Bir kişinin bile evliliğinden mutlu olduğunu duymadım.
Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?
Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?
Çünkü hem sınırsızlar, bitmek tükenmek bilmeyen istekleri var, hem de nankörler, hiç bir şeyin kıymetini de bilmiyorsunuz. Kimse kimseye mecbur değil. Gerçek anlam da mutlu olmak istiyor iseniz adamınıza güvenwcek, inanacak ve aşk ile sevecek, gerçekçi olacak, gerek ölçü, gerek akıl, gerek tutumluluk, gerek kanaat ile sizler de geçinmeye katkıda bulunarak, erkeği destekleyeceksiniz. Yok öyle bedava cennetler...
Basit değil mi cevabı? 2 -3 yıl beraber oldukları adama hemen evlilik gözüyle bakmaları bunun yanında erkekleri nasıl tanıycaklarını bilememeleri ve daha çokta kendilerine zindan hayatı yaşatan kendi fikilrierni ve duygularını çok sevmiyen önemsemiyen erkeklere muhtaç hissetmeleri ve en belirgiln özelliğide ailelerin kız çocuk yetiştmreyi bilmemesi ve bu kız çocukların maddi özgürlüğünü sağlamadan ailesinden uzaklaşmak istesi gibi bir süre sebep sayılabilir.
burada en çok kabahat kadınlarda. Ulan gene linç yiyeceğim de neyse. Daha tanımadığı 6 ay 1 senedir çıktığı kişiyle canım cicim sevgililik döneminde ayyy beni seviyor aayy bende onu seviyrum deyip evlilik kararı alırlarsa tabi ki mutsuz olurla. Hem kadın kem de erkek. Bakalım ne kadar linç yiyeceğiz hadi hayırlısı.
Cevap
10Cevap
Çünkü olay mutlu olmak değil evlenip toplumdaki misyonlarını gerçekleştirmek elalem için yaşadıkları içinde mutlu olmalarını beklemek gülünç açıkcası...
Genelleme yqpmamak lazım.. ama ataerkil bir tiplumda baska sanslarida yok
Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
öyle bişi yok, sapkın kişiler evliliğe karşı olur bence
Sadece evlenmek için evlendikleri için
turk erkegiyle nasil mutlu olunurki..
Çünkü kadınlar öküz seviyor 🤭🤭
Ben evlenmek istiyorum ama kimse yok işte
Beklentileri havada çünkü
Çünkü yanlış evleniyorlar
Ağır kekolarla evlenirseniz olacağı bu
Omun haricinde konuşursak bence kadınlar sonunu düşünmeden dünya evine giriyorlar
Adet, töre, Usul gibi saçma sapan şeyler olmasa belki biraz daha özgür düşünüp hayat arkadaşımızı bulabiliriz
Fakirlik
asıl erkekler mutsuz
Erkekler mutlu mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?