merhabaaa benim sevdigim bir kiz var ve kiz lez🐸 ben de sanirim oyle ve kizin sevgilisi var kiz yakin bir arkadasim ama seviyorum biliyorum sevmiyorsun falan demeyin yani..
sonuc olarak ne yapabilirim kizin ilgisini cekmek icin? kiz en yskinlarimdan biri..
sonuc olarak ne yapabilirim kizin ilgisini cekmek icin? kiz en yskinlarimdan biri..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Git söyle ona olan hislerini anlayışlı biriyse ne ala anlayışlı değil ise de ne kaybedersin ki?
ya soylerim soylemesine ama eger soylersem aramizdaki sey tamamen biter en azindan arkadas olarak kalabilmek icin
Bitsin knk nolcak biri gider biri gelir ve kıza hoşlandığını söyleyeceksin mutlu olması gerekirken arkadaşlığı bitirirse senle hadi ordan et.
S1ktir et olacaktı o hadi ordan et yazan yer
3 lü lez bilmiyorum daha önce videosuna hiç denk gelmedim sıra dışı olabilir
kankaaa yanlis anlamissin
Sen doğru anladığımı yanlış anladığını sandın ama ihtimaller üzerinde düşündüğümüzde olamaz değil tek şart olarak teklif edilse kabul etmeyecek misin
AMZKAKDIDKWJDPWJDKWPF
Kızla buluş ve evine at çok güzel seviş ve lezbiyen yap
kızın sevgilisi varsa hiç uğraşma. sevgilin varken başka birinin sana açıldığını düşün çok rahatsız edici hem kızı hem sevgilisini rahatsız etmiş olursun.
Daha once senin sevgilin oldumu once kendini sorgula eger bu duruma ikna olur ise gerceten ozmn direk acil konuyu bahset yabi
evet onceden sevgilim oldu ama hemen ayrildim ve dedigim gibi kiz en yakin srkadasim olarak biliyor beni
Ama bnce bu konuyu kendini sorgulamaktansa kendisi ile konus
beraber vakit geçirin özel ilgini farkettir
Memelerini göster ona
Olabilecek bütün engeller mevcut
Off sadece seks yap bence
Mal karı
?
Bosver baskasindan hoslan
Hiç bişey deme gözlerine bak ve dudaklarına yapış
Tamamen sana bagli
biraz daha aciklayabilir misinnn
Kızın kez olduğuna eminsin git acil sonuçta kötü tepki vermez
dedigim gibii kizin sevgilisi var ve kiz sevgilisini acccayip seviyor cok bagli yani acilsam ne olcak benim sordugum sey nasil ilgisini cekebilirimdi
Takip attim