Sevdiğiniz insanın fiziksel görüntüsü boyu kilosu kaçıncı planda? Böyle manken gibi mi olmalı , kusursuz bir fiziğe mi sahip olmalı, ya da sizin için ne kadar önemli?
Sevgilinizin fiziksel görüntüsü sizin için kaçıncı planda?
Görünüş her zaman 1. Plandadır. Görürsün güzeldir tanırsın akıllıdır beceriklidir hamarattır şefkatlidir vs. Vs. Ama çirkin birine kimse direkt aşık olmaz ya da kimse ondan etkilenmez. Etkilenmesi için önce tanıyıp sonra çirkinliği aza imdirecek meziyetlerle kapatması gerekir. Bu yüzden 1. Sırada değil diyenlere inanmamak lazım... Adriana limayla çirkin kilolu ve kısa biri yanyana gelse görümüş önemli değil ben adrianaya bakmam diğeri tam benlik diyen çıkarmıydı acaba. Sırf güzelliği için kötü özelliklerine yriplerime katlanırlardı...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani normal tatlı gelen bir yüzü olsun sempatik olsun aşırı yakışıklı birisini beğenmem benimde öyle bir yapım var onun dışında öyle yani sempatik koruyup kollayan biri olsun tamamdır benim için tipi normal olsun aşırı bişey beklemiyorum
Fiziksel özelliklerini önemsemem gerektiği kadar önemserim. İlle de kaslı, çekici, karizmatik, bakan bir daha baksın dedirtecek biri olmalı diyemem. Dış görünüşe bu benli önem vermem. Eli, yüzü düzgün olsun da gerisi önemli değil.
İlk planda o var zaten. O hoşuma gitmese tanışmam ki.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fiziksel görüntüsü önemli sonuçta hoşlanman için ilk etapta ama Brad Pitt te olması gerekmiyor gözüme hoş gelmesi yeterli öyle ultra bir beklentim olmaz kimsenin de olmamali hic birimiz mükemmel değiliz sonucta çünkü mesela karşında aşırı beğendiğin biri vardir sevgili oldun ama İki kelime konuşamıyosun şimdi burda ilk sirada olsa ne olur onun güzelliğinin bu etapta artik bana faydasi ne. O yüzden göze biraz hoş gelmesi ve anlaşabilmek önemli olan.
ben görünüşe aslaa önem vermem diyenler kesinlikle yalan söylüyorlar tanışmadan iç özelliklerini bilemezsin ve dış görünüşten etkilenirsin sonuçta amaa tanıştıktan sonra tip çook arka planlarda kalır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ilk sirada kusursuz fizik ariyorum cansu dere tarzi bakalim bulamadim daha.