Hani bişey hayal edersiniz, sizin için ulaşılmaz olur, sonra ona ulaşırsınız güçlükle, sizden mutlusu yoktur o an, ama rüya gibi kısa sürer,uyanırsınız,kalbiniz ve gururunuz kırık, inancınızı yitirmiş ve hayalleriniz yıkılmış bir şekilde.Çoğumuz yaşamışızdır bu durumu.bende şu an yaşıyorum malesef.Atlatacağım bu durumu eninde sonunda ama ya inancım,güvencim...acaba tekrar inanabilir miyim birine, en güvendiğim kişi böyleyse başkası nasıl diye soruyorum.hayal kırıklığı çok kötü bişey gerçekten, bitirdi beni :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsu anlattıklarının hepsını yasadım 1 ay oncesınde.o kısı ıle 1 senelık bı ılıskım vardı anneme anlattım herseyı ıyı guzeldı anlasıyorduk benden daha cok o hayal kurardı bahsederdı gelecek hakkında bende o konustukca bende umıtlenmıstım gercekten benı sevıyo bana deger verıyor ılgılenıyor dıye...ınanıp guvenmıstım her dedıklerıne oysa hepsı yalanmıs:(ınsanlara ınancım guvenım kalmadı artık.bır baskasını sevemem dıyorum kapadım kendımı aklımdan atmaya calısıyorum ama cıkmıyo ınan bende şu an senın yasadıklarını yasıyorum ve senı cok ıyı anlıyorum 22 yasındayım ve ılktı bu kısı bana da deneyım oldu dıyorum tecrube kazandım sımdı adım atarken daha dıkkatlı olucagımı mesafelı davranacagımı herkesı kendın gıbı gormemeyı ogrendım.
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen canim aynennn.simdi kime güvenirim,kime inanirim bilemiyorum.yasayan bilir anca,senin de Allah yardimcin olsun :(
Cevap sahibi+1 yılevet sağol:((
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha yaşın küçük boyle boyle büyüyeceksin ve sonunda insan sarrafı olup çıkacaksın işte , herkese güvenmemeyi her gülenin dost olmadığını , mesafeli davranmanın en doğrusu olduğunu anlayacaksın ...
06 Yorumla
Soran+1 yılKüçük değilim aslinda 24 e gircem ama hayat tecrübem galiba sifirdi.ve 1-0 yenik durumdayım şu an
- +1 yıl
Hiç de değil , artık daha deneyimli ve akıllısın , en azından aynı hataya düşmeyecek kadar , boşver millet biz demiştir desin varsın .Bu senin değil seni bu şekilde bırakanın oküzlüğü ..Ayrıca sana demeyeceğim suç sen de çünkü çok sevdin , sevmek suç değil ...
Soran+1 yılCok teşekkür ederim ya cok tatlisin gercekten iyi moral oldu.o kadar baskı varki biz biliyorduk diye İnan diger yaşadıklarımı unuttum bile.ama kulaklarımı tikamam gerek sanırım benim bir ayıbım yok sonucta dedigin gibi
- +1 yıl
aynen , üzülme de boşyere ,kendi kıymetini bil herşeyden once bir sen daha yok ...İstediğin zaman mesaj atabilirsin canın sıkıldığında dertleşirim seninle ...
Soran+1 yılTekrar teşekkür ederim tatlım,vicdanım rahat galiba onemli olanda bu.yaptigim bir ayıpta yok kendimi böyle rahatlatmam gerek.tamam canim atarım tabi ki
- +1 yıl
Hayal kurmayı hiç sevmezdim. Küçük yasta bile cocuklar binlerce hayal kurarken ben sadece onları dinlerdim. 1 sene önce hayatıma bir kız girdi. Öyle bir şey soktu ki kafama. Yurt dışında yaşıyordu beni de yanına alacaktı 2 gün önce beni bıraktı gitti. Sınava çalışmadım çalışamadım çünkü onun dertleri vardı yardım etmek istedim sınava 40 gün var ve ben ağlamaktan kendimi tutamıyorum bana yardım edin bir şey söyleyin kafayı yiyecem lütfen
+1 yılbi çok kez. her seferinde dbı buldum. bıttı herşey sandım. kulagımda bi ınlama sanki dunya durmus gibiydi ve etrafı izliyordum hiç bişey haret etmiyordu. gunlerce dısarı adım atmadıgım oldu hatta odamndan cıkmadıgım gunler. zamanla şunu öğrendim her yenilgi yeni bir zafere gebedir. dibini bulmak o bunalıma düşmek en güzeli. önceki hatalarından ders alarak daha güçlü temeller le yeni bi başlangıç ve bu sefer hayallerine ulaşma imkanın daha yüksek. ulaşamazsan bırak yıkılsın daha sağlamını yapar daha yükseğe uzanırsın.
011 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah.haklisin hata yapmadan dogruyu bulamaz insan.arada hata yapmak lazım ki,gercegi bulalım.biseyi kaybetmeden kıymetini anlayamıyoruz
- +1 yıl
ozaman sağ gösterip sol vurmak lazım :D
Soran+1 yılOnu da ben yapamam ya :) karakterimi aldırıp, karaktersiz kalmak istiyorum ama yeryüzünde karakterini aldırmış cok kişilik var, bide ben eklenmeyim :)
- +1 yıl
Soran+1 yılHaha süper.yıkılmadım uleyyyn :D sunu anladım ama, hayatta kimse ailenden değerli değildir...mahsunun dedigi gibi ne insanlar gördüm üstünde elbisesi yok, ne elbiseler gördüm icinde insan yok (Mevlana)
- +1 yıl
kendinden degerlisi yok . aile de bi yere kadar :D onuda ogrenırsın yıkılırsın bı donem sora da 9 sıdetınde depreme dayanırsın .D
Soran+1 yılHaha dur ya korkutma beni :D daha yeni atlatıyorum zaten baska hayal kırıklığı yaşayamam şu an :) ama dedigin gibi baskasina kendinden fazla deger verirsen ulan ben neymisim ya oluyor sen değersiz oluyorsun.bundan sonra böyle ben dunyanın en değerli insaniyim diycem ayna karşısında :)
- +1 yıl
çektım duvarı işime geleni içeri alırım ...gelmeyen bağırsın orda vızvız umrum degıl :D onlara en ukala benım en gıcık benım ben cekılmez ınsan benım :D
Soran+1 yılSüpersinnn :) bende öyle olacam bana ne :D
- +1 yıl
Soran+1 yılGüzeeell :)
+1 yılYaşadıklarımı anlatmışsın ağzına sağlık.Hayal kırıklığına uğramak çok kötü.Sonrası daha da kötü unutmak... Ya da unutmaya çalışmak unutmuş gibi yapmak.Gelecekte şizofren olacağız muhtemelen ama olsun değerdi... Hayattaki her şeye değerdi.Sadece bir kişi...
221 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkese güclüymüs rolü yapmak,yıkılmadım demek cok zor.yanliz kalınca o yükler öyle bir biniyorki sırtına,altında eziliyosun.sevgi ve ask herseye deger,ama dogru kisi olmayınca insan verdigi emeklere,verdigi sevgiye acıyor.severek ayrilmak kötü de olsa,ılerde aklına gelince gülümseyerek hatırlayacağın bisey ama bu yapılan adilik ne zaman aklıma gelse nefretle doluorum
Soran+1 yılBir insanın hayalleriyle oynamak kadar adi bisey yok.biri böyle yaptı diye herkes öyle olacak degil ama unutmaya çalıştıkca insan kendisini değersiz hissediyor.gururum öyle incindi ki,kime güvenirim artik.o duvarı nasil asarım :(
Soran+1 yılO daha da acı tabi.en cok ihtiyacın olduğu anda yaslanacagin omuzlar seni terk ettiyse,senin hic bir sucun yokken çekip gittiyse onun verdigi acı tarifsizdir.
Soran+1 yılİnsallah :( zor olacak ama zamn herseyin ilacı.buna inanamıyorum şu an ama öyle olmalı öyle olacak...
- +1 yıl
Geçen her gün kinle besleniyorsun ama intikam alamayacak kadar çok seviyorsun.Başka türlü yaşamanın imkanı yok.Hayatında ilk defa mantıklı oluyorsun belki de.Fazlasıyla mantıklı... Dediğim gibi başka türlü yaşayamazdık...
Soran+1 yılGercekten aklimi okudun.ya müneccimsin ya da fazla tecrübeli.evt her dakika kinle besleniyorum söyle diycem boyle yapcam diyorum ama yapamıycam hala seviyorum onu malesef :(
- +1 yıl
Aynen öyle.Hangi birimiz sevmiyoruz ki? Müneccim değilim orası kesin.Tecrübeli? Belki.Ama yaşıma göre.Hissediyorum diyelim biz şuna.Hissettiklerini hissediyorum.Anlıyorum seni.İnsanlara olan güveninin sarsıldığını,dostların ve ailen hariç kimseye güvenemeyeceğini düşünüyorsun.Hayatına aşk başlığı altında giren insan paragraflarının,müsvettelerinin sonu hep noktayla bitiyor... Hiçbiri kitap olabilecek kadar büyük değil.Üç noktanın varlığına ise hissettiklerimi hisseden biri inanmaz zaten.
Soran+1 yılCok dogru söyledin.hayatinda ailen ve dostlarından baskasina güvenmiyceksin diye.Yine de kimseye cok fazla güvenip yarı yolda kalmamak en iyisi.gun gelir belki ailenden en güvendiğin yol olur,belki dostum dedigin seni satar,hayatın gercekleri sonucta.bundan sonra daha temkinli olacağıma garanti veririm.ama ya yine yanlıs kisiye güvenirsem, iste o zaman halimi düşünemiyorum
- +1 yıl
Elbet yanlış bir insana daha güveneceksin.Zor da olsa güveneceksin.Hayat bunu gerektiriyor çünkü.Hayat yaptığın hataları tekrarlamayı ve bir şeylerin farkına varmanı sağlıyor.Haklısın kimseye güvenmeyeceksin.Kastım güveneceksen şayet birilerine güvendiklerinin o insanlar olmasıydı.
Soran+1 yılKeske ama insan bilemiyor iste.bosuna dememişler hayvanın alacası dısında insaninki içindedir diye.sen bir timsaha yaklasirmisin veya zehirli bir yılana.zarar gelecegini bilirsin.ama insanların yılan oldukları dıştan belli olmuyor,iyi niyetli olanlar da herkesi kendi gibi sandığı icin polyanna misali hep kandiriliyor
- +1 yıl
Dünyanın bir safari olduğunu unuttuğumuzdan savunmasız yakalanıyoruz bu kadar =) şayet biz elimizde silahlarla dolaşırsak hangi hayvan görünümlü insan ne yapabilir? Evet kandırılıyoruz.Bir şeyin olacağını düşünüyorsun.Kendini o şeye adıyorsun.Hüsranla sonuçlanıyor.Kendini adadığın insanın umrunda bile olmuyorsun bir süre sonra.Epey bir müddet geçtikten sonra anlıyor değerini.Yazık...
Soran+1 yılEvet malesef öyle.ama haya bikereye mahsus olur o insani kaybettikten sonra geri getiremiyceginin bilincinde olmak varken neden elindeyken sahip cikamiosun.onemli olanda budur.Hayal kırıklığını kimseye yaşatmasın Allah
- +1 yıl
Haklısın.İnsanlar böyle işte.Ne desem ne yapsam boş değişmeyecekler.En iyisi boşvermek bazen hayattaki her şeyi gerçek anlamda.Yüreğindeki acıyı büyüterek yaşamak... Güçlendiğini hissederek.
Soran+1 yılEvet güçlendiğimi büyüdüğümü hissediorum gercekten.daha buyuk acılara göğüs gererim diyorum ama an geliyor o Halim'den eser kalmıyor bakalim nasil ve ne zaman atlatirim
- +1 yıl
Git gellerle yaşaya yaşaya atlatacağız.Başka çaremiz yok.Güçlü olmak zorundayız.Buna ihtiyacımız var.Belki duygusuz birer insan olarak kalıp hayatımızın geri kalanında da öyle yaşayacağız.Belki insanlar bize zalim ne duygusuz diyecekler ama onların eserleri olduklarımızı bilmeyecekler...
Soran+1 yıldogru söze ne denir.cok haklisin.herkes katili suclar,ama niye öldürdü,onu buna iten sebep neydi arastrimaz,sadece elestirir.bende bundan sonraki hayatimda hep temkinli yaklasacagim,güven duyamiycam ve bu yüzden yargilancam belki ama yapacak bisey yok
- +1 yıl
Aynen öyle.Olması gereken bu.
Soran+1 yılevet aynen
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
30Cevap
Hayallerimizi çok güçlü sanıyoruz ve onlara öylesine bağlanıyoruz ki ,bir gün tuz buz olup dağılacağını hiç hesaplayamıyoruz ,acımız tarifsiz ,insanlara tavrımız güvensiz olmaya başlıyor .Halbu ki insanlar yanar döner ,tüm hayallerimizi onların üstüne kurmayagörsün insan yanmaları bitip dönme evresine girdimi kişi ,en ufak rüzgarda yıkılır o çok sağlam sandığın ama aslında iskambil kağıtlarıyla ördüğün hayal binan .Ama el mecbur ne kadar da yıkılsa hayaller yenileriyle hayatımızı idame ettirmek zorunda kalıyoruz taa ki ömür bitinceye kadar .Sıkma canını yeni hayallerin de olacak..
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim guzel aciklamissin.böyle insanlar oldukça insan kime güvenecegini bilemiyor.hayallerin yine yıkılır diye hep temkinli davraniosun ve belki hayatının fırsatını bile geri tepiyorsun.insallah bundan ders çıkarırım yanlıs kisilere odaklı hayal kurup yıkılmasına izin vermem.ayni şeyi bidaha yaşayana gücüm yok en azından simdilik
- +1 yıl
bunlar umut taciri bunlar guzel olan herseyin katili sikma canini...hayat herseye ragmen guzel
Soran+1 yılAğzına saglık gercekten öyle.nasil ki esrar eroin satan gruplar genclerin hayatını elden alıyorsa,bunlarda böyle.hic düşünmezlermi ilahi adalet denen bisey var,gün gelir devran döner diye.bide adamız diye ortalıkta dolaşıyor bunlar cok yazik
- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılkendini yeterince uzmusun hayalin bittigi yerde yasam baslar unutma guclu olmalisin gunes senin icin elbet bir gun tekrar dogacak gunesini bekle ve guclu ol...
111 Yorumla
Soran+1 yılinsallah ya cok tesekkür ederim.dibe vurdum umarim cikisim güclü olur
- +1 yıl
dibe vurmak yok :) hayat mucadelerle guzel kazandiginda daha guclu olucaksin
Soran+1 yılevet haklisin,şu an kendimde o gücü bulamasam da, elbet buda gelir buda gecer diyorum
- +1 yıl
ilk gunlerde normal. gecmisi sil anilari hatiralari mesajlari hediyeleri goruceksin geciyo
Soran+1 yıldogru aslinda,hatirlatacak ne varsa simdilik yok etmeliyim onlari,atlatinca görsem de acitmaz sanirim
- +1 yıl
bunu yaparken tereddut etme tarkaninda dedigi gibi yak butun fotograflari
Soran+1 yılan itibariyle yaptim :) biyerden baslamak lazim silmeye.keske kalbimdende aklimdanda böyle sil tusu olsa da, bassam hic düsünmeden :( insanlar baskalarina neden bu kötülügü yaparlar ki?
- +1 yıl
cunku herkes karsisindaki kadar duyarli degil ama yarin yeni bir gun tamam mi..
Soran+1 yıltamam insallah :) tesekkür ederim,motivasyon icin
- +1 yıl
ne demek her zaman :)
Soran+1 yıl:)
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aneksenamun'un da dediği gibi yaşın bunların üstesinden gelmeye çok müsait. İlerde çoluk çocuğa karıştığında bunları düşünüp kendine kızacaksın ki ben kendimi neden o kadar üzdüm, hırpaladım diye... Allah gerçekten hakedenlere mutluluğu nasip etsin...
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin hayatta daha mühim seyler var ama hayatını biriyle paylasmak üzere bir adım atiyosun,haliyle hayatının merkezi o kurduğun hayaller,o müstakbel hayat arkadasın oluyor.ve bir anda çekip gidiyor,gerekçesi olmadan,kırarak...
- +1 yıl
Bazen kızlara kızıyorum ama... Ya hakikaten en delikanlı insanlar var, seven, sevdiğine sahip çıkabilecek ama siz kadınlar hep gidip serserilerle, züppelerle beraber oluyorsunuz. Sonra da kullanılıp bi kenara atılıyorsunuz. Sonra başınızı taşlara vuruyorsunuz ama unuttuktan sonra yine aynen devam...
NOT: Sadece bir eleştiri, kimseye bir lafım yok...
Soran+1 yılEvet haklisin ama serseri ve zuppe diye tabir ettigin kisilerden değildi bu kisi.direk bana ailesiyle geldi,kesinlikle gezelim tozalim sonra bakarız demedi.beni tanır tanımaz ailesiyle geldi ciddiyetini göstermek icin.aile kültürü almış gayet saygılı biriydi.ama oda delikanlı değilmiş bunu ilk etapta göremedim
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Bir insanin ugrayabilecegi en buyuk hayal kirikliklarini yasadim. Evlenme teklif edecegim sevgililer gununde ihaneti tattim. Baba olmak bir hayalim de vardi. Evde poposu açik piti piti kosan kivir kivir saçlı bir kiz. Ismi bile hazirdi. Bu ihanetle hayallerim paramparca oldu.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok zormus senin yaşadıklarında :(( cok üzüldüm, Allah yardımcımız olsun insallah
Hayallerini sadece sevgili üzerine yogunlaştırmış olabilir misin? hayalleriniz yıkıldı mı dediginde sadece ikili ilişki üzerine kurulmuş bir ilişkiden bahsediyor olmalısın. hayatının mrekezine koydugunda birini o seni zamanla savrurur savurur savurur. Tabi gercekten seni delice seven birini bulmamışsan bu olay gercekleşir.
Zamanla kahrolur durursun. hayallerin yıkıldı diye düşünürsün tabi. Gayet normal. yşaın ilerledikce daha fazla yaşamamak icin öncekini baz al ve ögütle kendini08 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin aslinda kimseyi hayatının merkezine koymuycaksin.aslinda bende öyle yapmadım basta,ama o zorla girdi hayatıma,peşimden koştu,yalvardı aileme.ailesini karşısına aldı benim askımdan.bu askı insa etmek icin çabaladık yorulduk bittik sonra bir üfledi hepsi yıkıldı.hemde sebepsiz yere.nefret ediorum ondan kimseye boyle kin dolmamistim ama yüzüne bile tükürmem o derece igreniyorum
Soran+1 yılHemde nasil ya sorma.ilk defa böyle bir duygu yasıyorum.hem aileme mahcup oldum hemde dogru kisiyi buldum diye sevinirken bir anda bütün hayallerim yıkıldı.onceki gün düğünümüz söyle olsun derken,ertesi gün yapamıyorum diyen biri bu.Allah nasil biliyorsa oyle yapsın onu hic mutlu olamasın insallah...
Soran+1 yılAskim nefrete dönüştü :( dedigin gibi ailemin yüzüne bakamam oyle olsa bile.sevmesem nefret etmeme hic bisey hissetmezdim ama gercekten sevmiştim ve buna acıyorum iste
Soran+1 yılEvet malesef öyle :( Allah kimseye yaşatmasın
+1 yılÇoook yıkıldı. Yakın zamanda nişanlımdan ayrıldım. Enteresandır ilk görüşmeye başladığımızda ona hicbirsey hissetmiyordum sonra allem etti gallem etti derimin altına isledi. Dedim l*n bu sefer tutturduk galiba, kurduğum hayallerin ortasına onu koydum. Ne oldu bir anda sırtını döndü gitti. l*n be insan evladı ne güzel tek takılıyordum ne diye dünyamı tarumar edersin ki? Hani anlamıyorum bu kadın milletinin derdi nedir. Sahip çıkmassın peşinden koşarlar, sahiplenirsin senden kaçarlar. Adam gibi sevmek bu zamanda kimseye yaramıyor vesselam. Birde degmeyecek insanları fazla kafaya takmıcaksın, karsına gercekten kıymet bilen biri cıkar ona haksızlık edersin o da yanlış.
00 Yorumlasenelerini alacak.. bu süre içinde kimse bu derece kıramayacak seni. ama her zaman kırılgan olacaksın. sanacaksın ki artık dayanma gücün kalmadı; işte o zaman biri çıkacak karşına. yalan dünyanın en gerçeği olacak senin için. her şeyi unutacaksın. ama dediğim gibi uzuun bir zaman dilimi olacak bu.
01 Yorumla
Soran+1 yıl,yalan dünyanin en gercegi olacak"...sevdim bu cumleyi. insallah dedigin gibi olur gercek insanlar çıkar karşıma.bir insani terketmek ne kadar kolay, ya geride bıraktığın enkaz?senin verdigin umitlerle yeşermiş,hayal dunyasını senin uzerine kurmuş,ve sen elinin tersiyle itip gidiyorsun.hemde sebepsiz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden ben diye sorarsin ben bunu haketmedim dersin haketmemişindir de aslinda ama adaletsiz dunyada haketmediklerimizle ne zaman karsilasmadikki guclu ol herseyin ustesinden gelirsin...onemli olan ne kadar guclu vurabildigin degil darbeyi aldiktan sonra tekrar ayaga kalkip kalkamadigindir... kac darbe alip yoluna devam edebiliyorsun...herseye ve herkese ragmen ayaga kalk ve asla pes etme
01 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkür ederim evet dünya adaletsiz gercekten.haketmeyen insanlar neler neler yaşıyor.bende haketmedigimi biliorum ama belkide yasamam gerekiyordu bunu.bunun bilincinde olsam da sanki hic gecmiycekmis gibi bu mahcubiyet bu acı.Allah kimseye yaşatmasın herseyiyle güvendiğin kisinin hayallerini güvenini yıkmasını kimse yasamasın.ask acısı falan yanında hicbiisey
+1 yılsurdan koseyı donmeden daha. daha hareketlı neselı ınce narın romantık ama yerı geldıgınde masaya yumrugunu vuran bı tıp cıksın senı etkılesın o hayal kırıklıgından eser kalmayacagına balık hafızalı moda gırecegıne adaım kadar emınım :D
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir daha güvenenilirmiyim sence
- +1 yıl
her defasında oldugu gıbı eskısınden daha cok :)
Soran+1 yılBirdaha hayal kırıklığı yasarsam o zaman toparlayamam heralde.ama bilinçlendim artik, deger vermeden kendi degerimi bildircem :)
- +1 yıl
zor bebegm :) zaten senı uzmeyeceek kısı sen rengını bellı etmeden konusmandan bakısından senın degerını anlayıpo ona gore davranan kısıdır :) o senı bulacaktır uzulme tanısır tanısıpta yenı tanıstıgını uzme tavuk vıcdanlı :D
Soran+1 yıl:))) yok üzmem merak etme.zaten istesem de öyle olamıyorum.ama hemen öyle simdi olduğu gibi cok deger verip kendi degerimi düşürmüycem
- +1 yıl
:) sen degerlısın canım sımdı sana du bı gaz verım soyle bı sısırım:) kalk kalk kalk bı aynaya bak gumus bedenlı altın kalplı elmas gozlu nazlı ceylanı gordun mu :) hah bıde yandan bak perı kızlarını kıskandıran guzellıgıne :D bıde derın bı nefes al al al ooooh cennet kokunuda hıssettın mı ohhh varmı senden ıyısı bee alem buysa kral sensın haytttttt :D:D:D 6 ay yeter bu gaz sana davsanım :D:D
Soran+1 yılcok iyi gaz verdin ya cidden kendimi bisey sancam simdi :) sagol ama iyi geldi bu, nefsime iyi geldi en azindan.yikilan gururum yerine gelmedi ama olsun :)
- +1 yıl
umıt besen yıkılan gurur dınle geler :D
Benim hayallerim her zaman bir gün yıkılacağı üzerine kuruludur zaten. O yüzden fazla düşünmeden atlatabiliyorum. Her insan böyle düşünmeli bence rahatı için.
05 Yorumla
Soran+1 yılherkes basaramiyor ama bunu
Soran+1 yıloda dogru.hemen olacak bisey degil,belki ben ilk defa yasadigim icin agir geldi ikincisinde bu denli yikim olmaz, ama tek dilegim insallah ikinicisi olmaz bu olayin.bende tecrübe kazandim diye avutuyorum kendimi insallah gerekli dersi cikarmisimdir
- +1 yıl
Şöyle bir değişken de var aslında önemlidir o da. Algılama gücü. Kimi insanlar olayı bir kere yaşadı mı tamamı ile kavrarlar derslerinin hepsini alırlar, kimi insanlar üç dört kere yaşayınca çıkarılması gereken derslerin tamamını çıkartırlar. Bundan da önemlisi dinginlik. Dingin insanlar böyle olayları her zaman için daha kolay atlatmışlardır. Çünkü başlarına gelen olayı sakince düşünebilirler. Bunlar önemlidir.
Soran+1 yılhaklisin ama ayni seyi 3-4 kere yasamak beni oldunlastirmak yerine kahreder sanirim, Allah korusun :( düsünmesi bile aci verici
Burda benim bir sözüm var derki ünsüz düşünür kerotto: "Hayaller bina gibidir bazen yikilmasi gerekir ki yerine daha guzelini daha yuksegini koyabilesin" =)
07 Yorumla
Soran+1 yılVayy Buda güzelmiş ya sevdim bunu :-) coook güzel bir söz gercekten
Soran+1 yılEsas ben teşekkür ederim :) iyi moral oldu bu bana
Soran+1 yıl:)) Sagol
Soran+1 yıl:-)
+1 yılHayallerin sadece evlilik üzerine sanırım benim 4 yıllık hayallerim uçup gitti kötü bi durum zamann falan hikaye unutmuosun sadece eskisi kadar aklına gelmiyo. Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun.yeni olunca daha acım buyuk zamanla hafifler insallah
Aynısını birebir yaşadım bu anlattıklarının. Sonra ne mi oldu? Bir daha hayal kurmadım, haliyle yıkılmadı hiçbir şey ve kırılmadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanirim bende öyle olacagim
en büyük hayallerim yıkıldı ve ben o kadar çok acı çektim ki nefes almak çok zor geldi bende nefes almayı bırakmayı denedim ama kaderde nefes almaya devam etmek varmış
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet gercekten öyle.bittim dedigin anda bitmemiş oluyorsun hayat devam ediyor acı veya tatlı
Soran+1 yılDogru
valla bunu yaşadıgımda dünya bana küçük kutu gibi geldi orada benimle sanki oynadılar dedim evime geldim duvarlarla konuştum her neyse hayallerin yıkılması iyidir yaa en azında sağlıklı düşünmek için bunu bi kere yaşamak gerek
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin malesef :(
Soran+1 yılBelki daha fazla.gece gündüz hayalinde o var cunku yikilinca düşüşü kotu oluyor
Soran+1 yılEvet bitti ama daha atlatamadim,siyriklarla atlatmadim elim bir kaza oldu benim icin :(
+1 yılKimin hayali yikilmamistir ki?
Bu boyle bir dünya iste :)
İlla toz Pembe gördüklerimiz yıkılacak yerini daha gerçekçi hayaller alacak...00 Yorumlaonunla hayatimi gecirmek istedim, reddedildim. aldim o kafamdaki aptal panjurlari kirdim, yoluma devam ediyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılO panjurlari bende kırmak istiyorum nasil başardın bunu?
Soran+1 yılÇalışıyorum,deniyorum.2 gün basariliysam ertesi gün yikik oluyorum.tatile gitmem gerekiyor sanırım.hayallerimi düşünmeyi bırak,bide biz sana dedik iste akil yok sende bilmem ne birsürü laf işitmem de cabası.böyle olacağını nereden bilebilirimki
Soran+1 yılEvet daha yeni, zaten arkadaşları olmasa toparlayamaz insan.Allah kimseyi yanlız bırakmasın
+1 yılGerçekçi hayaller kurarsan yıkılmaz.Biraz realite şart.Nargile dumanına benzer gerçekçi olmayan hayaller,sadece seni zehirler ve uçar gider.
013 Yorumla
Soran+1 yılGayet gercekciydi hatta adım adım mutlu sona ulaşmaya çalışıyorduk.kimlerin karşısında durduk bu ask icin.herkes artik kabul etti askımızı, ama sevdiğim güvendiğim adam vazgeçti.hemde sebepsiz yere,bana olan duyguları yogun degil diye
- +1 yıl
Demek ki gerçekçi olduğunu düşünen sadece senmişsin.Herkesin bi önemi yok,aşk 2 kişiliktir.
Soran+1 yılHaklisin tek taraflı olmuyor.şu an aska inancım varmi bilmiyorum, asık oldugum adama malesef hala aşığım ama bir yandan da nefret ediyorum ondan
- +1 yıl
Zamanı lehine çevir.Ne kadar çabuk unutursan o kadar iyidir.Unutamıyorsan da verdiğin değeri düşün,lanet et.Sevgin azalacaktır.Ve neden sorgulama ;)
Soran+1 yılHaklisin,verdigim degeri Düşündükce zaten çıldırıyorum.degmezmis aman bosver diyorum ama yediremiyorum kendime.kalbimden söküp atabilirim ama incinen gururum tamir olurmu bilemiyorum :(
- +1 yıl
Seni bu hale getiren birisi gururunu düşünmüyorken senin böyle düşünmen adil değil...Adaleti sağla ;) Zedelenen onur seninki olmamalı.
Soran+1 yılDogru söylüyorsun aslinda.bende öyle birşey söylemek istiyorum ki, benim ne hissettiğimi anlasın, ama yapamıyorum kimsenin kalbini kıramıyorum :(
- +1 yıl
Senin bi süre sonra sapasağlam ayakta olduğunu görmek adamsa ona yeter ;) Ona odaklı düşünme.Hayatının merkezi sensin.
Soran+1 yılEvet ne zaman onu düsünsem basima agrilar giriyor.hayatimda öyle yer etmiş ki, çıkınca boşluğa düştüm.ama iyi olacağım kendime söz verdim
- +1 yıl
Verdiğin sözü tut.
Soran+1 yılİnsallah
- +1 yıl
Şansın bol olsun ;)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Gençlik işte. Bak unutma bunu gençler ergenlik dönemlerinde aşık olduğunu sanarlar ve onsuz ölümü tercih ettikleri bile olur ama dedimya aşık olduğunu sanarlar geçicidir takma kafana.
03 Yorumla
Soran+1 yılErgenmi? 24 olcam yakında,sen beni seviyosun,ben seni seviyorum hadi çıkalım tarzı bir iliski degildi ki.ciddi,aile arasında söz yapılmış seneye dügünle noktalanacak bir iliskiydi
Soran+1 yılBilmiyordum ama geç değilmi ya
bunun olmasına hiç izin vermedim ben .. benim dışımda gelişen bir nedensel varsa da ben hayallimi gerçekleitirmek adına adım atmaya devam ettim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu sana o zaman
Yıkıldı ilk sevgilim canımdan çok sevdiğim kişi sessizliğe gömüldü sevgime cevap vermiyor.Halbuki ne hayaller kurmuştum
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle.daha dogrusu basta sevgi verdi ve beni kendine bağladı,vazgecemiycemi anlayınca o vazgeçti...
evet verilen sözlerin tutulmamasından dolayı bütük işler kaçırdım...
umut mu dedin .gömdük kurtulduk...01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi ya.umut coktan öldü defnedilmeyi bekliyor bendede
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni çok ıyı anlıyorum cunku bunu şu anda bende yasıyorum.. :(
02 Yorumla
Soran+1 yılciddimi?:( cok zor Allah yardimcimiz olsun insallah
Cevap sahibi+1 yıl:( Amin
hocamın beni geçiricem deyip de geçirmediği o gün naman Allah'ım :(
00 Yorumlaoldu. evlenmek istedim evlenemedim 25 yaşından önce ama 28 oldum
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah hayirli insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Soran+1 yıl:)) en içten iste insalllahhhhhhhh de
Soran+1 yılHaha su ara erkeklerden uzak durmak istiyorum :)
uzun zamandır yıkılmadı en kötüsüne hazırım olurum her zaman.sanırım ondan
03 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisini yapiyosun.hazirliksiz yakalanma yıkımı cok kotu oluyor
Soran+1 yılBundan ders çıkardım zaten bende öyle yapcam beyb :-) <3
sakin bir daha guvenemeyecegini dusunme. oyle biri cikar ki karsina. digerinden kurtulduguna sukredersin.simdilik sadece sabret. her sey yoluna girer merak etme.
00 Yorumla
+1 yılhayal kırıklığı dünyadaki en ünlü işkenceden bile kötü ama zaman herşeyin ilacı bi süre sonra alışıyorsun içinde bulunduğun duruma ister istermez kabulleniyorsun..
00 Yorumla
+1 yılevet. muzik setinin icinde sadece kablolar varmis ): halbuse ne hayaller kurmustum.
11 Yorumla- +1 yıl
ertertertertertyrtyrtyrtyr
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere yıkıldı ,ondan sonra hayal kurmayı bıraktım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kere kırılması yetiyor zaten,ben şu an ikincisini kaldıramam mesela
+1 yılohoo bende enkaz koleksiyonu var :)
07 Yorumla
Soran+1 yılGecmis olsun
- +1 yıl
sağol. hepsi geçiyor. çok kafaya takmamak lazım
Soran+1 yılHaklisin ozellikle buna degmeyen insancıklara üzülüp kendimizi bitirmemek lazım
- +1 yıl
çok sonraları insan üzüldüğü için, üzülerek kaybettiği zaman için bile kendine kızıyor.
Soran+1 yılEvet dogru söylüyorsun ama haksız yere uzenler mutlu oluyorlarmi acaba gercekten cok merak ediorum
- +1 yıl
amaçsızca dolaşıyorlar bu hayatta. kendileri için bile mutluluk kaynağı olamıyorlar. boşverelim.
Soran+1 yılDogru söylüyosun.amaci olmadıkları icin boş boş dolanıyorlar ici boş disi boş öylelerinin
ya zaten sevmeseyi mesala yani dedm
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin.distan bakınca adama benzeyen herkes adam olamıyor iste.bende o kadar beğenmedim kimseyi kabul etmedim hic asık olmadım, gittim öküzün birini sectim.aklima yanıyorum
Soran+1 yılAmin cümlemizin.sagol
neoldu ya anlatırmısın?
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa birini sevdim asık oldum karşılıksız değilmiş.aylarca birbirimize açılmadan asikmisiz (Yada ben öyle sandim) herkes karsı çıktı, ailem, tanıdıklarım.ama ben ona cok güvendim cok inandım herkese karsı çıktım ve sonunda kabul ettirdim askımı.adım adım askımızı yaşarken birgün bana birden sana olan duygularım yogun degil kusura bakma bunu yasamanı istemezdim ama sana rol yapamam dedi ve bitti...sonrasını tahmin edersin,karsı çıkanlar biz sana dediiiikkk demiyorlarmi cok kötü ya :(
Soran+1 yılsevmese bile diye bisey yok, kac ay ugrasti benimle birlikte.sevmiyorsa neden ugrastiki anlamiyorum.ama adamlik herkeste bulunmuyor iste dedigin gibi.onuda distan bakinca göremiyorsun iste
Yıkılmayan hayalleriniz varmı diye sor birde :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSormaya korkuyorum artik inanki...o değilde bu hayalleri bir hic uğruna yıkanlar mutlu olabilecekmi cok merak ediyorum
benim hep yıkıldı hep umutlanıp utandım
07 Yorumla
Soran+1 yılCok kötü bisey ya :(
Soran+1 yılYine de umudunu kaybetme demek istiyorum ama bazen bende kendimi kandırdıgımı düşünüyorum
Soran+1 yılYine de yitirmeyelim ümidimizi bakarsin kıymet bilen biriyle karşılaşırız hic ummadık bir anda
Soran+1 yılİnsallahhhh
ohooo hayatımız böyle geçiyo be
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
gerçekleşen hayalim olmamıştır heralde :P
00 YorumlaÇok...
07 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk defa yasıyorum belki onun icin cok ağır oldu
Soran+1 yılDaha ben olgunluğa yeni adım attım yani.eger olgunluk böyleyse ben cocuk kalabilir miyim
Soran+1 yılKötü,cok kötü :(
Soran+1 yıl:)
+1 yılO duyguyu en derinden yaşadım ben
00 Yorumla
+1 yılfazlasıyla
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
:(
+1 yılçoooooooooooooookkk
00 Yorumla
Devamını Gör(26)