Üç senedir beraberiz çok da seviyoruz birbirimizi, hiç güven sorunu yaşamadık. Sevgilim geçmişimi en ince detayına kadar bilir, ben de onunkini. Hatta yakın zamanda eski sevgilim bana sosyal medyadan mesaj atmıştı ben de engelledim. Bunu da söyledim bilsin diye. Ama bazı arkadaşlarım her şeyi de anlatma falan diyorlar benim de kafam karıştı kötü mü ediyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Aslında insan hayatı aldığı insana güvenerek ve o insanı severek hayatını almayı tercih eder, dolayısıyla hayatımızda olan insan bizim güvendiğimiz bizim her şeyimizi emanet ettiğimiz insan olarak görülür, bundan dolayı her şeyimizi her detayına kadar bilmesini ve biz de onun her şeyini bilmek isteriz, bu her ilişkide insanların yaşamak isteyeceği doğal bir durumdur.
Ama şunu hiçbir zaman unutmayalım ki hayatımıza aldığımız insanlar sevgilimiz değil işimiz dahi olsa, klasik bir söz vardır insanoğlu çiğ süt emmiştir, bugün dahi sadece sevgilimiz eşiniz değil ailemizde dahi bir hatamız olduğunda ya da bir kavga ettiğimiz zaman sen zaten zamanında böyle bir hata yapmıştın, sen önce kendine bak zaten sen düzgün birisi olsaydın zamanında şöyle bir hata yapmazdın. şeklinde söylemlere maruz kalarak hayal kırıklığı yaşayabiliriz.
Bu yüzden hayatımızdaki insana eğer ilişkimizi etkilemeyecek onu ilgilendirmeyen mevzular yoksa, her şeyi paylaşmak doğru bir yaklaşım değildir, çünkü bugün insanlar evlendiği insanın dahil evlendikten 30-40 yıl sonra yeni yeni huylarını yeni yeni sırlarını öğrenmeye başlıyorlar, aslında bir insanla ilişki yaşamak Sevgi olabilir aşk olabilir kabul ediyorum ama bir yerde sevgi aşk menfaati getirir menfaat olmayan yerde sevgi ve aşk olmaz ve insanlar menfaatleri çıkarları bittiği zaman sizin onlara söylemiş olduğunuz birçok sırrı size karşı kullanmak isterler.
Bence bazı sırlarınız size kalması çok daha iyidir,bir söz vardır klasik olacak Ama iki kişinin bildiği sır değildir bunu hiçbir zaman unutmayın, ve hayatınızda olan insana onun bilmesi gerektiği kadar her şeyinizi paylaşın, çünkü bugün sizin dostunuz sevgiliniz olan insanlar yarın öbür gün işlerine gelmeyip anlaşmazlık olduğunda ayrılıklar söz konusu olduğunda emin olun ki o yaşadıklarınızı size ya da anlattıklarınızı koz olarak kullanması ihtimali vardır, bu bir güvensizlik ya da bir şeyler saklamak değildir bir insanı sevebilirsiniz hayatınızı alabilirsiniz güven duyabilirsiniz ama her şeyden önce kendinizi düşünmeniz gerekir.
siz iyi olduğunuz sürece insanlar iyidir bunu hiçbir zaman unutmayın, arkadaşlarınızın dediğini uygulayın ve bilmesi gerektiği kadar her şeyimizi paylaşın,
İnsan kendi başına bir bireydir dünyaya nasıl tek geliyorsak dünyadan da tek başımıza öleceğimizi unutmayın o yüzden öncelikle ilk sırdaş kendiniz olun, eşiniz dahi olsa her şeyimizi bilmek zorunda değil. Aynı şekilde siz de onun her şeyini bilmek zorunda değilsiniz geçmişte olan geçmişte kalmıştır her ne olduysa sizin içinizde kalması gerekir, çünkü daha sonradan güvendiğiniz insanlar başınıza kalkar hayal kırıklığı yaşarsınız.
insana en iyi dost kendisidir bunu hiçbir zaman unutmayın sağlıcakla kalın mutluluklar dilerim.34 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ve siz ne kadar iyi olursanız insanlar o kadar iyi oluyor.
- +1 yıl
Sanırım yaptığım yorum bir pembeli üyenin zoruna gitmiş bakın - vermiş
En İyi Cevaplar
Merhaba!
Bu yaptığınız şeyin ileride size olumlu ve olumsuz anlamda geri dönüşleri olacak. Şöyle ki; sevgilinize geçmişiniz ve hayatınızla ilgili her şeyi her detayı anlatıyor olmanızın en büyük getirisi, aranızda hiçbir şekilde güven problemi yaşanmaması olabilir. Biliyorsunuz günümüz ilişkilerini yıpratan belki de en önemli faktör güven problemi. Bu konuda bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Diğer yandan, sevgi ve aşk ilişkilerinde; sevgiliye her detayı anlatmak, aranızda ilişkinin devamı için gerekli olmasa da önemli bir faktör olan tutku ve gizem konularında aşınmaya neden olacaktır. Şunu kabul edelim ki, bir ilişkide ilişki süresi ne kadar uzun olursa olsun, sevgiliyle ilgili yeni detaylar öğrenmek veya bunları zamanla keşfetmek gizem unsurunu canlı tutan en önemli konulardan biridir. Gizem unsuru canlı tutulduğu sürece, sevgiliniz de sizin gerçekten çok yönlü ayrıca sürprizlerle dolu bir kişiliğe sahip olduğunuzu düşünerek içten içe kendisini şanslı sayacaktır.
Sonuç olarak; sevgilinize kendinizle ilgili detayları anlatmanızı olumlu buluyorum ama az önce de belirttiğim gibi gizem unsuru asla kaybolmamalı. Bu dengeyi kurmak ve korumak da sizin elinizde..
Mutlu ve keyifli günler dilerim. 🙂🙂14 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen öyle.. Gizem bitince ilişkinin de sonu geliyor sanki. Evlilikle ilgili bencemde de kullanmıştım. Bir laf var, evlilik sandviç gibidir, içine ne kadar çok şey katarsanız o kadar lezzetli olur. İlişkiler de böyle bence.. Ne kadar farklılık ve gizem varsa yaşaması da o kadar keyifli olur 🙂🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, öncelikle sizi tebrik ediyorum. O kadar güzel ve şeffaf bir şekilde ilişkinizi sürdürüyorsunuz ki bu şeffaflığınızın karşılığını da fazlasıyla almışsınız ve 3 senedir sağlıklı bir şekilde ilişkinizi sürdürüyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın her şeyi anlatma demesinin nedeni, bence aranızda biraz da olsa gizem kalsın, sizi merak etsin ve yarın bir gün ayrıldığınızda da sizi zayıf yanlarınızı söylemişseniz oralardan vurmaya kalkmasın diye söylemişler diye düşünüyorum. Kendinizi manevi olarak garanti altına almak, olası bir kötü durumda da yani işler ters gittiğinde de kendinizi iyice tepetaklak durumda hissetmemeniz için size bu yönde bir uyarıda bulunma gereği duymuşlar. Ancak tabii ki de son karar size ait. Hata yaptığınızı düşünmüyorsanız ve sevgilinizin sizden ayrılacağını hiçbir şekilde düşünmeyip onu çok seviyorsanız anlatmaya devam edebilirsiniz. Çünkü eğer sevgiliniz bu yönde bir akıl aldığınızı sezerse size karşı olan güveni de zedelenebilir. Bunu da hesaba katarak bir karar almanızı tavsiye ediyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
32 Yorumla- +1 yıl
İlişkide güveni sağlayan, otoriter bir kişi değil, paylaşılan adil ortamdır. Bu adil ortam, saygı, sevgi, halden anlama, dürüstlük, şeffaflık ve 'işbirliği' gibi BİZ bilincini geliştiren değerler üzerine kurulmuştur. Bu değerleri yaşamak ve yaşatmak iki kişinin de sorumluluklarındandır.
Cam görüntüsü kadar şeffaflık lazım insana. Üstümüz başımız asfalt dökülmüşcesine karanlık ve derinliğimiz görünmüyor. Sığlık seviyesinde yaşanıyor ilişki ve üstelik bir de yaşıyoruz zannediyoruz ya, işte bu beni çok güldürüyor..
Kendimizde dahil olmak üzere güvenebileceğimiz yegane insan , dışarıdan tamamen şeffaf görünmekle birlikte içeriden hiçbir fark göstermeyen kişidir.
Arkadaşlarının ilişkiniz hakkında yorum yapması gereksiz, onları ilgilendirmiyor.
Sende bunu arkadaşlarına söylemelisin, her şeye burunlarını sokmamalılar.
İlişki iki kişiliktir, üçüncü kişiler araya girerse çatlamalar oluşur ve ilişki zarar görür.
Sonuç olarak;
Karşındaki kişi doğru kişiyse ve sen bundan eminsen, hayır yaptığın hata değil.
Fakat dediğim gibi, kime şeffaf olacağına da dikkat etmeli insan..34 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum ❤️❤️
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
17Cevap
Bir ilişkide güven ilk sırada gelsede , güven ve kişisel sınırları iyi ayırt etmek lazım. Sana kısaca kendimi örnek vereyim eski eşimle nışanlıyken her şeyimi paylaştım, evlilikte her şeyimi paylaştım, bir zaman sonra tartışmalarda bunların hepsini başa kalkmaya başladı ve ona güvenerek anlattığım sırlarımı beni başkalarına küçümseyerek anlattı. Elbette ki her insan aynı değildir ama henüz sevgilisiniz ve bilmesi gerektiği kadarını bilmeli yani onla ilgili kısımları.. Üzgünem dersin melankolik diyebilir, fikir değiştirirsin dengesiz diyebilir, insanoğlu çiğ süt emmiş.. Bunu yaşamış olduğu tecrübelerden bir abla tavsiyesi gör...
62 Yorumla
Soran+1 yılÇok pislik bir insanmış abla üzüldüm gerçekten, umarım aynısını yaşamam
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Merhaba,
İlişkiler de birbirinize karşı herşeyi paylaşmak olumlu bir davranıştır. İlişkiniz uzun süreli devam edebilmesi için geçmişte bile olsa bazı şeyleri paylaşmanız daha doğru olacaktır. Sağlıklı bir ilişkiler güzel iletişimden geçmektedir. İletişimi sağlam olsun herşeyi paylaşın güzel bir mutlu ilişkiniz olacaktır10 Yorumla
+1 yılHayır bence bu bir hata değil. En azından güveniyorsanız hata değil... Zaten güvenmediğiniz biri ile sevgili olmanız da absürt. Her şeyi paylaşabileceğiniz, sizi motive edebilecek, geri geldiğinde birlikte ağlayabileceğiniz, geri geldiğinde ise birlikte gülebileceğiniz ve daha birçok şeyi birlikte yapabileceğiniz yani çekinmeden anlatabileceğiniz biri ile sevgili olmalısınız. Eğer bir şüphe oluşturuyorsa ilişkinizi gözden geçirin derim. Öte yandan güvendiğiniz biri ile sevgiliyseniz de bu sefer yine her şeyinizi anlatmanız, şeffaf olmanız daha doğru. Günümüzde çoğu ilişki yanlış anlamalar yüzünden bitiyor. Yanlış anlaşılma da bir şeyleri ya da birçok şeyi paylaşmamaktan oluyor. Bu yüzden ben bunu hata olarak görmüyorum aksine ilişkiyi ayakta tutan bir etkendir.
40 Yorumlaİlişkiler sevgi, saygı ve güven üzerine inşa edildiği zaman sağlıklı ve uzun ömürlü olur. Senin sevdiğin kişiye karşı dürüst olman, hiçbir şeyi saklamaman ilişkinizdeki güven duygusunun artmasına sebep oluyor. Karşı tarafın gözünde daha iyi bir konuma geliyorsun. Şimdi soruyorum sana bunda kötü veya yanlış olan nedir? Herkes ilişkisinde güven olsun istiyor. Çoğu ilişkinin güven eksikliği sebebiyle son bulduğu bu dönemde sizin birbirinize karşı her koşulda dürüst olabilmeniz gerçekten çok güzel bir şey. Bence kendini bu konuda değiştirme. Sevdiğin adama karşı hep dürüst ve açık sözlü ol ki o da sana her zaman gözü kapalı güvenebilsin. Arkadaşlarının söylediklerine de kulak asmamanı tavsiye ediyorum. Çünkü fazlasıyla boş yaptıklarını düşünüyorum. Dürüst ve şeffaf olmak kesinlikle kötü bir durum değildir.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Her iki tarafında bir birine dürüst olduğu bir beraberlik gizli saklı yalan ile sürdürülen beraberlikten daha sağlıklı daha sağlam olucağını söylemek istiyorum..
Karşılıkli sevgi saygı güven varsa kimse kimseyi sorgulamaz ama senin zaten sorgulamadan söylediğini anlıyorum kendini nasıl rahat hissediyorsan sevgiline karşı açık olman istediğini anlatmada bir sorun yok senin isteğinle olması önemli olan.
İlişkilerinizi bir başkasına 3. Kişilere çok anlamayı doğru bulmuyorum kimisi kıskançlığı yüzünden kimisi farklı düşünceleri yüzünden kafani karıştırabilir... Sen kendini mutlu hissetiğin gibi yaşa sevgini duygularını..
Mutluluklar 🌸🌸12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de daha fazla bahsetmeyi düşünmüyorum onlara, teşekkür ederim ❤️❤️
+1 yılBence her şeyin anlatılmasında hiç sıkıntı yok ama bunu sen kendi isteğinle yapıyorsan sıkıntı yok, yoksa eski sevgilin sana bu konuda özel isteklerde bulunup sürekli merak ediyorsa geçmişini ancak o zaman sorun ve hata olabilirdi, sen içinden geldiği gibi davranmaya devam etmelisin, zaten hali hazırda 3 yıldır birlikteymişsiniz, bu da çok uzun bir süre, güven sorunu olsaydı şimdiye dek anlaşılırdı da, dediğim gibi her şeyi söylemek hata değildir, en azından böylelikle sevgilinin de her konuda içi rahat olur, bunu da şüphe duymak anlamında söylemedim, insanız merak edebiliriz bazen bazı şeyleri ya aynı öyle yani, hakkınızda hayırlısını dilerim, iyi bayramlar ikinize de. 🍀
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Öncelikle şunu belirteyim, siz anlaşabiliyorsanız ve bu şekilde daha mutlu bir ilişki yaşıyorsanız sorun yok diyebilirm. Çünkü her insan ilişkide bir değildir ve de klasik ilişki tabilerine uymak zorunda da değildir. Ama şunu belirteyim ilişki içerisde her şey sevgiliye anlatılmamalı. Tabi, bazı şeyler anlatımalı lakin her şeyi anlatmak, ilişki içinde olmasa bile ilişki sonrası bize problem yaratabilir. Nedir bu problemler derseniz:
1) anlattıklarımızı başkasına anlatmakla tehtit edebilir. Ya da ilişki içinde anlatılan bazı şeyleri bize koz olarak kullanabilir. O yüzden evliyken bile her şeyi anlatmak yerine önemli ve gerekli şeyleri anlatmalıyız.
2) her şeyi anlatmak bizi, ona daha çok bağlar. Olası bir ayrılıkta bizi daha çok üzer. Yeni bir kişiye ısıma ve güvenme süresini arttırır.
Yani özetle: sevgiliye birçok şey anlatılmalı ama her şey anlatılmamalı özellikle de gereksiz ve onu ilgilendirmeyecek kişisel bilgiler. Şahsi fikrim bu yöndedir.21 Yorumla Arkadaşlarını dinleme, sizin sevgilinizle beraber anlaşabildiğiniz bir durum haline gelmiş o yüzden buna devam edebilirsiniz. İlişkiler de üçüncü kişileri dahil etmeyin. Ondan sonra aranız bozulunca direkt arkadaşlarınızı suçlayıp onlarla da aranızı bozuyorsunuz. İlişkinizde güven sorununuz yok böyle güzel devam edin. Zaten bence olması gereken şey bu yani sevgilinize haber vermelisiniz sevgiliniz de size haber vermeli. Her konudan birbirinizin haberi olmalı yoksa ne anlamı kaldı sevgililiğin yabancılaşırsanız? Yanlış bir şey yaptığınızı düşünmüyorum üstelikte aranız da hiçbir sorun yokmuş zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba , siz yanlış bir şey yapmıyorsunuz ve bir ilişkide şeffaf olmak gerçekten çok önemli..
sevgilinize güveniyor ve bunun vermiş olduğu duygu ile herseyinizi paylaşmak size şimdiye kadar iyi geldiyse başkalarının sözlerine çok fazla takılmayın..
Bu sizin ilişkiniz ve sizi ilgilendirir ,
2.3. Şahısların doğrularına göre şekil almak size zarar verir..22 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Her şeyi paylaşma derken arkadaşlarınla olan konuları paylaşma, ailende ki olan özel meseleleri paylaşma, kızsal bazı durumlarını paylaşma. Ama şu yazılarinda ki her şey on numara hareket. Bak 3 senedir mutlusunuz ve aklınızda soru işareti yok. Bence çevrendekileri dinleyerek hata yapma.
10 Yorumla
+1 yılHer şeyi paylaşmak iyidir aslında bunda kötü bir durum yok diye düşünüyorum karşılıklı güven sorunu yok ise olması gereken bu gizem yaratmaya gerek yok..
Ancak bu bir defa tekrarlanacak bir olay ise bunu söylemek ya da söylememek sana kalmış söylersen gereksiz kıskançlık yaratırsa bu durum aranız boş yere gerilebilir değil mi?
Gereksiz kıskançlıklar ve gereksiz güvensiz ortamlarına girmemek adına bu bir defa tekrar edecek ise bence söyleme..10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Bence anlatmanizda bir sorun yok. Sevgili demek, biz olmak demektir.
Siz anlatmadan öğrense, daha kötü olabilir.
O size anlatıyorsa, siz de ona anlatmalısınız.
3 sene az bir süre değil, iyi tanıdığınızı düşünüyorsanız ona her şeyinizi anlatın. Evlilikte de, sevgililikte de bu birinci kuraldır. Birbirinize çok güvenin, güven sorunu yaratacak bir şey yapmayın.12 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba, öncelikle senin ilişkini arkadaşların yönetmiyor, sen kendi kararlarını verebilecek yaştasın sen, bence en doğru olan birşeyi yapıyosun, çünkü sevgililer birbirlerine zaten böyle olmalı, günümüz şartlarında sevgililer birbirlerine karşı dürüst olmadıkları için ayrılıyor, aynı şey evlilik içinde geçerli, eşler birbirleri hakkında yeni şeyler keşfediyolar, kısaca sen doğru olanı yapıyosun, güven zaten ilişkide en önemli şey, umarım daha çok mutlu olursunuz, hayatında başarılar dilerim canım <3
10 YorumlaHer şey söylenmeli şeffaf olunmalı ileride karşılaşması muhtemel sorunlar için.
10 YorumlaBence çok iyi, kötü etseydin 3 yıl sürmezdi, ilişkide en önemli şey güven be anlayış :) Allah ayırmasın ama yine de her şeyi de bilmemek lazım siz öyle mutluysanız keyfinize bakın bizde çok iyi anlaşıyoruz🥰
12 Yorumla
Soran+1 yıl❤️❤️❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakma arkadaşlarını. Aranızdaki güvene göre takıl. Nasıl rahat ediyorsanız. Ben her şeyimi anlatırsam rahatsız hissederim anlatmam. Ayrıca kıskancım eski sevgilisiyle ilgili sormadıkça bilgi verirse sinirlenirim. Benim için gerek yok ama bu sizin ilişkiniz. Her ilişki farklıdır. Nasıl istiyorsan öyle davran
00 YorumlaHer şeyi paylaşmam. Paylaşmak da doğru olmasa gerek.
00 YorumlaHerşeyi söylemen güzel ilişkide yalan olmaması lazım ama her ufak tefek olaylar erkeklere söylenmez mesela atıyorum biri resmini mi beğeniyor gidip beğendi deme hemen öyle
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ya öyle şeyler önemsiz zaten onlara dikkat bile etmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İyi yapıyorsun. Böyle devam Güven sorunu yoksa anlatabilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılboşver arkadaşlarını. şeffaflık iyidir. iki tarafta şeffafsa sorun yok.
10 Yorumla
+1 yılGeçmişinle ilgili her şeyi paylaşmak ilişkinin ilerisi için olumludur. Bunun dışında her şeyi paylaşmaya gerek yok. Ben doğru bulmuyorum
10 YorumlaBilmem, bu onun nasıl bir karaktere sahip olduğuna göre değişir bence. Bunu da en iyi sen bilirsin sanırım. Onu yeterince tanıdın mı?
10 Yorumla
+1 yılÖyle her şeyi anlatma tabi ki, ilişki bittiği zaman başına kakan çok oluyor. Anlatsan dert, anlatmasan dert.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadım böyle bir durumu kisiden kisiye degisir fakat ne anlattiysam neyin olmasini istemiyosam bizzat inatla onu yasatti bana ser*fsiz.. herseyi anlatma canım başa bela seninde kara kutun olmalı senden sonrası önemli onun için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyden kasdettiğin durum günlük yaptıklarını mı özel durumlarını da mı
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzel şeyler, işte eski sevgilimin bana yazması gibi vs
- +1 yıl
Senin tercihin canım güveniyorsan sıkıntı yok
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Üç senedir böyle iyiseniz hiç başkalarının dedikleri ile kafanda soru işareti oluşturma.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
+1 yılBazı şeyleri anlatmak ilişkiyi olumsuz etkileyebilir
08 Yorumla
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
Mesele eski sevgilin ile olan şeyleri anıları anlatmak olumsuz etkiler tabi yeni sevgiline bağlı olumsuz etkilemek
Soran+1 yılYok anıların anlatılmasını gereksiz buluyorum zaten, belli başlı bilmemiz gereken kadarını biliriz öyle anı gibi detaylar sormayız
- +1 yıl
Ne gibi belli şeyler
Soran+1 yılNe bileyim kaç kişiyle çıktığımız, ne kadar ileri gittiğimiz, ya da sorun olan şeyler ayrılma sebebi vs bu kadar
- +1 yıl
Bunlar sorun bence hep
Soran+1 yılKişiye göre değişiyor demek ki bilmiyorum cidden
- +1 yıl
Evet değişir
Gizli Üye(18-24)+1 yılCiao 🦇
Bende küçüklükten itibaren herşeyi anlatıyorum😂 bence sakıncası yok.10 Yorumla
+1 yılBirbirinizin yüzüne vurmuyorsanız en sağlıklısı bu bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme kanka ben de söylemem herkesin özel hayatı sonuçta.
00 Yorumla Herşeyi paylaşmasamda paylaştığım bazı şeyler benim aleyhime oldu. Ben tavsiye etmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. ben de herşeyi söylerdim, sonra yine noldu diye tepki vermeye başladı, anlatmıyorum artık
00 YorumlaTabiki hepsini anlatmalıyım ki şüphe duymadın kimse
00 YorumlaYani ne soyledigine bağlı ama eski sevgilinin sana yazıp onu engelledigini söylemen iyi olmuş böyle şeyleri söylersen iyi olur çünkü her şeyi ilk senden duyması lazım başkaları olayı başka bir şekilde yansıtabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiyin ve bazen hata mi ediyorum djye aklima takılmıyor değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki ben de o memnun gibi ama kafama takıldı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArkadaşlarının tavsiyeleriyle hareket etme bence asıl her şeyi anlatmaman gereken arkadaşların
01 Yorumla
Soran+1 yılO doğru bak
Söylemelisin bazı şeyleri sonuçta ilerde birlikte olcaksiniz
10 YorumlaEğer ilkse anlat ama geçmişin onunla ilgili değilse anlatma.. Benim tüm geçmişim onunla ilgili o yüzden rahatım yanii..
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk değil ama öyle şeylere takılan biri de değil zaten bunu bilerek sevgilim olup evlenmek istedi
Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Bence en iyisi devamke
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. İleride duyacağına herşeyi şimdiden duysun
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum en azından bu şekilde güveni de sağlamlaşıyor
Soran+1 yılYani daha da üç sene geçti zaten gayet rahat şu an 😂
Soran+1 yılİyi bari rahatladım kendimi bildim bileli her şeyimi anlatırım çünkü hatta bazen anlatmadığımda bozuluyor demek ki doğru yaoıyırumu
Soran+1 yılyapıyorum*
+1 yılBunları zaten söylemen gerekiyor hata yapmıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani bence de her şeyi hemen anlatılmaz
00 Yorumla
+1 yılHickimseyi herseyi anlatma
00 Yorumla
+1 yılHiçkimseye her şey anlatılmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Doğruluk iyidir
10 YorumlaAnlatma herseyi
00 Yorumla
+1 yılİlişkinize yön verelim mi
00 YorumlaYok bazialri boyle
00 Yorumlaen iyisi bence
00 Yorumla