Aşk İlişkileri Sevgilim sevenim olmuyor. Hergün farklı erkeklerle nudelaşıyorum normal değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Geriye başka seçenek kalmıyor. Arkadaş olarak görüleceğimi biliyorum Güncellemeler+1 yıl Birini bekleyemem sevilmiyorum o potansiyel yok Sevgilim sevenim olmuyor. Hergün farklı erkeklerle nudelaşıyorum normal değil mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hgfghbbvv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Nedir bu nudeleşmek ya? Hayır hiç mi çekinmiyorsunuz başkasına göstermeye? Arkadaş biz ağdacıya gitmiyoruz görmesin diye millette ki genişliğe bak. 1 0 Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Öz saygın olsun biraz kendine. Manav gibi tezgaha dökme ürünleri, kuyumcu gibi ol değerini bilen gelsin. 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nasıl keyif alıyorsan öyle takıl sevmek sevilmek boş şeyler. 1 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Hiç değilse bikaç gün aynı erkeklerle nudelaş kanka 0 0 Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Halinden memnunsan bizi ilgilendiren bi taraf göremiyorum 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. birileriyle konuşabiliyosun anlamına geliyor bu niye ilerlemiyor sen mi beğenmiyorsun 0 0 Yorumla
gülümse-06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Neden sevilmeyesin ki Kimseye kapılarını kapatma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sıkılmışsın gerçek bi ilişkiye girmek istiyosun ama güvenemiyorsun geçmişte yaşanmışlıkların var ve böyle daha rahat oldugunu düşünüyosun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal ya da normal değil diye bir şey yok bu bir tercih ama neden başka bir seçeneğin yok gibi yazıyorsun. 0 0 Yorumla
cardea Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Niye böyle düşünüyorsun peki? 0 3 Yorumla cardea +1 yıl tipinden veya başka bir faktörden dolayı mı böyle düşünüyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Yüzüm çirkin evet Yorumla cardea +1 yıl size öyle geliyor olabilir belki güzelsiniz... Yorumla
Taurussx Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl hep aynı soruyu soruyosun sıkılmadın mı ya 1 0 Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Umarım nudeler güzeldir jksjsksk 0 0 Yorumla
Ruhkara Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Saçmalıyorsun. Tabikide sevilirsin, umutsuz olma 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. O erkeklerden seni seven olmuyor mu 0 0 Yorumla
Rebeqqa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Senin niyetin nude atmak bebekamin 0 1 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal bendd öyle yapıyorum 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru sahibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bişey sorabilirmiyim özldne Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. direk nude yerine muhabbet etsen 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Garip biraz. 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Seveni mi arıyorsun 0 0 Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Pek normal değil 0 1 Yorumla gezgin-34 +1 yıl Nude ne etkilenen oluyor sa sevilme ihtimalin de olur neden olmasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Nedir bu nudeleşmek ya? Hayır hiç mi çekinmiyorsunuz başkasına göstermeye? Arkadaş biz ağdacıya gitmiyoruz görmesin diye millette ki genişliğe bak.
Öz saygın olsun biraz kendine. Manav gibi tezgaha dökme ürünleri, kuyumcu gibi ol değerini bilen gelsin.
Nasıl keyif alıyorsan öyle takıl sevmek sevilmek boş şeyler.
Hiç değilse bikaç gün aynı erkeklerle nudelaş kanka
Halinden memnunsan bizi ilgilendiren bi taraf göremiyorum
birileriyle konuşabiliyosun anlamına geliyor bu niye ilerlemiyor sen mi beğenmiyorsun
Neden sevilmeyesin ki
Kimseye kapılarını kapatma
Sıkılmışsın gerçek bi ilişkiye girmek istiyosun ama güvenemiyorsun geçmişte yaşanmışlıkların var ve böyle daha rahat oldugunu düşünüyosun
Normal ya da normal değil diye bir şey yok bu bir tercih ama neden başka bir seçeneğin yok gibi yazıyorsun.
Niye böyle düşünüyorsun peki?
tipinden veya başka bir faktörden dolayı mı böyle düşünüyorsun?
Yüzüm çirkin evet
size öyle geliyor olabilir belki güzelsiniz...
hep aynı soruyu soruyosun sıkılmadın mı ya
Umarım nudeler güzeldir jksjsksk
Saçmalıyorsun. Tabikide sevilirsin, umutsuz olma
O erkeklerden seni seven olmuyor mu
Senin gibisi lazım bana da😉
Nudelaşmak ne mk ahahshsj
Arkadaş olarak konuş sadece
Senin niyetin nude atmak bebekamin
Neden
Sevgilin seven sevenin olmuyorsa ayril bence yazik adama
Normal bendd öyle yapıyorum
Soru sahibi