Güncellemeler
+1 yıl
Herkes Beni haksız etmiş
Arkadaşlar insanların özeliyle tehdit edecek bir karaktere sahip birisi değilim ve hiç de olmadım ama şu kısımı atlıyorsunuz Bana o kadar söz verdi ki ben senin her şekilde arkandayım dedi seni çok seviyorum sensiz yaşayamam dedi Annesi ile tanıştık Annesi bile inşallah ayrılmazsınız dedi çok mutlu olursunuz dedi ve 2 gün sonra aradılar sadece bitti dediler nedenini bile söylemediler
Onca sözün ne oldu dedim beni vursaydın daha iyiydi dedim yalan söylediğini itiraf eti
Arkadaşlar insanların özeliyle tehdit edecek bir karaktere sahip birisi değilim ve hiç de olmadım ama şu kısımı atlıyorsunuz Bana o kadar söz verdi ki ben senin her şekilde arkandayım dedi seni çok seviyorum sensiz yaşayamam dedi Annesi ile tanıştık Annesi bile inşallah ayrılmazsınız dedi çok mutlu olursunuz dedi ve 2 gün sonra aradılar sadece bitti dediler nedenini bile söylemediler
Onca sözün ne oldu dedim beni vursaydın daha iyiydi dedim yalan söylediğini itiraf eti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sırf böyle bişey yaşamamak için asla sevgilim olsa bile öyle fotoğraflar atmam. Atan kişilerin de beyni olduğunu düşünmüyorum.
Kesinlikle hak veriyorum benim arkadaşım sırf bu yüzden okuldan kaydını aldırmıştı
Azıcık aklı olan kişi bile böyle şeyler yapmaz
Çok şükür aklı başındayız
Herkes Beni haksız etmiş
Ben seni haksız edip böyle bir itamda bulunmadım. Sadece genel konuştum.
Ben de sana öyle bişey ima etmedim ama yine de bunu yapman karakterine zarar verir
Sanırsam bu olgun olma şeyi sadece bana kesimli bişey banim ahım benim umutlarım benim hayallerim falan hiçbir önemi yok
Binbir parçaya ayrılmış ayakta durmaya çalışan cam gibiyim
Ne diyebilirim bilmiyorum ama kendine yakışanı yap elbet herkes bir gün unutulur unutma sakin
Bu durumda kızları genelde tehdit ediyorlar ama gidip de şerefsiz sevmesinler benim suçum değil çünkü
sil o fotograflari ne eline gececek ki ayrilmissiniz boyle seyler sacma birini zorlayamazsin
Herkes Beni haksız etmiş
bence ailesi begenmemis seni oyle sevgi sozcuklerine bakma sen eger kiz soguk davranmadiysa
Kafamın almadığı şey şu kardeşleri falan hep olumluyken ayrılık gecesine kadar herşey musmutluyken biranda bitti dediler o arkasında dururum diyen kız bütün hayallerimi yıkıp gitti
belki bir hareketinden sogumustur
o bu değil kızın hayata karşı kendi kafası yoktu onun bunun ağzına bakan bir tip olduğu için burada da duruş sergileyemedi ama o annesi ve kız kardeşine nasıl ayak atılırmış göstereceğim yalanla dolanla ayırmaya çalıştılar
isterse 10 yıl geçsin evlendiği kocasına 1. haftasında o resimleri atacağım aynı ben gibi nedensiz bir şekilde onların hayalleri de yıkılsın benim yaşadığım acıyı yaşasınlar yalan söylemenin hayalleri yıkmanın ne demek olduğunu anlasınlar
ser. efsizsin iste bir de oyle biri degilim ayaklarindasin birinin senden ayrilmasini neden yediremiyorsun kendine onune bak mutluluk dile ya da seni uzduyse umrumda degil allahindan bulsun de devam et boyle devam edersen mutlu olamazsin
Elini vicdanına koy be senin erkek kardeşine aynısını yapsalardı tavrın düşüncen ne olurdu kardeşin 2 ay boyunca gözlerinin önünde acı çekseydi aynı böyle mi düşünürdün şerefsizsinn mi derdin
takma kafana yoluna bak s. lakmis seni kaybetmis derdim peki sen empati kur kiz kardesin birine guvenmis foto atmis ama seneler sonra birden karsisina cikiyor en mutlu zamanlari ne hissederdin daha fazla bir sey demicem benim tavsiyem unutmaya calis birak yoluna bak
Sevgilim beni nude ile tehdit ediyorsa o onun zayıflığı. umrumda olmaz gider baskasini da yine atarim. O na mi kaldi benim mememij go tumun tasasi
Herkes Beni haksız etmiş
O kadarda slak değilim
Çünkü bugüne kadar kimseye nude atmadım.
O erkekde sen isen , çok kaba bir düşünce. Giden gitmiştir. Zorlama olmaz. İnsanları zorla kazanmakdansa yol ver gitsin, dönerse senindir.
Ben nude yi saçma buluyorum ve atmıyorum o yüzden
Herkes Beni haksız etmiş
Knk soru güncellenince bildirim geliyor zaten kopyala yapıştır yapmana gerek yok
Gerçekten çok korkunçlu xd iyiki saf değilim 😂
Böyle bir aşağılıkla. nasil sevgili oldum der
Herkes Beni haksız etmiş
Ya boşver.. sil gitsin. Onu hayatinda tehditle şantajla tutsan ne olacak. Birak eger seviyorsa bir sekilde olur. Bak ilerde çocuklarindan cikar.
İnsanca gelip nedeniyle birlikte ayrılalım deseydi tamam derdim ama o kadar yalan söyledi ki kafam almıyor verdiği sözleri unuttu herşeyi yıkıp gitti
gariban olabilirim ama benimde gönlüm var duramayacağı sözü vermeyecekti yıkıldım tek kelime ile
Sen doğru olani yap. Allah a havale et.
Baska da bir sey demiycem