Beni çok sevdiğini söylüyor biliyorum da hissediyorum. Bende onu çok seviyorum ama bazen dedikleri okadar paramparça ediyor ki sıradan şeyler değil. Daha önce senden daha iyi anlaştığım oldu diyor, eskiyle alakalı şeylerden bahsedince delirecek gibi oluyorum. bu yüzden onu aldatmak istiyorum çok sevdiğim için gönlüm elvermiyor. O derece derinden etkiliyor beni her söylediği şey... ne yapabilirim
hatta şöyle bir konu geçti aşka inanmıyorum demişti bende nasıl inandırcam seni demiştim. Bende travma yaratmalısın dedi şok oldum. şu an onu aldatma isteği geliyor kafayı yiceem delirdim :(( kendimi özel tek hissetmek isterken onu çok severken nerde hata yapıyorum?
hatta şöyle bir konu geçti aşka inanmıyorum demişti bende nasıl inandırcam seni demiştim. Bende travma yaratmalısın dedi şok oldum. şu an onu aldatma isteği geliyor kafayı yiceem delirdim :(( kendimi özel tek hissetmek isterken onu çok severken nerde hata yapıyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevseydi incitmezdi eski konuları acmazdi seni kıyaslamazdı ne tramvasi bekliyoki mk aldat tramvayı görür knk
Kanka bunu anlatamadım delirtiyo beni. bazı şeyleri aştık diyorum tam tamam diyorum. Fırlıyo bi yerden en ufak çağrıştıran birşey dediğinde boğasım geliyo. travma bekliyor birde ya
Aldatmaya meyilli isen ayrıl, senin gibi kızları görünce neden yalnız olduğumu anlıyorum
Çok seviyorum aldatacak bir insan değilim. Bana öyle şeyler anlatıyor ki travma yaşat diyor bildiğin. Eskileri aldatmış onlara aşık olmuş intihar derecesine gelmiş. Ben güven veriyorum burda kaybediyorum Allah kahretmesin ya canım çok yanıyor böyle düşündükçe
Erkek dediğin kaba olmalı ya kızları az üzmeli bence normal bunlar. Alışmaya bak.
Senin gibilerde kendine erkek diyor işte. Yarın birgün seri hızlı kadın çıkar seni üzerler sende alış büyürsün öğrenirsin tıpış tıpış kıymet bilen kızları üzmemeyi
seven kırmamaya çalışır bebeğim
sevgi yükleri hafifletmektir yük olmak değil
Canım çok yanıyor her defasında😔😔 ayrıl diyenler oluyor zaman zaman ben yine gidip onda teselli buluyorum yüklerimi alıyor sonra yine canımı yakıyo :/
Çek bi nude altınada travma yarat diyordun al sana travma de gönder 😂
Sen hata yapmıyorsun. Hatayı hep kendinde arama.
Sevgi incitmez
valla bırak
Öyle bir konuma getiriyor ki ne sırılsıklam aşık ne de onsuz yapabiliyosun canımı yakıyo üstüne su döküyo iyileştiriyo sonra bidaha yapıyo isteyerek veya istemeyerek
birlikte oldunmu
Hayır. Olmadık neden sordun
ondnamı şok bağlandın dedim
Hayır ama o daha önce ilişki yaşamış eski sevdiği kişiyle Bu yüzden biri varken sadece ona bağlanıyorum diyodu. Travma dediği ilişki yaşamak mıdır yani