kadınların , erkekte neden olmazsa olmaz 1.80 boy takıntısı var?
boyu 1.80 olmayan artık erkek sayılmıyor bu devirde. neden öyle sizce?
boyu 1.80 olmayan artık erkek sayılmıyor bu devirde. neden öyle sizce?
Neden kendilerinden kısa erkeklerle dolaşmak zorunda kalsınlar ki kadınlar? Bu konuda haklılar. Boyu boyuna huyu suyuna denk olacak. Tabii ki de kürek sapı kadar boyu olan kızlarında elektrik direği gibi erkekleri istemeleri klasik Türkleşmeyi gerektirdiğinden gülüp geçiyorum.
bence kesinlikle önemli. bir kadın ile bir erkeğin arasında en az 10-15 cm fark olmalı diye düşünüyorum. 1.50 küsür kızların 1.80 üstü erkek istemesini saçma buluyorum orası ayrı ama 1.65 üstü kızlar 1.70 küsür erkeklerle beraber olmasın bir zahmet.
Uzun boylu erkekler yakışıklı oluyor genelde ama herkesin boyu boyuna. benim boyum 170haliyle uzun erkek isterim ama gidip 150 lik kızın da 180 llik erkek istemesi komik
Kaç istersin mesele
Cevap
3Cevap
Uzun boy güven hissi veriyor bana göre. Boyum 1.63, partnerimin boyu 1.77–1.82 m arası olsa ideal. Ailem uzun boylu, en kısası benim, o da bir neden.
1.92 yım boyumdan memnunum rahmetli dedem 2.05 mübarek sanki NBA de Los Angeles Lakers de forma giymiş
Sülalecek maşallahınız var bro
@HappyOrPsycho sağol kardeşim senin boy Kac
1.80
@HappyOrPsycho İyi gibi..
Ben cüce kalırım aranızda tabi
@HappyOrPsycho Kardeşim iyisin kitalararasi yarış düzenlensin 1.50 boyunda bir hanımefendiyi sirtlayip götururum, bu hayatta guclu olacaksın ,💪
Tamam bro en iyi sensin😂
Bu tür konuşmalarımdam dolayı babam beni evden attı ama benim artık herşey çok hoşuma gidiyor zevk alıyorum
Benden kısa olmadığı sürece hepsine açığım. Benimle aynı da olabilir
Onu diyenler cok mukemmel zaten her lafa takilmamali insan oldugu gibi sevmeli kendini.
Ben uzun boylu olduğum için benden uzun olmasını isterim.
Kimse öyle birşey demedi sen boyuna takık kompleksli bir bireysin sadece
Bende kadın olarak yanımda benden daha yapılı bir erkek görmek isterim. Kişiden kişiye gire değişiyor tabii çoğu erkeğin minyon kız sevdiği gibi:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?