Boşandım uzun bi süre tekrar evlenmeyi düşünmüyorum psikolojik olarak kendimi buna hazır hissetmiyorum ama büyük de konuşmak istemem tabi hayatın karşımıza nasıl bi sürpriz ile çıkacağını bilemeyiz tabi tekrar evlilik kararı alabilmem için karşıma çıkan kişinin karakter olarak çok çok iyi olması lazım ve tekrar aynı kötü günleri yaşamayacağım konusunda bana güven vermeli yoksa çok zor tekrar evlenmem
Evlenebilirsin ama çok çok zor karar verirsin buna bence bir kere atlatmışsın çünkü bir daha aynı şeylere baştan başlamak çok yorucu olabilir ama asla dersin biseye bir anda da hayatta basina gelir o yuzden cokta net konuşmamak lazim ama gene cok zor karar vermesi bence
Sanırım ne şekilde bosandigima ve bosanmanin ardindan hayattan ne beklediğine göre değişir. Yaşım, çevrem, meslekte geldiğim nokta, yaşadığım şehir gibi birçok dinamige bağlı olarak bu duruma o an karar verebilirim.
Sanırım evlenmezdim , şimdi bı iliskiden çıkınca bile karsimiza çıkan insanı kiyasliyoruz laf ediyoruz güvenmiyoruz hele bir de evlilikten çıkmış olsam.. sanırım erkek cinsinden tamamen uzaklasirdim
evliyim bosanirsam birdaha asla evlenmem.. tek basima kraliçe gibi yaşarım kendime ait düzenim minik bir arabam birde kedim olsun işim olsun bir kaç dost ve aile yeter ya... evliliği desteklemiyorum artik🤣
Evliliğin nasıl bittiğine bağlı. Ama bir süre zaten kendini toplarlama sürecinde insan evlilikten uzaklasir ve soğur. Hayatin insana ne getireceği belli olmaz. Olur da olmaz da. Ama insan yalnız kalamaz.
Hayatımızda aldığımız kararlar zaman zaman doğru olmayabilir evlilikte bunlardan birisi yanılma payı her zaman oluyor bence bu konuya böyle bakılmamali fakat insanlar nasıl ayrıldığına göre ve ne yaşadığına göre değişiyor tabii tekrar evliliğe bakış açısı.