biz her buluşmamızda ne yapıcaz diye düşünüp duruyoruz daha yeni sevgili olduk neler yapabiliriz ( yasaklar kalktıktan sonra)
Güncellemeler
+1 yıl
insan gibi soru sordum amacım cinsellik olsaydı bunu sormazdım herhalde sadece sevdiğim insanla yapabileceğim aktiviteler arıyorum doğru düzgün yorum yapın
Sinemaya falan gidin yemek yiyin buz pateni yapmaya gidebilirsiniz arabanız varsa gidin başka şehire veya sahil kenarından gezin yani cok sey var bu türlü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Genelde kafede oturup sohbet eder kol koka girip geze geze muhabbet ederdik ve zaman nasıl geçti anlamazdık
Piknik , Bowling , cafe de tavla , alış veriş merkezini gezmek
Bu sorunla karşılaşsam asla buluşamam neyseki ayrıca lnet olsun ki sevgilim yok
Kafeye gidiyrz, alışveriş yapıyoruz, sinemaya gidiyoruz, lunaparka gidiyoruz arada, Burger kesin gideriz
Sinemaya falan gidin yemek yiyin buz pateni yapmaya gidebilirsiniz arabanız varsa gidin başka şehire veya sahil kenarından gezin yani cok sey var bu türlü
İlla bir yere gitmek zorunda hissedilmemelk bence. Sevgililerin birbirini görmesi zaten bir heyecana sebep olur ve akışına bırakılmalı bence
Knks mal mısın oturun konuşun sohbet edin konusacak bişe bulamıyorsanız ayrılın aghaahsha sohbet edemediğin bi insanla niye sevgili oluyorsun yine gerildim mk
konuşabiliyoruz zaten ama o öyle cafe tarzı yerleri sevmiyor bende onun dışında şeyler arıyorum gerilme sakin ol :D
Piknik yapın
Piknik yapın ama mümkünse mangalsız olanından
nerelerde yapabiliriz İstanbul içerisindeysen yer önerir misin
Inan hiç gitmedim İstanbul'a
yine de teşekkür ederim :)
Gezin sıkılıyor musunuz
Aklımıza ne gelirse
Sevgilim yok :(
Piknik
evcilik oynuyoruz
Biz sevişiyoruz 😂
Mercimek pişirin
Sevgilim yok
Ne yazık ki dostum insan oğlunun beyni 2 bacak arasına girmiş olumlu bir yanıt bekleme bence
Burdan söyleyemem ki