1 senelik bir ilişkimiz oldu inişli çıkışlı da olsa ailemiz biliyordu, görüşüyorduk birbirimizin ailesiyle.
Birbimize çok değer verdik belki bu ilişkiyi sürdürmek için sevgimiz sabrımız yetmedi fakat değer hâlâ vardı. Bitireli 2 sene oldu fakat biz bir türlü birbirimizden kopamadik ya o aradı ya ben aradım 3 kere falan bulustuk farklı şehirlerdeydik ama bı turlu o kadar tartışmaya kavgaya rağmen sürekli aradı yazdı sonrasinda 5 ay önce biz konuştuk yine bir hafta kadar çok sinirlendirdi beni haklıydım ve artık bitirmeye karar verdim cvp vermedim msjlarina kendini belli etsede tepki göstermedim 2 hafta önce mesaj attı askere gidiyorum diye bende Allah'a emanet ol kendine dikkat et dedim sağol teşekkürler yazmış sonrası gelmedi bu mesaj dan 2 hafta sonrada gece aradı acmadim sizce neden bir turlu bitmiyor? Amacı ne? Sevgi mi? Seven insan böyle mi davranır uzak kalarak mi?
Birbimize çok değer verdik belki bu ilişkiyi sürdürmek için sevgimiz sabrımız yetmedi fakat değer hâlâ vardı. Bitireli 2 sene oldu fakat biz bir türlü birbirimizden kopamadik ya o aradı ya ben aradım 3 kere falan bulustuk farklı şehirlerdeydik ama bı turlu o kadar tartışmaya kavgaya rağmen sürekli aradı yazdı sonrasinda 5 ay önce biz konuştuk yine bir hafta kadar çok sinirlendirdi beni haklıydım ve artık bitirmeye karar verdim cvp vermedim msjlarina kendini belli etsede tepki göstermedim 2 hafta önce mesaj attı askere gidiyorum diye bende Allah'a emanet ol kendine dikkat et dedim sağol teşekkürler yazmış sonrası gelmedi bu mesaj dan 2 hafta sonrada gece aradı acmadim sizce neden bir turlu bitmiyor? Amacı ne? Sevgi mi? Seven insan böyle mi davranır uzak kalarak mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olmayan bir şey değil. Yoluna bak benden uzak dur demiştim.
Bende çok dedim laftan anlamıyor artık cvp vermiyorum aramalarını açmıyorum
Engelle. Eğer yapmadıysan bu hakkı ona sen veriyorsun demektir.
Engelledim annesinden aradı arkadaşından aradı bişey değişmedi bence en sonunda kaldırdım engeli
ne istediğini bilmiyor kararsız kalmış gibi bi belirsizlik içinde böyle olduğu için direk sallamalısın iyi yapmışsın bitirerek seviyor olsa düşünmez bu kadar beklemez bile.
Zor oldu belki hâlâ duygularım var ama boşa kürek çekmek istemiyorum artık 3 senemi harcadim onun için ve bana verdiği tek şey koskoca bir hayal kırıklığı o kadar hakliyimki ne zaman konussak özür dilerim geçmişteki herşey için der keşke haklı olmak birazda sevgiden alsa götürse
kötü olmuş giden zamana yazık hatrı vardır o kadar zamanın zor üzücü :(
Geçmeyen acı yoktur buna inanıyorum🤦
böyle düşünürsen atlatacağına emin olabilirsin:)
Umarım 💁♀️
:)
Olmuyorsa fazla zorlamak sadece tarafları yıpratır. İşin yazgısal boyutunu da düşünmek lazım.
Zorlamayi bıraktım çünkü ne kadar cabaladiysam o kadar olmadı ama başkasıyla da olmadı çünkü ilk aşık olduğum insandi
Oluruna bırak, şehir değiştir, uzaklaş farklı kafaları yakala eskiye takılıp kalma. Oluru yoksa vakit bile harcama
Şehir değiştirdim hiç bir işe yaramadı malûm kafamızda bizle geliyor
Başka bir ilişkin oldu mu bu arada
Denedim ama beceremedim ve bitirdim 3 ay falan surdu
O zaman en dibe çakılana kadar yaşa bidaha birbirinizin yüzünü Dahi görmek istemezseniz biter, bu duygunun benzeri tecrübeyle sabitlenmiştir. Nefret edene kadar devam et
Ben onla birdaha başlayamam çünkü ben bir kere daha kendimi kaptirirsam toparlayamam tek istedigim unutmak ama bunu da pek beceremiyorum sağolsun oda buna izin vermiyor
Başlıkta ki soruya cevap olarakta : SSS*ktir ederdim 🤸
Ya kendini özletmeye çalışıyor ya da kalbi kırılmış
Kalbi kırılan o değil tam tersi benim kendini affettirmeye çalışıp gönül alicagi yere sadece saçma sapan kendini belli ediyor başka bir şey yapmiyor
Arayanlara asla zaman ayırmam
Ne guzel
Aynen başka türlüsü düşünülemez
Ne istediğini bilmiyor cunku
Evet ve ben belirsizlikten nefret ediyorum
Aramaz
Bende öyle diyordum emin olma bu kadar
Sevgilim var ve biliyor?
Ne kadar sevgilin olursa olsun eğer sen zamanında ona sevgini gosterdiysen o senin sevginden şüphe etmez ve sevgilin olmasına rağmen senin onu sevdiğini bilir
Eskiden sevgilimdi ama bitti ve şu an yeni bir ilişki varsa geçmişte seçtiğimiz insan takıntılı ruh hastası değilse hala sevip sevmemesi önemli değil hayatında biri olduğunu biliyorsa gidip arama saygısızlığında bulunmaz en azından benim eski ilişkimdeki insan saygılı.