Güncellemeler
+1 yıl
Hadiii gençler
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela ben bugün erkek arkadaşımla konuşurken dedim ki "Ya benden sıkılırsan veya bunaltırsam" o da dedi ki ama bak bu laflar hiç hoşuma gitmiyor dedi? Normal mi sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Artık beni sevmiyorsun
Beni seviyor musun
Seviyorsun demi beni
Beni seviyorsun değil mi
Artık sevmiyor musun yoksa beni
😂😂😂😂
Al işte güncelleme eşittir @Hissiz72 yorum 😂😂
Onu söyleye söyleye adamların aklında yokken biz yaptırıyoruz zorla tatlım, olay o
Vallahi haklısın 😂😂 ama ne yapim bi anda çıkiyor ağzımdan 😂😂
Tabiatimiz bu 😂😂😂
Biz kızız ve hislerimize güveniyoruz dimi kız 😂😂😂
İlk aşkım ilk kez seninim
Mesela ben bugün erkek arkadaşımla konuşurken dedim ki "Ya benden sıkılırsan veya bunaltırsam" o da dedi ki ama bak bu laflar hiç hoşuma gitmiyor dedi? Normal mi sizce?
Şu an düşünemiyorum sabah cevaplarim
Hayır denmesinden veya itiraz edilmesinden
Ben neredesin sözünden çok sıkılıyorum
peki tamam anladım bebeğim hiç sevmem canımı sıkar
bebeğim bu da biraz darlama gibi olmuş bunlar sorulmaz :D
Örnek ne gibi
Mesela sevgiliniz ne yapsa bunaltır
Ne yapsa da bunalmam ondan mezara kadar :)
Mesela ben bugün bir hata yaptım galiba
Canın sağol sagolsun hic birsey senden kıymetli değildir gel buraya deli kız derdim
Okudun mu guncellemeyi
Demeki hata yapsan afi yok normal hata olsa da dışlanirsin...
sevgilisinden başka güzel kız görünce bunalırlar.
Herkes aynımı?
@Babil4092 herkes aynı diye bir şey yazmış mıyım peki?
Sordum bende sadece ne kızıyon
Her an Allaha emanet derim diyo. İşte🙄
deme kız öyle şeyler eğer şüphe falan duyuyorsan ve ona bunu hissettirirsen erkekler bu tür şeyleri kullanıyorlar haberin olsun, kız salakk falan diyecek ve muhtemelen daha başka düşünecek hakkında. bu olayı çok yaşadım o yüzden güven bana
erkeğe zayıf yönlerini göstermemelisin ağlıyorsan mesela onun yanında ağlama , aile meselelerini ve dertlerini hiç anlatma erkekler seviyorlar kavga edince eskileri ısıtıp yüzüne vurmayı babam anneme sevgilim de bana çok yapıyodu haberin olsun.
Öyle deyip evlenen insan görmedim sen bilin genede
@Babil4092 ilk defa dedim zaten
Bunu eminim ki çoğu kizda demisti
hep seni sevecigim gitmiyecegim :D
:D oda sana güzel yalan soylemiş :D sende
Ne yalanı
valla iş ciddiye binmedigi sürece neyin ne olacagi belli olmaz
Abi bu çocuk ciddi olmasa ailesiyle beni tanistirmaz ki benim ailemlede tanismaz bilmiyorum yine de hayirlisini rabbim bilir gidersede kendi bilir bizede acisini yasamak kalir geriye
kurban oldum ne insanlar var adam öyle güven verip kızı kullanmak için inş oyle bişey deyildirde mmutlu olursun kımse için üzülme sakın
Aminnn
O öyle biri değil gercekten
Biliyorum insanlar korkutucu ama o başka
Bunu hissediyorum
inş hislerin senı yanıltmaz dikkat et ne kadar oldu birlikteliginiz
Seni seviyorum lafı altında ezilirler genelde
Aynı şeyi tekrar eden insandan
Bilmem
Hayir simdi olmaz
Iyi bakalim hadi bakalim :))
Çöpü dök ☺️☺️☺️