Kendi davranışlarını ailesine bağlaması mesela kötü davranıp ya kızım benim ailevi problemlerim var ben herkese böyleyim demesi
Sürekli oyun oynaması
İlgisizlik ve umursamazlık
Bunlar varsa arkanıza bakmadan kaçın kızlar erkekleri de anlamıyorum ilk zamanlar ilgi alaka daha sonra 24 saatte 5 dakika ayırmayı çok görüyorlar ilgisiz davranıyorlar
Bad boy falan mı Wattpad hikayesi okuyup iliski kurmaya calisan Ozguvenli gozukup kibir ve egoyla Kendine olan guvensizliklerini Bastiran insanlar Surekli fotoğraf istemekte farkli olay klasor yapip 15 da bir acip bakılıyor mu napiliyor
Cinsellik üzerinden anlamsız sohbetlere girmeye çalışması, anlattığım herhangi bir şeyi geçiştirmesi, istediğim tepkiyi vermemesi ya da dalga geçmesi, kendine yeterince bakmaması-tırnaklarını yemesi, dişlerini fırçalamaması- bana ilgi göstermemesi, konuşma esnasında sürekli gidip gelmesi ve geç dönmesi.. meğer ne çok neden varmış ben de diyorum neden soğudum sjxjsjf başka bi şey bırakmadım dimi 🤦🏻♀️
Ayrıldınız mı🥺 üzüldüm ama bunlar yaşanıyorsa bu ilişki ya zaten çoktan bitmiştir ya da bi şeyler ciddi manada eksiktir.. umarım seni mutlu edecek birini bulursun❤ ben konuşarak çözmeye çalışacağım ama dediğim gibi soğudum arada tekrar ısınsam da kısa zaman sonra tekrar tekrar soğuyorum neden böyle sence? Gerçekten sevsen kusurlarını görmezdin diyolar yani ben sevmiyor muyum 🥺
bi süre geçtikten sonra kusurları iyice batmaya başlıyor artık o saatten sonra ya kendini düzeltir ya da bitirirsin en ufak hatası bile öyle batıyor ki artık, insan sevdiği birinden ancak bu kadar nefret eder yani
dimii evet biliyorum daha önce de yaşamıştım gerçekten çok zor bi durum sevsen bile kendine bile açıklayamadığın şekilde soğuyorsun vee dediğin gibi kendini düzeltmezse ki bu da tamamen bizim çabamızla olunca hiçbir anlamı kalmıyor.. ayrılık yakın offfff keşke hiç değişmeseydi ya da en başından beri böyleydi ama ben yeni beni tanıdım :( kafam çok karışık neyse daha fazla uzatmayayım sevgiler <3
@isimsizüye045 açık konuşmak gerekirse bütün erkekleri obje olarak görüyorum benim için ha erkek ha hayvan bir fark yok iki tarafta cinsellik için yaratılmış gereksizler yani.
@isimsizüye045 erkeği kullanır atarsın gereksiz varlıklar sadece cinselliğe ihtiyacım olduğu zaman konuşuyorum onun dışında zerre saygım yok. buna babam da dahil babamın yanına hiç gitmem sadece yemek sofrasında görüyorum yüzünü başka da tahammülüm yok.