mesaj isteklerini kapattıysa görme ihtimali hiç yoktur malesef ama zaten mesaj sayfanda sana bildirim gibi bir şey geliyor yalnızca takip ettiği kişiler mesaj yollayabilir şeklinde
tanimadigim kişi değil tanıyorum ama bi nedenden yollarimiz ayrildi bende mesaj yazdim gerci o da cok kullanmiyormus instagrami bilmiyorum belkide hic görmedi
Yavrum onun kolay yolu var ki mesaj istediğinde direk mesaj gözüküyor. Hadi onu yapmadi diyelim seni kısıtlanan kişilere ekler görse bile sen göremezsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
%99 görmüştür istek kutusuna düşüyor ama bildirim gdiiyor görse bile görüldü düşmez sana
mesaj isteklerini kapattıysa görme ihtimali hiç yoktur malesef ama zaten mesaj sayfanda sana bildirim gibi bir şey geliyor yalnızca takip ettiği kişiler mesaj yollayabilir şeklinde
Ulan bide kız olucan ya
:( ne bileyim hep takilmiyorum ki instagramda
Doğrudur da hem tanımadığın bi erkeğe yazıyorsun hemde 2 gündür hâlâ mesaj bekliyorsun biri bana karşı bunu yaptığı an parmağımda oynatırım
tanimadigim kişi değil tanıyorum ama bi nedenden yollarimiz ayrildi bende mesaj yazdim
gerci o da cok kullanmiyormus instagrami bilmiyorum belkide hic görmedi
mesaj isteğiyse çoktan görmüştür silmiştir diğer türlü normal istekse bildirimden bakıp silmiş olabilir
takip etmiyorum ama yazdim cocuga
Dm yerine baksa mesaj istegi olarak mi gozukur yoksa direkt mesaj olarak mi
Anlamayazsin illa ki görmüştür ama
görüldü gözükmıyor ama
Bence gördüde bilerek cevap vermiyordur
ama oyle yazmiyor
Öyle değil o görür sende öyle gözükmez
İstek kutusuna gitmiştir
hadi ya anlamanin bi yolu yok mu
belki hiç
Bekle bir 3-5 gün
Anlayamazsın
Görüp yazmamıştır
görüldü diye yazmiyor ama
Yavrum onun kolay yolu var ki mesaj istediğinde direk mesaj gözüküyor. Hadi onu yapmadi diyelim seni kısıtlanan kişilere ekler görse bile sen göremezsin
Düşük