Sevdiğim çocuğa istek attım bekletti sizce neden olabilir?

Kızlar uzun ama okur musunuz lütfen? ben yürüyordum o minibüsün içinden bana bakıyordu izlediğini sonradan fark ettim derin bakıyordu sanki neyse istek gönderir mi diye 2 hafta bekledim gelmeyince ben yolladım instagramdan gece 1 de ama bekletti, bende ertesi akşam geri aldım, sizce neden bekletti? Bu çocuğa lisede ilgim vardı biliyordu ondan bir şeyler bekledim hep bir ara hep etrafımda dolanıyordu arkadaş ortamıma girmeye çalışıyordu ama orda da ondan emin olamıyordum hiç, benden hep mesaj bekliyordu biliyorum, o zamanlar onun erkek arkadaşlarıyla samimi olan bir arkadaşımı ekledi snapten ordan imalı şeyler atıyordu bir şey yapmayınca çıkarttırdım, bir arkadaşından beni ve o arkadaşlarımı ekletti, selfie çekilip kullanıcı adını falan yazdırmıştı 3-4 defa, ardından o arkadaşımı beni ve bir başka arkadaşımı twitter hesabı açıp takip etti, başkalarını da tabi. ben ertesi gün öğlende gördüm geri takip ettim, ben eder etmez 10 dakika sonrada herkesi takipten çıkmıştı, bir daha da yüzüme bakmadı bunlar olurken 11. sınıftım, 2. döneminde başkasını en başından beri ilk gördüğü günden beri sevdiğini söylemişti feyk hesabıma. O zaman bana yukarda bahsettiğim şeyleri yapıyordu nasıl oluyor? 12 de de onunla sevgili oldu 6 ay, mezun olduk, bir daha da görmedim onu, 1,5 sene sonra Gördüğümde de işte yolladım böyle oldu. Ben onu hep sevdim kimseyle çıkmadım, o hep bakıyordu, 2-3 sevgilisiyle görmüşümdür, onlarla yürürken bile bakıyordu, kısa tabi, ama hiçbir zaman bir şey olmadı, kendisi yakışıklı kızlar buna gidiyordu devamlı sanırım. beni hiç sevmemiş midir ne anladınız yazdıklarımdan kızlar? (Bir de o zamanlar instagram ve facebook profiline (it’s late now) yazmıştı yani “artık çok geç” bunların benimle alakası olmayabilir tabi bilmiyorum
Sevdiğim çocuğa istek attım bekletti sizce neden olabilir?