AŞIK OLMAMAM GEREKEN BİRİNE AŞIK OLDUM?

Merhaba öncelikle kendimi kısaca tanıtayım. 18 yaşındayım. Okuyorum baskıcı bir abim var bu yüzden çok fazla üstüme titreniyor hiç erkek arkadaşım olmadı zaten güvenim de yok küçükken tacize uğradığım için. Neyse konuya geleyim bu yaşıma kadar o kadar yakışıklı zeki popüler erkek tanıdım çok fazla teklif aldım ama kimseyle olmadım tabii ki sevdim ama küçükken. Biz oturduğumuz yerden taşındık yeni bir yere ve burda biriyle karşılaştım ilk fark edemedim yüzünü falan göremedim ama sonra bir gün başka bir yerde karşılaştık kitap okuyordum onu gördüm ve hayatımda ilk defa kalbim ağzımdan çıktı ellerim uyuştu vücudum soğudu bir şey oldu bana hayır tanımıyorum da yani noldu anlamadım. Neyse bir iki kere selam nasılsın sohbeti oldu numaramı istedi bir kaç kere bir sey için veremedim vermedim çünkü tanımıyorum ve oturduğum yer küçük duyulursa abim sıkıntı çıkarır. Neyse onu biraz araştırdım kendisi dj ve baya çevresi geniş en çok canımı sıkan şey yaşını öğrenmem oldu 27 yaşındaymış zaten konuşma gibi bir şansım yok bu konu çok canımı sıkıyor tanımadığım birini aklımdan çıkaramıyorum aşırı mantıksız açılma gibi bir şansım olsa da açılamam güzel olduğum için konuşup bırakırsa diye korkuyorum lütfen birisi akıl versin abim yaşında evet deve kadar bir fark değil ama olmayacak bir şey aklımdan 1 saniye çıkaramıyorum.
AŞIK OLMAMAM GEREKEN BİRİNE AŞIK OLDUM?