösterirsis ya da ayrılırsın. İlişkileri ayakta tutan karşılıklı saygıdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni böyle gördü ve begendi sizce bu bir düşünce olabilir mi?
- +1 yıl
Bak açık konuşmak gerekirse bu tarz şeylerden hoşlanmıyorsa en başta sana adım atmaması gerektirdi. Ama ikiniz birbirinizi seviyorsanız karşılıklı fedakarlıklar yapacaksınız birbirinizi kırmamak için. Eteğinin boyu senin için senin mutluluğundan önemli olmamalı bence. Yine de senin tercihin bu senin değer ve yargıların için hangisi daha önemli ise ona göre bir karar almalısın.
Kek malzemesi ver, onu karıştırsın o senin hayatını değil...
30 Yorumla
+1 yılYa tamam kıskanabilir de. Bunkadari psikolojik şiddet. Sonucta seni böyle tanıdı oda..
31 Yorumla- +1 yıl
Herkes için konuşamasam da eğer karakteri iyi biriyse bu karışan yani abaza falan değilse emin ol sebebi kıskançlık değil.
Kimse kimsenin ne giydiğini ne yaptığını kısıtlayamaz seni değiştirmeye çalışacağına kendi kriterlerine göre birini bulmalı
10 Yorumla
+1 yılBu hep ilişkilerde sorundur ben belli bir yerden sonra oturmuş ilişkilerde etkileşim ya da müdahale ya da rica olabileceğini düşünüyorum.
10 YorumlaBiz değil sen bilcen onu :D senin icin normalse devam edersiniz değilse ayrılırsınız. Eee davul bile dengi dengine yani.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar saçma ya ne alaka senin kıyafetine karışması. Fikrini söyleyebilir ama giyemezsin falan diyemez. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin.
10 YorumlaOna yüz vermişsin başta demekki. Anlamıyorum neden insanları sonradan değişmeye çalışıyorsunuz ki, kısa giymeyen birinş bulsun o zaman
10 Yorumla
+1 yılKarışmazdım ben sevilmek svşmk hayatına başkalarını da almak gibi niyeti varsa o sevgilinin hayatta engel olmayı sevmem.
00 Yorumlaaşıksam karışırım ama sadece sevişmek için sevgilimse umurumda olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBu nasil bir cevap ya
sana maxi etek giydirir sonra mini etekliyle aldatırlar başkası için zevklerinden vazgeçme seviyosan giyersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba, sevgilin senin mini eteğine karışamaz, sen bu dünyada o mini eteğine karışsın diye yaşamıyosun, aynı şey hayatın ile de geçerli, hayatınada karışamaz lütfen bu tip insanlardan uzak dur, böyle kişiler çok zararlılar
00 YorumlaBence karışır kendimden biliyorum karıştım karışmayada devam ederim sevdiğim kadını sahiplenirim bu şekilde giyinmesinede izin vermem
00 Yorumla
+1 yılKarışamaz. Normal değil. Sevgili olmadan önce senin giyim tarzını görmüştür ve biliyordur. Bunu kabul ederek sevgili olduysa sana karışmaya hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılKarışamaz elbette ama fikir beyan edebilir. Bunun haricinde de eğer kabullenemeyeceği bir durum varsa ayrılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende istemem ama eşim olarak düşünüyorum. Zaten tesettürlü birisi önceliğim onun dışında da fazla açık giyinmeyen biri
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAl işte istemem tesettürlü birini tercih ederim önce diyorum kendini modern sanan biri gelip dislike atıyor birde saygı bekler nah sana saygı
Cevap sahibi+1 yılKafanıza sizin saygı beklemeyin sakın işlerine gelmeyince dislike at ama sözde kıyafet özgürlüğü der kiyafet özgürlüğü ise çarşafta özgürlük
Cevap sahibi+1 yıl@AşkınaMemnu bunu beğenmişsin itaat sorusunda da sen vardın yani cevap yazmıştım o da bendim sende aklıma fetiş geliyor demişsin üzerine denk geldi
- +1 yıl
"nah sana saygı" aspofdaumvıopjsoıda
+1 yıldiz üstü tamam da kalçana kadar açıyorsan benim bile gözüm kayıyor yani
10 Yorumla
+1 yılKiskanabilir, sizi çok seviyordur. Konușarak çözumleyebilirsiniz...
10 YorumlaKarışamaz, karıştırtma sen de ne kadar ilkel bir şey
10 YorumlaBir insanın karşı taraftan ne isteyip, ne istemeyeceğini kendi belirleme hakkı vardır, diğer tarafında bunu kabul edip, etmeme hakkı. Yani ben böyle giyinmeyi istiyorum işine gelirse deme hakkın var senin de, ya kabul eder, ya ayrılır gider.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Halt etmiş. Sende sakın müsade etme sana karışmasına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO hıyar niye sen gibi biriyle takılıyor?
Sen onun gibi bir malla neden takılıyorsun?
Bunları cevaplayın olması gerekeni yaparsınz06 Yorumla
Soran+1 yılBir zamana kadar sabrettim cunku ciddi degildi şaka ilr karisik laf ediyordu ama olay ciddilesti, kavga ediyor artik benimle
Cevap sahibi+1 yılşaka değildi sen beyinsizdin
Soran+1 yılSizin gibi erkeklerden uzak durmalı anladim, bu ne hakaret durup dururken, bu ne tavır. Nerden biliyorsun sen onun tavrini ne taniyorsun?
Cevap sahibi+1 yılvalla mantıksızlık varsa ben buna kızarım sen kendini tanımıyorsun ki sana uymayan biriyle takılıyorsun
Sonra vay sevgilim şunu dedi bunu yaptı dövdü bilmem ne
Soran+1 yılHata yapmak insana özgüdür, eger rahatsiz oluyorsanız cevap vermek mecburiyetinde değilsiniz yol orda. Bana hakaret edemezsiniz siz kimsiniz? Egitimsiz ve cahil oldugunuz her halinizden belli
Cevap sahibi+1 yılhadi lan yürü
+1 yıldize gelen eteğe karışmam da kalçana kadar nerdeyse miniyse karışırım tabi
00 YorumlaHayır efendim, nasıl ki sen onun mini eteğine karışmıyorsan, o da sana karışamaz.
00 Yorumla
+1 yılKarışmamalı, ne giyeceğine kendin karar verebilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karisabilir bence ama sen izin veriyorsan yoksa sevgiliolma onla
00 Yorumla
+1 yılSevgili olmadan önce de giydiğini biliyor muydu? Saçmalığa bak ya karışamaz tabi ki.
00 YorumlaHayır her insan kendinden sorumlu kimse kimseye karışamaz
00 Yorumlakaraktere ve kişiliğe göre değişir sevmiyordur öyle durumlari
00 Yorumlaben karışırım arkadaş
koluma takıp gezdirdiğim kızın kıyafeti beni de ilgilendirir12 Yorumla- +1 yıl
Koluma takıp gezdirdiğim derken oyuncak mı bu? Lafa bak.
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Bence sana karışmasını istemiyorsan izin vermemelisin. sonucta eşin değil ve ailenin karışmadıgına o karışamaz
10 Yorumla
+1 yılBir İnsanın İçinde Aldatma Duygusu Varsa O İnsanı Zincirlesen Bile Yine Seni Aldatır.
Bayramın Mübarek Olsun Abla <300 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarışamaz. Özgüvensiz erkekleri hayatınıza almayın.
111 Yorumla- +1 yıl
Bunun öz güvenle ne alakası var?
- +1 yıl
o kadar özgüvenlisin madem etek de giyme dolaş hadi :D
- +1 yıl
@Lewandowski34 😂😂. ALLAH beyin dağıtırken bu ne yapıyordu acaba 😂😂
- +1 yıl
@OqulcanSİVRİ mini etek falan giyiyodur işte :D
Cevap sahibi+1 yılAnlayabilecek kapasiteniz olduğunu sanmıyorum. Kuyruk acınızı başka yerde yaşayın.
- +1 yıl
Sende kapasite var olsaydı zaten böyle saçma bir yorumu yazmazdın :) işte kafa olmayınca normaldir...
Cevap sahibi+1 yılHayırdır vasfın ne?
- +1 yıl
Sen bunu sorabilicek yetkiye sahip misin ki vafsın ne diyorsun? Seni ilgilendirmez boş insan...
Cevap sahibi+1 yıl@OqulcanSİVRİ Yorumumun altına gelip bana hakaret eden sensin. Elindeki telefon sana hakaret etme hakkı vermiyor. Ayrıca boş olan sensin. Kültürsüzlüğün her yerinden belli oluyor.
- +1 yıl
Tamam ben kültürsüzüm :) siz kültürlüsünüz kıyafetide öz güvene bağlamak oda benim düşüncesizliğim olsun iyi bakın kendinize sağlıcakla kalın..
Cevap sahibi+1 yıl@OqulcanSİVRİ Herkesin fikri kendine. İyi günler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılMiniye karışabilir ama uzun olan elbise ya da eteklere çok karışmamalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen karışmıyorsa eğer ona söz söylemek düşmez. Kusura bakmasın.
00 YorumlaHayır, kimsenin kimseye giyim kuşamına karışmaya hakkı yok.
20 Yorumlaneden böyle bir hanzo ile birliktesin
bizi deği lkendini sorgula!20 YorumlaHer şeyin fazlası zarar ama rahatsızlık duyuyorsa o şekilde giyinmenden giyimini kendi isteğin gibi biraz daha değiştirebiliriz
00 Yorumla
+1 yılSevgilin niye karışsın kim ki o. Bacak senin namus senin.
İster mini giy ister dirsekten.
Sen kendini bil kafi.00 YorumlaErkekler bacaklara bakarak cinsellik hissedebilir. Karışması normal aslında ama saygısız bir şey. Sonuçta sevgili olmadan önce de öyle giyiniyordun.
07 Yorumla- +1 yıl
Karşı tarafın hissettiği şey ona etki etmez. İçinden birine çok sinirlendiğinde de onu öldürmek isteyebilirsin ama öldürmezsin. Bir erkeğin kadın vücudundaki herhangi bir uzuvdan tahrik olabilme ihtimali kadınlarda da geçerlidir. Böyle bakılırsa o zaman kimse sokağa çıkmasın.
- +1 yıl
@Aylincevaplıyor kız olmadığınız için anlamazsınız. Boşverin.
- +1 yıl
eksiliyorlar bide ya :D
+1 yılKarışamaz karışırsa jartiyer, kırmızı mini veya tanga giyilmesini istemeyeceğini de bilmeli.
10 YorumlaAilen karışmıyorsa o kim karışıyor? Saçmalık. Kendine güveni yok.
10 YorumlaKarışır tabi ki ama kimi ister kimi istemez karışmasını.. Görecelidir
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma anne baba karışınca medeniyet diyip giyerler sevgili karışınca giymezler
10 Yorumla
+1 yılBiz kadınlar böyle seyleri çok severiz tatlim ona göre hazırlanırız 😊
00 YorumlaEteyin uzunluğuna gore abartılı ise karışabilir bence
00 Yorumla
+1 yılMini giyen kızlarla erkeklerin ne işi olur
324 Yorumla- +1 yıl
Yabancılar evleniyor buna ne dersin?
- +1 yıl
Onların midesi geniş, meşrebi geniş
- +1 yıl
lafa bak 😂 mide genişliği bu değildir. Bunun için en mutsuz aileler türklerde. Aldatmayı kabullenmek sizin dediğiniz gibidir.
- +1 yıl
Benim anlamadığım böyle düşünenen erkeklerle sizin kizlarin ne isi oluyor 🤔 tek soru burda bu senin yorumuna.
- +1 yıl
Hep merak ediyorum mesela bir kadın süper mini giyerek kasık bölgesini neden göstermek ister? ya da dekolte giyince neden neme ucunu göstermek ister. Bana saçma geliyor
- +1 yıl
Bir kadının iç çamaşırını göstermek istemesi de bana saçma geliyor
- +1 yıl
Burada gayet normal. Buna bakıp tahrik olan yok. İnsanlar birbirine saygı duyuyor. Verdigin sorunun cevabini anlaman icin ulkenizin yuzyillar sonra gelismesi gereklidir.
- +1 yıl
Mini demek ic camasir gosterme degildir. Minininde adabi var.
- +1 yıl
Yani diyorsun ki Allah'ta kim oluyor karışıyor bizim kapanmamıza açılmamıza. O da güzel
- +1 yıl
Ben full musluman ailede buyumedim. Ulkemde muslumanlik bile az 😂😂 sen kime ne anlatiyorsun
- +1 yıl
Herkes musluman olmak zorunda mi? Ben mesela inanirim hristiyanligada muslumanligada cunku iki dinle buyudum. Kalbin temiz olmadiktan sonra yuz gun carsafa burunm
- +1 yıl
Şimdi anladım. 70 sene önce terzilere elle yazdırılan incilden bahsediyorsun
- +1 yıl
Siz daha dinlere bile saygi duymuyorsunuz))) irkci bir insansiniz. Ayip olsun.
- +1 yıl
Gelmissin bu yasina Beyefendi gibi olamamissin. Irkcı bir insan olmuşsun. Seninle tartismam bile. İyi gunlerm
- +1 yıl
Yaşasın ırkçı Türkiye
- +1 yıl
Tanidigim turkler hepsi irkci degildi. Sen irkci kisimdansin.
- +1 yıl
70 sene önce işsiz güçsüz kişilerin yazdığı kitaba da bırakta saygı duymayalim
- +1 yıl
Benim hem kurana hem incile saygim var. Sen sadece irkcisin.
- +1 yıl
Kotu olan yani suki yasinizda 34 ... Kucuklere kotu ornek...
- +1 yıl
Bu dünyada gerçek incil yok, hepsi uyduruk yazılmış şeyler.. gerçek incili değiştirdiler.
- +1 yıl
34 değilim ben
- +1 yıl
Sana gore tek dogru Kuransa ve muslumanliksa o zaman lafim yok. Her din herkese gore dogrudur. Saygi onemli birsey.
- +1 yıl
Doğru derken değiştirilmedi anlamında dedim. Ama incili herkes 70-80 sene önce kafasına göre yazdı, dörde ayırdı. Söylenen söz tek ama 4 parçaya ayırdılar. İnanmayın öyle safsatalara
- +1 yıl
İyi bayramlar. Özür dilerim kırıcı olduysam
+1 yılKimse, kimsenin hayatına karışamaz.
20 Yorumla
+1 yılBence karışamaz.
10 YorumlaMini etege karısabilir bende karısırdım
10 Yorumla
+1 yılMaço erkekleri bir türlü sevemedim gitti ya
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi