+1 yılselam merhaba yazarım... Ya bu kelimeyi ne kadar hafife alıyorsunuz. Bunu söylerken bile zorlanan bir zümre var, siz dalga geçiyorsunuz. Bazı asalaklar gibi saçmalamak daha mı hoşa gidiyor, anlamıyorum..
03 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçtiğimi göremiyorum.
- +1 yıl
Aç gözlerini görürsün belki..
- +1 yıl
Senin engeleni neden kaldırdıysam, kaldırmamam gerekiyormuş.
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Dürüst olmak gerekirse eskisi kadar insanlar için kendimi fazla yormayı tercih etmiyorum, Çünkü insanlar fazlasıyla nankör ve kıymet bilmiyorlar, dolayısıyla senin de detayda yazdığın gibi Merhaba diyorum uzun bir süre konuştuktan sonra eğer hoşuma gittiyse ya da güzel anlaşıyorsam medine'yi durumunu merak ediyorum direkt olarak soruyorum, eğer hayatında sevgilisi ya da başka birisi varsa o kişi benim için tamamıyla o dakikadan sonra biter çünkü ben sevgilisi olan eşi olan bir kadınla arkadaşlık kurmam ve kendimi benimle konuşması için çok fazla kasmam açıkçası doğal davranırım zaten isterse konuşur istemezse gider kimseye gereğinden fazla değer vermek bana göre değildir.
İyi günler dilerim.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ilk adımı atamam ki ben :))
bi köşede onun da benden hoşlanmasını beklerim :/26 Yorumla- +1 yıl
Üzgünüm Çiçeğim ama daha çok bekleyebilirsin. 😕
- +1 yıl
://
dinlediğinde aklına onu getiren bir şarkı bağlantısını ona yollayarak mesajı başlatabilirsin. ilk mesaj için bayağı hissettirebilir fakat attığı hikayeye yanıt vermekten ya da basit bir şekilde selam yazmaktan daha dikkat çekici olacağını düşünüyorum. muhtemelen sohbet için daha hevesli olacaktır. sonuçta şarkıyı dinlediğinde senin aklında beliriyor olduğunu bilmiyor ve bu onun için bir öneri olacak yalnızca. belki daha sonrasında müzik zevkinizden, oradan hobilerinizden falan konuşuyorsunuz derken muhabbet ilerler ve birbirinize karşı daha yakın hissedebilirsiniz.
320 Yorumla- +1 yıl
Hikâyesine söz paylaşmam yetti, konuşuyorum şu an. 🙈
- +1 yıl
Teşekkürler. 🌸😌
- +1 yıl
Bu kızdan uzun zamandır hoşlanıyorum
Duygularımızın karşılıklı olduğunu düşünüyorum istiyene davranışları anlatırım
Ama instagramı yoktu yeni açmış
Bende istek attım anında geri dönüş yaptı
1 dk sonda perdenin ardındakiler kalbinde birileri var şarkısını paylaştı
Bugün hikaye attım saniyesinde ilk gören o oldu
Bu ne demek oluyor o şarkının manası nedir - +1 yıl
yanlış anlamadıysam eğer şarkıyı direkt olarak seninle paylaşmamış, sanırsam hikâyesine atmış? yani çok da anlam aramak gerekmiyor. nasıl konuştuğunuzu bilmiyorum bu yüzden net bir cevap veremem fakat senden hoşlandığına eminsen onun aklını kurcalayan sorular olabilir. belki senin bir başkasından hoşlandığını sanıyordur ya da en basitinden sadece çok sevdiği bir şarkıyı paylaşmak istemiştir. bence seninle konuşma tarzından anlayabilirsin bunu.
- +1 yıl
Davranışlarını anlatsam
- +1 yıl
Bu Kızı Tanımıyorum ama uzun yıllardır Hoşlanıyorum
1. Kendi bakmıyor arkadaşına baktırıyor
2. Beni görünce gülümsüyor bazen
3. Beni bi kızın yanında görünce sınıftan çıkmıyor
4. Ben kankasıyla tanıştım bununn kız
Onla beraber eve gidiyorum oda bizle gelmeye başladı
5. Arada bi saçını savuruyor
6. Nöbetciyken 12 defa sınıfıma geliyor
7. Kankaları bunu benim üstüme ittirdi bişi söyletmek için bu ya hayırr dedi utandı sınıfa girdi
8. Kantinde sıradayken dibime giriyor
9. Bir ara bana eliyle kalp yapmıştı çaktırmadan
10. Sınıfındaki kızların bazılarını peşime takıyor bu neden
11. Bana bakarken duvara çarpması
12. Kankası beni gösterdiğinde kaçacakken kankasının ayağına basması
13. Kankasını arkadaşıma çağırttırdım benim çağırdığımı söylemiş benim arkadaşım sevdiğim kızda ya kızı rahat bıraksanıza demiş
Bu neden
14. dışarıya çıkıyodum benim arkamdan elini yanağına koyup uzaklara dalarak çaktırmadan öpücük atmış kankası dürtmüş benim arkadaşımın gördüğünü görünce
15. Ben sınıflarının önünde duruyordum Tanıştığım Kankası Bana İsmimi söyleyip kimi bekliyosun dedi gülerek sevdiğim kızda yanındaydı
Diğer asıl yakın olduğu kankasıda sevdiğim kızın ismini söyledi onu bekliyor dedi
Sevdiğim kızda kafasına vurdu hafif bi şekilde kankasını kovaladı gittiler - +1 yıl
Evet biliyor
- +1 yıl
Ben o şarkıya karşılık ertesi gün
Kaybolurum gülüşünde şarkısını story atmıştım ilk görmüştü - +1 yıl
Diğer ertesi gün post attım beğendi
- +1 yıl
Yani seviyor mı
- +1 yıl
Peki ben kendimi paylaşıyim mi story olarak
- +1 yıl
Hoşuna gidermi
+1 yılYa o iş biraz zor olacak sanırım çünkü ilk adımı atan taraf hiç bir zaman ben olmadım hep karşı taraftan bekledim sanaldan da aynı şekilde kimseye o niyetle yazmadım... Merhaba falan yazardım herhalde ve gerisini ondan beklerdim bir gün o da hoşlanırdı eminim... Odunum ben zaten öyle romantik mesajlar yazamam benlik değil.
10 YorumlaMerhaba,
Takip ederim, neler yaptığına bakarım, yaptıklarına bakaraktan etkilemeye çalışırım, beni fark etmesi için çabalarım, mesaj atarım! 😅
Örneğin burası için mesela, sorusuna gider, beğenir, uzun uzun yazarım, görüşlerini beğenirim, inceden inceden açılırım! 😅10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Abi ben "Selam, Merhaba" yazılan devirde kalmış bir insanım 🙄
Bunun dışında ne yazılır ki? Biri direk bodoslama girse bir selam ver öküz derim yani bilemedim 🙄412 Yorumla- +1 yıl
Hikâyesine yanıt verirsin, bir şekilde dikkatini çekersin eğer Instagram ise.
- +1 yıl
Bu işe yarıyor mu şu an dikkatini çekmek istiyorum
- +1 yıl
Birisinin
- +1 yıl
@alone__wolf__ak Taktik verebilirim şahsen kendim için yaptığımda işe yarıyor nazar değmesin de. 😄
- +1 yıl
Olur çok isterim
- +1 yıl
Birinin dikkatini çekmek istemiştim ve kendim olan fotoğraf attım hikâyeye ve o kişi ifade bırakmıştı.
Yani ben kimi ağıma düşürmek istiyorsam i kişi düşüyor biraz şans işi de olabilir. 😄
Benden hoşlanan biri olmuştu, hikâyeme şarkı önerisi için etiket bırakmıştım o kişi de paylaştı tabii.
Sırf paylaşsın diye atmıştım o hikâyeyi zaten. 😄
Sonrasında teşekkür etmiştim ve o vesile ile o konu açtı tanışmıştık ve sohbet ilerledi.
Ama o kişiyle olmadık neyse.
Dün de birinin hikâyesine söz paylaştım.
Ama şöyle söyleyeyim önce.
O kişi kendi istek atmıştı ben de geri takip attım ve sadece hikâyelerini izledim.
İlgisiz göründüm başlarda.
Birkaç gün önce yine soru etiketi bırakmıştı söz için ama ona yazmadan geçtim.
Dün gece yine paylaştı bu sefer yazayım dedim.
Yani demek istediğim ilgisiz görünüp pat diye şaşırtmanız lâzım. 😄
Ummadığı yerden gelecek. Shshshjs
Sözü de iyi seçmeniz lâzım böyle bir durum olursa. 😄
Uzun oldu biraz ama bende işe yaradı size de paylaşayım dedim. :)) - +1 yıl
Gerçekten çok güzel çok teşekkür ediyorum
- +1 yıl
@FelFire Tavsiye etmem.
@alone__wolf__ak Rica ederim. - +1 yıl
Rica ederim. 😄
Ona bilmediği bir şey söylerim. Ne bileyim zürafaların ses telleri yoktur. Ya da örgütlü suçlar da ceza oranı 3/1 ya da suçun yarısı kadar artar gibi. Ne diyeyim. Kızın biri yazmış merhaba selam gibi sıradan şeyler yazmayın. Ne yazalım şiir yazsan tanımadığın kıza şiir mi yazılır. İltifat etsen abartma derler. Herkes bir garip olmuş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Şu dikkat çekme olayını kim çıkardıysa hakkım haram olsun onlar yüzünden şebeğe döndük dikkat çekecez diye -_- . Ben direkt balıklama giriyorum cevaplarsa konuşmaya devam yoksa yoktur.
212 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmuyormuş ama.
- +1 yıl
Maalesef hepimiz bir seçeneğiz. :((
- +1 yıl
Birine anlattım yorumlarda var. :))
- +1 yıl
Başlattım bile. 😄
- +1 yıl
Ben hislerime güvenerek hareket ediyorum bana çok yardımcı oluyorlar. 😄
Ama daha yeni konuşmaya başladım belki de ilerisi olmayacak?
Bence herkesin bir zamanı var ve o zaman gelince karşılaşacak o kişiyle. :)) - +1 yıl
Teşekkür ederim, İnşallah sen de istediğine kavuşursun.
Allah gönlüne göre versin. 🤲🏼
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Selam nasılsın klişe diyorsun ama muhabbet selam vermeden nasıl başlar ki yolda gördüğün tanımadığını birine bile selam vermeden nasıl soru sorabilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Klişe dedim çünkü cevap alınmıyor ya hani o yüzden.
+1 yılMerhaba güzelim, hadi kalk gezelim. 😃 Cinler alemi, insanlar alemi ve ruhlar aleminde görüp, etkilendiğim tek kişi sizsiniz hanımefendi. Hayatınızı bana adayabilir misiniz? 😃😃
14 Yorumla- +1 yıl
Alem kadınsın valla gel birlikte alem yapalım 🥳🥳🍺🍺
- +1 yıl
Yok sağ ol.
- +1 yıl
Kusura bakma sana demedim yanlış anlama, görüşümü beğenince görüşe baktım bir an, ek cevap olarak yazdım. 😂😂
- +1 yıl
Shshshjejsjeh
Duruma göre. Mesela bir hikaye paylaşmıştır orada dikkatimi çeken bir şey olmuştur içine biraz da mizah katarak ilk adımı atarım. Başka bir örnek verecek olursak:
Bir gönderi paylaşmıştır üzerinde elbise dikkatimi çekmiştir yorumda o elbise hakkında ve üzerinde duruşu hakkında yazarak başlatırım. Ama öyle kuru kuruya değil tabii :)17 Yorumla- +1 yıl
Bende hoşlantı yoktu da senin dediğin gibi yaptım.
Söz paylaşmıştım hikâyesine soru etiketine.
Sonra mesaj attı bayağı etkilenmiş sözden.
Konuşmamı istiyor ama madem konuşmak istiyor konuşmak isteyen kendisi yazmaz mıydı?
- +1 yıl
Biraz karışık geldi pek anlayamadım. 😕
- +1 yıl
Sorun bende. Shshshsh
- +1 yıl
Yani en azından farkındayız. 😄
Bazen çok sonradan idrak ediyorum, o an anlayamıyorum.
+1 yılAttiği hikayaye göre konu açıp mesaj atarim, selam merhaba vs pek tarzim değil ama atamadım dünden beri😀
24 Yorumla- +1 yıl
Yav ben söz paylaşıyorum attığı soru etiketine de adım atmıyor ama konuşası var.
Dümdüz davranın da uğraştırmayın bizi yav. 😄 - +1 yıl
Olmuyor işte bazen, bi kere de siz atsanız ölür müsünüz 😀
- +1 yıl
Atıyoruz ama yine olmuyor. 🙄
- +1 yıl
Storye dm yazip soru isareti koyduracaklar illa 😂😏hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman bulunur birşeyler de devami gelir mi orası mesele. Birşey sorabilir miyim diye yazma da ne yazarsan yaz...😏
26 Yorumla- +1 yıl
Hoşlanan taraf ben değilim karşı taraf ama adım atmıyor.
Gerçi soruyu genel sordum ama kendim için de yardım alabilirim. 🤭 - +1 yıl
Karşı taraf için dikkatini çekmen lazım ama ne gerek var, sen yaz farketmez ki kimin yazdığı...
- +1 yıl
Neden biliyor musunuz?
Erkekler kolay elde ettiği kişiye değer vermiyor ve cepte görüyor.
Birinin teklifini hemen kabul ettim ve ışık hızıyla sonlandı.
Erkekler mücadele seviyormuş yani uğraşmaları lâzım.
Şimdi ben yazsam ne yazacağım onu da bilemedim. - +1 yıl
Sadece sohbet başlat, zaten belki de sohbet ve konuşması ışık hızıyla senin sogumana, kaçmana neden olacak. Bunu konuşmadan bilmezsin bu yüzden de yazmadığın sürece o sana hep cazip gelecek...
- +1 yıl
Birde not, erkekler de herkes de artık kimse kimse için uğraşmıyor, çünkü seçenek çok, genel böyle tabi uğraşan yok mu, var ve denk gelirsen istisna..
- +1 yıl
Hmmmm.
Bilemedim kafam karışık bayağı cidden.
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ben direkt söylerim ya. O kadar kasıntıya gerek yok. Zaten dikkatini çekmişsem tanışır.
10 YorumlaBen hikayesine cevap vermiştim ve bizim konuşmamız öyle başlamıştı.
22 Yorumla- +1 yıl
Benim de öyle gibi oldu.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslında en son hoşlandığım da ben demedim bir yazı yazdım oda dedi kim o öyle itiraf ettim
231 Yorumla- +1 yıl
Cok iyi😅
- +1 yıl
Ben de dün birinin hikâyesine söz paylaştım soru etiketine, mesaj attı o kişi.
Sözden bayağı etkilenmiş ve yazmamı istiyor ama kendisi adım atmıyor.
Benim yazmam doğru olmaz diye düşündüm.
Madem konuşmak istiyor söz paylaşmamı mı bekledi diye düşündüm. - +1 yıl
Belki utanmış çekinmistir insan hali
- +1 yıl
@matmazeling Olabilir tabii ama kadınlar mücadeleci olunca erkekler etkilenmiyor.
- +1 yıl
Bana görede yazmamalısın. Utansada yazar bi şekilde bence yazamıyosada o kadar önemsemiyo demekki istisnası yok
- +1 yıl
Yazmayayım o zaman.
Cidden kumar gibi bir şey bu.
Şimdi yaz dedi bana ve yazmadım, istemiyorum diye düşünmüş olabilir ve adım atmak istiyorsa da atmayabilir.
Ben en son attığı mesajı beğendim, gün içinde post attı onu beğendim sonrasında.
Bundan da bir şey anlamalı bence. 😄 - +1 yıl
Bencede begenmen bi adım sayılır zaten yazmak isteyen napar eder bi bahane bulur emin ol
- +1 yıl
Tamam o zaman ben yazmıyorum. 🙊
- +1 yıl
Konuşuyorum şu an, hallettim. :))
- +1 yıl
Sevindim knk♡
- +1 yıl
Teşekkürler. 😌🌸
- +1 yıl
Rica ederim🌹
- +1 yıl
Bana mı sordun
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Dediklerini anlamadım ki bu kız dediğin cherryblossom mu
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Tamam simdi tam olarak neyi soruyon eger hikayeni saniyesinde gorduyse yani sana karsi bişeyleri var demekki
- +1 yıl
Ya bu kızdan hoşlanıyorum ve anında bu şarkıyı atması
- +1 yıl
Göndermemi sence
- +1 yıl
Senin duygularından emin olmayabilir
- +1 yıl
Nerden çıkardın ki
- +1 yıl
Göndermesinden😅niye bu kadar can cektiriyonuz birbirinize ilk adimi at gitsin belliki kizda boş değil
- +1 yıl
Şarkıyı biliyormusun kii
- +1 yıl
Kalbinde birileri var diye bişeymiş demedin mi
- +1 yıl
Evette şarkıyı dinle veya sözlerini bi dinle
Daha iyi bi şekilde yorumlayabilirmisin - +1 yıl
Dinledim simdi iki secenek var ya senden hoslaniyo ve senin birini sevdigini dusunuyo , ya da sevdigi biri var onun baskasini sevdigini dusunuyo bence naber yaz nasilsin falan de cevaplarina gore olayi çözersin
- +1 yıl
Post attım beğendi
Story attım ilk o gördü kaybolurum gülüşünde şarkısını paylaştım - +1 yıl
Bunca seyi yapacagina bi merhaba yazsan cözulcek hersey aslinda bence bunun gonlu sende bismillah de yaz knk😅
- +1 yıl
Davranışlarını anlatsam yorumlarmısın
- +1 yıl
Tam mesaj olarak yaz
+1 yılMesaj atmak istiyorsam bir süre takip ediyorum attığı hikayelere bakıyorum ona göre ilgisini çekebilecek bir şeyler yazıyorum sonra bir şekilde devamı geliyor
12 Yorumla- +1 yıl
@nickimyoook Kendisine sorabilirsin , bu şarkının bı anlami var mı diye. Ben olsam sorardim cekinecek bir şey yok benim icin. Aklına geldigi gibi konuş ama başlangıç için arkadaşça , koşmaya gerek yok
internetten bu işler olmaz kimse kimseden etkilenmez ila cevap istiyorsan ne yazdğın değl kim olduğun önemli çünki mesajı alan varlık ik senin profiline girip onu inceleyecek. orayı düzenlemek lazım. sonrasında ise gözlerinz ne kadarda güzel demeniz bile yeterli. illa daha sğlam bi seçenek paylaşılan bi foto sevilen bi şarkı vs üzerne yürünülebilir.
10 Yorumla🙄 Böyle bir şey denemedim sanırım elime gözüme bulaştırırım ben kesin zaten love işlerinden anlamam.
20 Yorumlaİlk adımı atmam. Bir tık daha samimi davranırım anlaması gerekir. Anlamıyorsa ilgisi yoktur zaten. 😀
20 YorumlaGerçek hayat dışında internet ortamında hoşlantım olmaz, kimseden hoşlanmam.
Ama normal hayatımda hoşlandiysam, aşkından ölsem bile konuşmam.10 Yorumla
+1 yılŞahsen hoslaniyorsam hiç sanmam da birinin beni etkileyebilicegini direk olaya girerim sana tapmak istiyorum tanrıçam olurmusun derdim.
18 Yorumla- +1 yıl
O da engel atardı 🙄😂
- +1 yıl
@yildizasterr Atsın çok da umrumdu bana kız mı yok XD
- +1 yıl
Sana kız yok anlıyor musun sana kız yok 😂😂😂😂
- +1 yıl
@yildizasterr O niyemiş bakalım :D? Ya diyelim bu dünyada yok reenkarnasyondan sonra ki hayatımda mutlaka denk gelir XD
- +1 yıl
Ah bı ölsek de görsek var mı öyle bir şey 😂 bu muamma son bulurdu
- +1 yıl
@yildizasterr yalnız bu sadece reenkarnasyon a karşılık verdiğin cevap :D peki bana neden kız yokmuş bakalım? :D
- +1 yıl
Ya müge anli geldi aklıma , senin kocanın evi yok diyor ya ondan öyle dedim 😂
- +1 yıl
@yildizasterr Güldürdün valla ya :, D
sa nbr şaka şaka onu bulur gözünün içine odaklanırım bitti bu kadar kendisi de bakarsa hoşlanıyordur bakmıyorsa hoşlanmıyordur
10 Yorumla
+1 yılAdım falan atmam artık. Selamlar, merhabalar gerçekten çok klişe. Öyle yazanlara hiç dönmüyorum.
20 Yorumla
+1 yılPaylastığı bi fotoğrafı atıp bunda çok güzel çıkmışsın yazın beylerr kesin çözüm selam yazmaktan daha çok işe yarıyor bi kız olarak söylüyorum
29 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç post atmıyorum demek kimse bana yürümeyecek. Shshshhshejjdjsh
- +1 yıl
Acilen biseyler paylasmalısın
- +1 yıl
Hikâye atıyorum o sayılmaz mı?
Ya bir de ben şu an kimseyle konuşmak istemiyorum.
Kimseden hoşlanamıyorum da.
Hepsi bu zamana denk geldi.
Bir kişi sadece ifade bırakıyor, biri paylaştığım sözü beğenip konuşmak istiyor ama karşı taraftan bir adım yok.
Adım atmayacaksanız neden böyle yapıyorsunuz yani cidden beni de yordular. 😕 - +1 yıl
Aynen hikayeye de cevap verse olur biri yazar ya da karşılaşırsın merak etme sen
- +1 yıl
Konuşmaya başladım dün, bakalım hayırlısı.
- +1 yıl
Ooo hadi bakalım iyi biri çıkar insallah
- +1 yıl
İnşallah. 🤲🏼
- +1 yıl
Bence hemen çok fazla ümitlenme belki başkası da olabilir diye düşün önce çünkü sana değilse sonrasında sen çok üzülürsün biraz daha bekle sonra attığı bi hikayeye yanıt atarsın ya da belki o sana yanıt atar karşılıklıysa konuşmaya başlarsınız ama dediğim gibi hemen hayaller kurma yoksa üzülen sonra malesef ki sen olursun ama geride durma seviyorsan sen de adım at başkası varsa ve ona giderse kız sonra sen yine üzülen taraf olursun o yüzden bence yaz bi daha biseyler atarsa mesela yine sarkı atarsa aaaa bu şarkıyı bende çok severim gibi biseyler yazıp konuşma başlatabilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. Tepkisinin istediğim gibi olup olmayacağından emin olmadığım için atmıyorum
20 Yorumla
+1 yılAçık açık niyetimi belli ederim ya da imalarda bulunurum ya da hiiç belli etmem
22 Yorumla- +1 yıl
Onu sevdiğinin farkında bence kızla açık açık konuş
Ne desek suç beğenmiyorlar cevap vermiyorlar o yüzden bende atmıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Geçici hoşlatılar için zaman ayırmam uğraşamam kendiliğinden biter
10 YorumlaDirek konuya girerim cesaretimi kimse sorgulamasın 🙋♂️😉
10 Yorumla
+1 yılİnternet üzerinden hiç görmediğim ve görmeyeceğim kişiye bir seyler hissetmem imkansız.
10 YorumlaOlduğum gibi davranırım neysem o. Kimseye soytarılık yapacak halim yok..
10 Yorumla
+1 yılİnternet üzerinden birinden etkilenmek de, etkilemek de çok zor.
10 Yorumla
+1 yılMesaj atar genelde ben de direkt konuya girerim bir kaç hafta sonra
10 Yorumlamerhaba nasılsınız senden çok hoşlandım konuşalımmı ne dersiniz ?
10 Yorumla
+1 yılAklımdan geçen anlık doğal bir şey, bir konu bulurum.
10 Yorumlaİlgi alanını bulurum ordan bişi sorarak girerim konuya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu konularda başarılı değilim kankam. Hoşlandığım birisine açılamam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılEğer benle muhabbeti varsa konuşursa biraz kendimi tanıma süresinden sonra teklif ederim
10 Yorumla
+1 yıl"Senden hoşlanmama yol açtığın için benimle tanışman gerekiyor"
Şaka maka fena değil haa... 😂20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılStorylerini begenmekle kalmayıp seninle tanışıp ellerinide tutsam olmaz mı? Diyebilirsin
10 Yorumla Neden dikkat çekici ve farklı olmak zorunda ki? Şahsen internetten tanışmayı tercih etmiyorum. Tercih etseydim. Selam, merhaba yazardım. Sırf bu yüzden tanışmak istemiyorsa zaten ben de tanışmak istemezdim.
10 Yorumla
+1 yılEskiden kızlar telefona daha az bakardı ve dağı bile temizlirdi. Şimdi ellerinden düşürmüyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
Evet düşmüyor abi elimizden.
- +1 yıl
Kardeşim Telefonda ne yaptığını bil herkes seni destekler.
- +1 yıl
Biliyorum abi zaten.
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim.
+1 yılIlk mesajı atarim iste selam vs
31 Yorumla- +1 yıl
Atamayan var.
+1 yılValla ben önce bi ışık yakmasını beklerdim emin olmak için sonra kibarca yaklaşmaya çalışabilirdim
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılPenisimi atarım Oda orta parmak atar böylece bir aşk doğmuş olur
00 Yorumla
+1 yılBenim adım atmama gerek kalmıyor onlar gerekeni yapıyor zaten.
https://imgur.com/a/SEqecPu00 YorumlaAdım atanın pek bi değeri yok şu devirde. Ders oldu, bir daha kimseye adım atmam.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tip ve boy varsa selam bile yeterli ama bunlar yoksa destan yazarsan boş
03 Yorumla- +1 yıl
Ya ya çok yetiyor , +selam - selam standart konuşmalar sonra adam yok ortada 😂 yakışıklı erkekler uzak dursun
- +1 yıl
Ya da güzel kız.. yürüyen ego oluyorlar
Ben direk söylemiştim hoşlandığımı. Pişman değilim.
20 Yorumlaİnternetten hoslandigim biri ile flortlesmem. Uzak mesafe ilişkisi olur büyük ihtimalle çekilmez.
20 Yorumla
+1 yılGenellikle attığı hikayeye ilginç birşey yazarak ilgisini çekmeye çalışılir
10 Yorumla
+1 yılHikayesine yazacak bir şeyin bahanesini arardım sonra da atıl kurt 🐺
10 YorumlaDirek numarasını bulur ararım mesaj falan uğraşamam bittim ya bok püsürle uğraşamam
10 YorumlaMeme fotoğrafı atman hem aranızdaki buzları hızla eritecek, hem de niyetin hakkında net bir bilgi verecektir.
01 Yorumla- +1 yıl
🙄🙄
+1 yılPişt jelibom naber derim heralde
30 Yorumla
+1 yılMerhaba , yazarım 😂.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Selam bebek ben kelebek derim
20 Yorumla
+1 yılBeklerim ben😃 belli de etmem tamamen platonik
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce selam sonra kelam demişler
20 Yorumla
+1 yılİnternette hoşlanmak filan bunlar boş iş
20 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım