Daha önceden tanıdığınız (doğum günü hariç hiçbir günü kutlamayan) hoşlandığınız bir erkek, özel günleri (kadınlar, anneler günü) kutlamaya başlasa ne düşünürdünüz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki nezaketen yazıyo olabilir ya da ordan yürüyüp muhabbet de açmaya çalışıyodur
Hoşlandığım kişi kadınlar gününü kutladı. Anneler gününde de ‘Şimdi sen de kedi annesi sayılırsın senin de anneler günün kutlu olsun’diye mesaj atmış. (Kedim yok bahçedeki kedilere yemek veriyorum arada).
Şu an duygusal boşluktayım belki ama cok tatlı sana bunları demesi bence belkide sana karşı bi hissi olabilir düsünüp yazıyo sonuçta bunları yazdıktan sonra bi muhabbet oluyor mu?
Evet. Normalde konuşuyoruz her gün her dk olmasa da
Sıradan arkadaş gibi mi flort gibi mi
Ben o ayrımı yapamıyorum;
Aramızdaki ilişki şöyle; askerdeyken gece nöbeti vardı uyu madem sen demiştim ertesi günü yazmış. Emredersiniz:D ben çoktan uyumuşum sen dün uyu dediğinde dedi. ben de yaa ordaki emirlerin yanında benimkiler hiç kalır:D tahmin ettim dedim. O da yaa yeter ki emir veren sen ol ben öper başıma koyarım senin emirlerini valla tek kelime itiraz da etmem karşı da gelmem dedi. Askerden gelince bir yere başvuru yapmaya gitmiştik. Benim kimliğim masadaydı. Kimliğimi eline aldı sarılır gibi yaptı bu bende dursun dedi güldü. Sürekli evlenen arkadaşlarından bahsediyor. O evlendi şu evlendi. Onun çocuğu oldu şöyle böyle falan. Sonra bana bakıp kafasını sallayıp bak işte bakk gördün mü insanlar evleniyo dedi güldü. Atanma mevzusu geçti. Onun bölümü daha şanslı bu konuda dediler. Bak benim şansım daha fazlaymış. Neyse ben atanayım da sen atanmasan da olur dedi. Çocuk muhabbeti geçti. Benim çocuğum nasıl olur acaba falan dedi. Sonra işte dedim benim gözlerim çekik ya çocuğum da kesin çekik gözlü olur dedim. (Onun gözleri çekik değil) O da benim çocuğum da çekik gözlü olur benim gözlerim de çekik ya dedi güldü. Bayramda anneannesinin yakınında beni görmüş aradı. sonra dedim ordakilerin bayramını kutlarım falan o da o öyle ordan olmaz işte gel buraya burda kutla dedi. Bunlar 1 yıl içinde olan konuşmalar.
2 hafta önceki konuşmalar ;
Storiye boydan foto koymuştum. hikayeme yanıt vermiş kilo verdin mi falan mevzusu oldu. En son gördüğünden beri fark olduğunu belimden baya gittiğini söyledim iyi maşallah dedi
Ondan sonra 1 hafta konuşmamıştık. en son o yazmıştı. 1 gün önce gece storime kedi çekip koymuştum. Ertesi akşam da o kedisini çekip koymuş. Ben de yanıt verdim. Çok tatlı falan dedim. Gel sev dedi.
Hoşlandığım kişiyle benim acı yiyip yemediğim mevzusu oluyordu. Sonra acı olmadan hiçbir şey yemiyorum dedim. Hıı kesin öyledir falan dedi. Anneme sor dedim. Her yemeğe koyuyorum mutlaka dedim. Nasıl sorcam dedi ben de gel buraya burda sor dedim (akşamdan anneannesine gitmişti biraz mesafe var arada) anneannemdeyim şimdi uzak orası dedi. İşini sordum bıraktın mı falan diye o da 2 gün çalışıyormuş 1 gün çalışmıyormuş. Ben de madem o kadar tatilin var insan bi görüşelim der dedim. O da dışarının hiçbir güzelliği yok ya netflix takılıyorum ben hep dedi. ben de depresyonda mısın, ben sürekli evdeyim aşırı sıkıldım artık dedim. Ben anneanne keyfi yapıyorum çık gel sende çay kahve güllaç var dedi. Anneannesinin videosunu falan çekmiş. Kadın hasta gibi kolunda pamuk falan var. Ben de geç oldu artık bi dahakine. Anneannen hasta gibi dedim. Ben anneanneme ve büyüklerime her zaman çok önem veririm dedi. Ne düşünüyorsun
Bence seninle ciddi düşünüyo ve senden hoşlanıyo göndermeler yapmış hep belki senden bi adım bekliyo olabilir biraz daha yakın olsannız sana olan hislerini söyliyceğni düşünüyorum ve cidden anlattıklarına göre sizden çok tatlı bi çift olabilir eğer sende istiyosan belki de ilk adımı sen atmalısın ona karşı olan hislerini belli ederek
Bi dakka yeni yazdıklarını okumadım
Son yazdıklarımı askıya al
Hâla aynı fikirdeyim seninle ciddi düşünüyo ve gayet seviyeli bi muhabbetiniz var çok güzel bisey bu dediğim gibi bence artık biriniz bi adım atsın bi üst seviyeye geçin anlattıklarına göre nedense içim çok ısındı sanki evlenseniz sevgili olsanız çok mutlu çok tatlı olursunuz gibi geliyo
Çok teşekkür ederim inşallah dua eder misin benim için 🤲🏻 Bu anneler günü mesajına; kıymetimin bilinmediği anlar da oluyor 😂 teşekkür ederim 😻 diye cevap verdim. O kedili gülücük koymuştu ben de kedili kalpli göz koydum 🙈 anlamış mıdır sence
Tabi ki ederimm Ya çok ufak bisey bu daha çok belli etmelisin bence kedili kalpli gözü herkes koyabilir
Daha önce hiç koymadım 😂
Olsun sen yine de daha belli edici şeyler yapsan bence daha iyi olur emojilerle değil ama belki öpücük gönderen kedi olabilir 😂
Bir şey daha yaptım da 😂 bi tane film izliyo orda bi karakter var soyadı pinkman. Storiye kendi fotosunu koymuş. Üstüne pembe şerit vardı. Oraya o adamın adını yazmış ben de yanıt verdim sonra konuşurken dedim ona mı benzetiyorlar diye o da yok be pembe giyince aklıma o geldi dedi ben de o adam tipsiz benzemiyo dicektim dedim. Neresi tipsiz o adamın sarı saçlı mavi gözlü 😛 dedi. ( kendisi sarı saçlı mavi gözlü değil) ben de her sarı saçlı mavi gözlü olan yakışıklı mı oluyo dedim j. pinkman yakışıklı değil mi dedi ben de değil dedim. Anlamış mıdır😂😂
Ay film demişim dizi
Diziyi biliyorum çocuk cidden yakışıklı değil ama karizma 😂bence biraz anlamış olabilir şey gibi düşünmüştür bana iltifat etti ama buda bi ilişkiyi başlatıcak bişey değil bence sadece iltifat yani ona biraz hayellerinden planlarından bahsetsen onuda dahil ederek ya da senin farklı bi sekilde belli etme yolun var mı bu söylediklerin bi tık pasif küçük seyler
Erkekler biraz salak oluyo bazen anlamıyolar 😂
En fazla çıkabildiğim bu şimdilik 😂 nasıl başlatılıyor bilmiyorum tecrübem yok hiç. İltifat etmedim hiç ona bugüne kadar. Ama kıyamam demiştim birkaç kere. O da bir şey söylediğimde bi kere kıyamazsın demişti😂😂
Aslında benimde yok ama onlar gibi düşünmeye çalışıyorum bazen şimdi onların bize dediği ufak tefek seylerle bi planlar yapıyoruz umutlanıyoruz onlarda tam tersi ufak tefek seyleri anlamıyolar sanki karşılarına çıkıp seni seviyorum dememizi bekliyolar şimdilik buni yapıyosan ilerleyen zamanlarda ilgini daha çok belli edersin zamanla olucak bir şey
Kesinlikle kafayı yediğini düşünürüm
Hoşlandığım kişi kadınlar gününü kutladı. Anneler gününde de ‘Şimdi sen de kedi annesi sayılırsın senin de anneler günün kutlu olsun’diye mesaj atmış. (Kedim yok bahçedeki kedilere yemek veriyorum arada).